23418
  • Csesza
    Visszavonták az FTC licencét; pénteken pótoljuk a hiányosságokat
    [2006-07-13 19:54]
    Az MLSZ honlapja szerint kérdésessé vált, hogy indulhat-e a Borsodi Liga 2006-2007-es idényében a Ferencváros (és a Vác), miután csütörtökön megérkezett az MLSZ-be a Másodfokú Klublicencadó Bizottság legutóbbi ülésének hivatalos határozata: a Ferencváros licencét - mivel nem teljesítette az előírt feltételeket � visszavonták.

A klubnak lehetősége van az MLSZ elnökségéhez fordulni állásfoglalásért. A szövetség irányító testülete szerdán ül össze.

Tepszics Ignác a 100%Fradinak elmondta, hogy a kifogásolt hiányosságokat klubunk pénteken pótolja, így valószínűleg nincs veszélyben az indulásunk.

Az FTC az alábbi közleményt adta ki a döntéssel kapcsolatosan:

"A Magyar Labdarúgó Szövetség Licenc Bizottsága a Ferencvárosnak megadta a labdarúgó csapat 2006-2007-es első osztályú bajnokságban való induláshoz szükséges licencet. Tekintettel a folyamatban lévő befektetői tárgyalásokra a testület kérte, hogy a Fradi rendszeres időközökben adjon jelentést az egyeztetések állásáról. A július 5-i jelentésben az FTC - a valóságnak megfelelően jelezte -, hogy jóllehet a tárgyalások folyamatosan zajlanak, de július 5-ig, a korábbi jelentéshez képest, lényeges változás nem történt. Ezt a megállapítást nehezményezte az MLSZ Licenc Bizottsága, kedvezőtlen határozatot hozva másod fokon a Fradi számára. Azóta a befektetői tárgyalások során számos kedvező változás következett be, az MLSZ Licenc Bizottsága határozata ellen az FTC fellebbezéssel él, amelyet Tepszics Ignác cégvezető péntek reggel személyesen visz be az MLSZ-be. A befektetői tárgyalások kedvező alakulásáról - még a szerdai sorsolás előtt - az FTC tájékoztatta Kisteleki István MLSZ elnököt, aki ennek ismeretében jelenthette a nyilvánosságnak, hogy indulhat az Fradi a bajnokságban. A fellebbezést hivatalosan a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége a közeli napokban bírálja el."
  • fradista91
    Tudom hogy Fradi topik de muszály elmondanom mit gondolok az ute mai meccséről: lusta, tohonya, rendezetlen bagázs az egész, "Bocskaival" az élen, már kínomban tapsoltam és röhögtem amikor kihagyta a Tóth Norbika a 11-est, utána meg Apum mondta: figyeld meg még kapnak egyet... Nem kell mondanom, bejött és már azon is röhögtem hogy mennyire értetlenül nézték a védők a támadót aki művészien tekert a jobb alsó sarokba :P
    Grat az uténak. Ez nagyon szép volt.

Meg kell jegyeznem valamit: 3500 néző megy ki egy Magyar ezüstérmes UEFA Kupa találkozójára, amire a szurkolók közel fele a 3 nál nagyobb gólarányú győzelmet várta.... Szánalmas, és még valami, véleményem szerint még a FERENCVÁROS fiatalokból és egy két rutinosabb játékosokból álló csapata is tudta volna hozni ezt a találkozót, legalább egy X-re... Ez mindnet elárul a mai "Nagy" magyar csapatok többségéről... A lákiról nem is beszélve: edzőmeccsen kikapnak egy ukrán csapattól 2 góllal itthon... No comment....

Én mostmár nagyon várom a bajnokság kezdetét mert a mi Fiatal tehteségeink lefocizzák a pályáról ezt az Újpestet... Remélem minnél hamarabb rendeződik a helyzet nálunk és akkor (elnézve a mai játékot) megelőzhetnénk még a tabellán is őket... De ne ez legyen az elsődleges cél... Először szokjon össze a Csapatunk, hogy majd később nagyobb célokat tűzhessünk ki magunk elé. HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ FERENCVÁROS!
  • bmffm856
    namost: két dolog:

1. ennyit tudnak -> szégyen
    2. bunda volt -> gyalázat

takarodjon a merda lila csürhe a magyar élvonalból...nem szoktam ilyet mondani, de ez gyalázatos volt...
  • Láma!
    loooooooooooooooooooooooool bazmeg:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • zambrotta
    egy négyes lett a vége - jaj szegény újpest:::))))
  • zambrotta
    egyébként nyertünk a vasas ellen!!!!!!!!
    Deme nálunk készül és játszott is
  • zambrotta
    szerintem ez inkább az újpest szégyene - ilyen játékoskerettel
  • bmffm856
    ezekben a percekben ocsúdok fel a sokkból... :|

[nem tudja hová süllyedhet még a magyar foci :( ]
  • zambrotta
    a lilák mínusz háromnál járnak a lichtensteini megacsapat ellen
  • Oziris666
    Nagyon sovány eddig a keret egy egész idényhez:(
  • fradista91
    Csurka, Nógrádi szerintem simán ott lenne a keretben, hisz ahogy mondod 4(!!!!) Védőnk van (lehet hogy csak volt?!?) Igaz hogy az U19-es csapatból tehetségek kerülnek fel, de nem biztos hogy már most akkora erőt képviselnének mint ők.

Nagyon remélem hogy mihamarabb aláírják azt a szerződést, mert talán tudnánk igazolni védőket helyükre, de akkor sincs ötletem hogy pl kiket.

HAJRÁ FERENCVÁROS, KITARTÁS!
  • Grenzjager
    Hülye kretén a Gellei, mi az, hogy a Csurkának nem lenne hely a jövő Fradijában, mikor a Csurkával van most 4 VÉDŐ A CSAPATBAN!!!

Szemét Gellei bárkit játszat csak a fiatalokat ne kelljen pályára küldeni.....grrrrr
  • Grenzjager
    Csurka és Nógrádi: Pápa ??
  • Csesza
    Ferencváros - Vasas mérkőzésig még 1 óra 49 perc van hátra.
  • Csesza
    Budo a Honvéd-hoz ment vissza

és Grósz is elment.
  • Csesza
    Lazic? de az eddig is itt volt nem? és játszott is.
  • fradista91
    Reméljük, és hát Lazic több mint a semmi :)
    Amúgy tekintsétek majd meg készülőfélben lévő oldalam:
  • Grenzjager
    Remélem a sajátok közül Brettschneider jó lesz , amúgy érkező is van, a szerencsétlen Lazics
  • fradista91
    Hasonlóan gondolom én is. Leo, Botis, és még talán Baja távozása jelenthet veszteséget. Bár Bajveski még nem talált klubbot, de mostmár ne jöjjön vissza.
    Tököli-Jovánczai, vagy inkább egy Tököli-Márkus csatárpárost simán eltudnák képzelni :)
  • Grenzjager
    Erősért meg Budóért nem kár...
  • fradista91
    - Tőzsér Dániel -> AEK Athen
    - Erős Gábor -> ?
    - Sorin Botis -> ZTE
    - Budovinszky Krisztián -> ?
    - Alekszandar Bajevszki -> Macedónia (?)
    - Szálkai Zsolt -> Pápa
    - Leandro -> Lákifölde
  • Grenzjager
    egyébként pontosan, ki hova?
  • Riddick73
    Távozott:

- Tőzsér Dániel
    - Erős Gábor
    - Sorin Botis
    - Budovinszky Krisztián
    - Alekszandar Bajevszki
    - Szálkai Zsolt
    - Leandro

Érkezett: ???
  • Riddick73
    Gellei Leo és Szálkai távozásáról

Gellei Imre természetesen sajnálatát fejezte ki Leandro de Almeida távozása miatt.
    - Sajnos Sorin Botis és Budovinszky Krisztián újabb védőket vesztettünk, hiszen Leo mellett Szálkai Zsolt sem marad – mondta vezetőedzőnk a 100%Fradinak.

- Leo távozását azért is sajnálom, mert kulcsfigurája volt a csapat játékának, emellett az öltözőben is egy közkedvelt személy volt emberi tulajdonságai miatt. Szerdán még háromszor is beszéltünk, éreztem rajta, hogy iszonyatosan vívódik legbelül, hogy hogyan is döntsön.

Maradjon velünk, ahol jól érezte magát, vagy elfogadja azt az ajánlatot, amit a futballnyelvben visszautasíthatatlannak neveznek.

Természetesen a veszteségek ellenére sem szabad összetörnünk, nem tehetjük fel a kezünket, küzdenünk kell a végsőkig azért, hogy megpróbáljunk a folytatásban a lehető legjobban szerepelni.

A 100%Fradi természetesen utánajárt annak, mi vezetett Leandro de Almeida távozásához. A színes hetilap úgy tudja, hogy Leonak keddig adtak végső haladékot Debrecenben, hogy döntsön. A játékosnak kínált összeget napról napra emelték a debreceni vezetők, ám Leo sokáig ellenállt a csábításnak. A bajnokcsapat képviselői még szerdán is tárgyaltak a védővel, és végül – ezt több, tűzhöz „közelálló” forrásunk is megerősítette – még arra az összegre is rálicitáltak, amit a játékos megjelölt. Leo szerdán Gellei Imre mellett még egyeztetett a Ferencváros vezetőivel is, ám hosszas vívódás után elfogadta a Debrecen - többek által csak mesésnek titulált - ajánlatát.

forrás: www.ftc.hu
  • fradista91
    Én még Siófokon is beszéltem vele, azt mondta: "nem rajtam múlik" meg "ha ez ilyen önnyű lenne" mondtuk neki maradjon a Fradiban,erre tessék: PÉNZ BESZÉL Kutya ugat.... Én mától nem azt a kedves normális embert látom benne, mert neki még nincs családja akit el kell tartania,mint Szűcs Lalinak (ő is póruljárt)... Azt is mondta: megtetszett a teltházas légkör... Hát majd kívácsni leszek mit mond 1-2 év múlva amikor a Lákiban sem lesz több fantázia a befektetőcégeknek és visszasüllyednek oda, ahonnan jöttek... Lali is póruljárt a Pápával.
    Őszintén szólva nagyon várom már azt a hírt hogy végre valakivel erősődik a csapat. Tököli Attilában vagyok talán a legbiztosabb, hogy nálunk folytatja. Dragónernek is örülnék mostmár, de ott van még Márkus Tibi...

Szálkai Pápára való távozása nem rendít meg, mivel egy fiatal védőről van szó aki még nem volt segítségére csapatunknak.
  • Riddick73
    Szálkai Zsolt-nak is új weblapot kell csinálni.

http://gportal.hu/gindex.php?prt=130404
  • Riddick73
    Amíg nem lesz pénz ne is számítsunk túl jóra, sajnos napra -napra fogyatkozik a csapat - ki lesz a következő: Balogh?

• gabber_saviola
    mind1 Buksi a kedvencem, ez a brazil meg ..... :P
  • Riddick73
    kicsit ledöbbentem
  • Grenzjager
    pedig még örültem anno amikor visszatért Braziliából, és mondhatni sokat segített a csapaton erre..... oks menjen el, igazoljon a francba Pápára mint a kukás, de Debrecenbe ??
  • gabber_saviola
    gratulálok leandró , ügyes vagy öcsém
  • Csesza
    ekkorát már rég csalódtam
  • Grenzjager
    a kurva anyját a rohadéknak
  • Csesza
    LEANDRO aláírt a Debrecenhez! :((((((
  • tormy
    Erdekes hir, azt hittem hogy a spanyolok ajanlatat nem fogadtak el. De ki is kezeli a Fradi ugyet pontosan? Az allam targyalt a spanyolokkal? Illetve ha nem is az allam, de valamilyen felsobb vezetes ha jol tudom.
  • visiter

MI AKKOR IS...
  • Csesza
    3hét?
  • Riddick73
    Dr. Ináncsy a pályázatról

Mint arról a 100%Fradi kedden elsőként beszámolt, tegnp döntő jelentőségű tárgyalásra került sor az Üllői úti 6+2 hektáros terület ügyében a felek között.
    Az NBI 2006/07-es menetrendjének mai sorsolásán Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke ugyanakkor bejelentette, hogy megállapodás született a Ferencváros és a Hi Group között, így futballcsapatunk részt vehet a bajnokság következő idényében.

Dr. Ináncsy Miklós minderről a következőket mondta a 100%Fradinak:

- Tény, hogy valamennyi hiányosságunkat pótoltuk az MLSZ irányába, így kijelenthető, hogy a Ferencvárs indulhat a következő szezonban. A 6+2 hektáros terület ügyében ugyanakkor aláírt szerződésről egyelőre nem beszélhetünk.

Kétségkívül nagy előrelépések történtek az ügyben, lényegében már csak technikai jellegű dolgok vannak hátra az egyezség aláírásáig. Vélményem szerint legkésőbb három héten belül kedvezően rendeződhet az ügy az FTC számára.

forrás: www.ftc.hu
  • Csesza
    huhhh, bazzee!

remélem ez tényleg valami normális megállapodás és lesz kess... :)
  • fradista91
    HAJRÁ FERENCVÁROS!