Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hányadosztályú ez a zenta?😊
Oncsi
A mieink 3-0-ás félidõ után 6-0-ra nyertek.
A góljainkat Bajevski (2), Laczkó (2), Tímár és Domonkos szerezték.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Hatgólos gyõzelem Zentán

Laczkó a múltkori gyõztes gólja után ma kettõt lõtt <#eljen>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Bajevski góljaira nagy szükségünk lesz, Tímár gólja meg külön öröm.

Zenta elsõosztályú? háynadik volt, meg iylesmi?
Oncsi
elsö félidö: Bajevski 2gol timár 1gol !!!!csak igy tovább

Csapatunkban a mai meccsen bemutatkozik Budovinszky Krisztián és Tímár Krisztián.
Soxerencsét nekik az elsõ csapatban!

BUDA > miskolc.

Rudee
Kezdõcsapat:

Udvarácz - Tímár, Budovinszky, Balog, Huszti - Sowunmi, Takács, Tõzsér - Nógrádi, Bajevski, Bartha

Jó lenne ha a köv. idényben is legalább ilyen összeállításban jácchatnánk.

Oncsi
E heti 100%Fradiban a 18.oldalon(hét levele)van egy levél Lipcsei Péterhez!!minden Fradistának ajánlom...

Rudee
Holnapi csapatra kiváncsi vagyok, remélem jól jáccanak majd.

szanics
Nem sértõdik, õ is szomorú emiatt. 😞

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

most mondjam hogy kabbe vagy látod <#mf2>
/tsak viccol nem sértõdni\

BUDA > miskolc.

kb :\
gabber_saviola
ehh ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Már csak 11 játékos kéne... <#idiota>

Rudee
Minden papír rendben van, indulhatunk az NBIben.

szanics
Ez attól függ, honnan nézed.
Ha egy csapat kihagyja sorban a helyzeteit, akkor valóban nem a vezetõségben van a hiba - ezért írtam oda a szakmai stáb vezetõjét is. Ez nem balszerencse, hanem felkészítési hiányosság.
Ha viszont fel akarod menteni õket, onnan is megközelítheted a problémát, hogy nem kapják meg a pénzüket, megy a herce-hurca a csapat körül, így pedig nehéz oafigyelni a focira. Ez ugye elõször a helyzetkihasználáson mutatkozik meg. Ebben az esetben már a vezetõség is ludas.

Úgyhogy szerencsérõl vagy balszerencsérõl a fociban nem érdemes beszélni egy egész szezonra vonatkoztatva...

Rudee
Nem a vezetõségen múlik, hogy végigtámadunk egy meccset de az végén kikapunk.

Rudee
Nézõpont kérdése. 10 forduló után 10. helyen állnak, de legutóbb 5-1re nyertek otthon. Ilyen fiatal csapattal még ezek ellen is nehéz lesz. Elsõ meccsen legalább 2 góllal kéne nyerni.

szanics
szerintem tök mindegy

szanics
Annak semmilyen szerencséhez nincs köze, hogy a vezetõség és a szakmai stáb vezetése mekkora fos...

Rudee
Ja, inkább a balszerencsén.

gabber_saviola
és ez jó most?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Sok dolgon múlt, ami azóta történt, de egyvalamin nem: a szerencsén...

Rudee
Nem is a sorsolásról, hanem a szerencsérõl beszéltem.

szanics
Mégpedig? Szerintem az UEFA-csoport közepesen erõs volt, a Magyar Kupa-sorsolás szintén, másban meg nem nagyon sorsoltak azóta...

Rudee
Fehérorosz csapat egyébként.

Rudee
Ferencváros-MTZ Ripo

Itthon kezdünk...

Rudee
Sparta az már régi história, azóta törént néhány dolog.

szanics
Nanananana, azért a Sparta Praha elég nagy mázli volt...

Rudee
*perc

Rudee
Még 20 per...

Rudee
Nekik legalább nem kell sokat utazni, mi viszont tuti megkapunk majd egy azeri csapatot. Mostanában már megszokhattuk, hogy nincs szerencsénk.

szanics
De a Loki jól beszopta...

Rudee
BL selejtezõ sorsolását lezavarták fél óra alatt, az UEFA kupára meg várhatunk másfél órát <#levele>

Berki Krisztián Diósgyõrben

Miskolc, június 23., 21.40 A FTC belegyezett, hogy a kapusnak ne kelljen kispadot koptatnia.

Berki Krisztián a Diósgyõr csapatával készül a következõ szezonra. Az FTC harmadik számú kapusának 2006. június 30-áig érvényes a Ferencvárossal kötött szerzõdése.
- Berki klubunk engedélyével tréningezik a diósgyõriekkel, és a Ferencváros attól sem zárkózik el, hogy felbontsa a kapus szerzõdését - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezetõ igazgatója. - Kemenes Szabolcs a következõ szezonban nálunk véd, ráadásul a szakmai stáb kérésére a nagyon tehetséges, még ifjúsági korú sajátnevelésû Beke Norbert is a juniorokkal készül a következõ szezonban. Berki Krisztián a napokban lesz 25 éves, és szeretne rendszeresen védeni. Mivel a jelenlegi helyzetben ezt a junior együttesben sem tudjuk garantálni számára, engedélyt kapott arra, hogy olyan együttest keressen magának, ahol nem kell a kispadon ülnie.
(ftc.hu)

Láma!
😄DDDDDDDDDDD

mukika
Szurkolóink Liechtensteinért szorítanak

hát marhára remélem hogy õket kapjuk, mert a fogadalmam(munk) ugyebár az volt hogy elkisérjük a csapatot bárhova. egy Liechtensteini túrát még bele tudnék úgy sûríteni a nyári programokba, hogy legyen elég manim másra is... Egy Fehérorosz már lehet hogy nem férne bele. :C

de mondjuk Örményekhez amúgy is félnék elmenni, ott még szerintem focimeccsen embert esznek. 😄

djemba-djemba
ha most jóra fordulna sorsunk,akkor azt hizem lehetne hosszú távon gondolkodni!
sztem egyébként a lényeg, hogy csökkentették a fizut, és elzavarták a régi pénzhajhász szarjankókat
most itt a lehetõség,csak sikerülne, már egy befektetõt találni
Furulya akkor sztem repülne, mert a befektetõ gondoom többségi tulaj lenne, ezálta õ diktál...
sztem pont emiatt van furulyásban egy bizonyos félsz, hogy ez benne van, ha jön egy új pénzeszsák...
szerintem

Rudee
Oláh Lóránt két éves szerzõdést kötött a Rákóczival..

Nem kell aggódni! Olyan még nem volt hogy a szövetség szarban hagyta volna a Fradit
gabber_saviola
Akkora gázban van a Ferencváros, hogy csak ebbõl nehéz lesz kilábalni de lehet hogy lehetettlen lesz...sajnos ennek sokan örûlnek és még ki is használják

de ha elkezdi akkor feljelenést fog tenni az UEFA-nál és azok kizárattathatjak a csapatot a bajnokságból...

mukika
remélem olyan gyengén fog játszani náluk mint nálunk az utóbbi fél évben...

sztem úgyse fog nekik kelleni, de ha igen akkor elsõ meccsén vág 1 mester 3ast azt kifújt

mukika
kezdje csak. ilyen játékkal amit õ játszott nem is érdemel egy egy fillért sem...

mukika
Vagner is a Debrecenben próbajátékon. No komment. <#mf3>

pont most akartam becopyzni

mukika
"A Ferencváros vezetõi szóban már megegyeztek Tímár Krisztiánnal, hogy a következõ szezontól a Fradiban folytatja a pályafutását. A saját nevelésû, korábban a Videotonban is megfordult védõ utoljára Nyíregyházán futballozott.
A héten további erõsítések is várhatóak a zöld-fehér klubnál, miután Oláh Lóránttal - szintén szóban - már megegyeztek a ferencvárosi elöljárók.
- Jelenleg a kaposvári klubbal egyezkedünk, a szerzõdése körüli dolgokat kell tisztázni - nyilatkozta honlapunknak Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezetõ igazgatója.
A cseh Robert Vagnernek lejárt a szerzõdése, amit a klub nem hosszabbított meg. A játékos úgy tûnik, nem marad csapat nélkül, mert Ciprusról is érdeklõdnek a csatár iránt, illetve a héten Debrecenben tartózkodik próbajátékon." - nb1.hugy

Kínossá válnak a pénzügyek

a fasszopó Penksa is kezdi!!!! <#mf3>