Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A góljainkat Bajevski (2), Laczkó (2), Tímár és Domonkos szerezték.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Szar Bayern, szar Bayern :)
Soxerencsét nekik az elsõ csapatban!
BUDA > miskolc.
Udvarácz - Tímár, Budovinszky, Balog, Huszti - Sowunmi, Takács, Tõzsér - Nógrádi, Bajevski, Bartha
Jó lenne ha a köv. idényben is legalább ilyen összeállításban jácchatnánk.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
/tsak viccol nem sértõdni\
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha egy csapat kihagyja sorban a helyzeteit, akkor valóban nem a vezetõségben van a hiba - ezért írtam oda a szakmai stáb vezetõjét is. Ez nem balszerencse, hanem felkészítési hiányosság.
Ha viszont fel akarod menteni õket, onnan is megközelítheted a problémát, hogy nem kapják meg a pénzüket, megy a herce-hurca a csapat körül, így pedig nehéz oafigyelni a focira. Ez ugye elõször a helyzetkihasználáson mutatkozik meg. Ebben az esetben már a vezetõség is ludas.
Úgyhogy szerencsérõl vagy balszerencsérõl a fociban nem érdemes beszélni egy egész szezonra vonatkoztatva...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Miskolc, június 23., 21.40 A FTC belegyezett, hogy a kapusnak ne kelljen kispadot koptatnia.
Berki Krisztián a Diósgyõr csapatával készül a következõ szezonra. Az FTC harmadik számú kapusának 2006. június 30-áig érvényes a Ferencvárossal kötött szerzõdése.
- Berki klubunk engedélyével tréningezik a diósgyõriekkel, és a Ferencváros attól sem zárkózik el, hogy felbontsa a kapus szerzõdését - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezetõ igazgatója. - Kemenes Szabolcs a következõ szezonban nálunk véd, ráadásul a szakmai stáb kérésére a nagyon tehetséges, még ifjúsági korú sajátnevelésû Beke Norbert is a juniorokkal készül a következõ szezonban. Berki Krisztián a napokban lesz 25 éves, és szeretne rendszeresen védeni. Mivel a jelenlegi helyzetben ezt a junior együttesben sem tudjuk garantálni számára, engedélyt kapott arra, hogy olyan együttest keressen magának, ahol nem kell a kispadon ülnie.
(ftc.hu)
hát marhára remélem hogy õket kapjuk, mert a fogadalmam(munk) ugyebár az volt hogy elkisérjük a csapatot bárhova. egy Liechtensteini túrát még bele tudnék úgy sûríteni a nyári programokba, hogy legyen elég manim másra is... Egy Fehérorosz már lehet hogy nem férne bele. :C
de mondjuk Örményekhez amúgy is félnék elmenni, ott még szerintem focimeccsen embert esznek. 😄
sztem egyébként a lényeg, hogy csökkentették a fizut, és elzavarták a régi pénzhajhász szarjankókat
most itt a lehetõség,csak sikerülne, már egy befektetõt találni
Furulya akkor sztem repülne, mert a befektetõ gondoom többségi tulaj lenne, ezálta õ diktál...
sztem pont emiatt van furulyásban egy bizonyos félsz, hogy ez benne van, ha jön egy új pénzeszsák...
szerintem
A héten további erõsítések is várhatóak a zöld-fehér klubnál, miután Oláh Lóránttal - szintén szóban - már megegyeztek a ferencvárosi elöljárók.
- Jelenleg a kaposvári klubbal egyezkedünk, a szerzõdése körüli dolgokat kell tisztázni - nyilatkozta honlapunknak Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezetõ igazgatója.
A cseh Robert Vagnernek lejárt a szerzõdése, amit a klub nem hosszabbított meg. A játékos úgy tûnik, nem marad csapat nélkül, mert Ciprusról is érdeklõdnek a csatár iránt, illetve a héten Debrecenben tartózkodik próbajátékon." - nb1.hugy