• fradista91
    Leo: Ha együtt maradnánk, nemesebb célokért küzdhetnénk

Pénteken már Leandro de Almeida is a részt vett csapatunk edzésén.
    Leo egy nap késéssel csatlakozott társaihoz.

- Párizsban kisebb fennakadás volt a repülőtéren, így a tervezettnél jóval később, csak csütörtökön délután érkeztem meg Budapestre - mesélte Leo.

Jó hír fogadott az Üllői úton, hiszen meghívást kaptál a válogatott keretébe.
    - Igen, hallottam, és nagyon örültem a hírnek. Jól esik a szövetségi kapitány bizalma, igyekszem majd a jövő heti összetartáson úgy teljesíteni, hogy megháláljam azt.

Ezt a bizalmat a tavasszal nyújtott teljesítményeddel érdemelted ki. Te milyennek értékeled a mögötted lévő hónapokat?
    - Úgy gondolom, nemcsak nekem, az egész csapatnak jól ment a játék, ennek köszönhetően mozdultunk el az alsórégióból, és végeztünk a felsőházban. Bízom benne, hogy a következő szezonban már nem az ötödik-hatodik helyért, hanem éremért, vagy akár a bajnoki címért küzdhetünk.

Küzdhetünk? Ez úgy hangzott, mintha maradnál, holott a sajtó napok óta a távozásodról cikkezik.
    - Megkerestek Magyarországról és külföldről egyaránt, ez azonban nem jelenti azt, hogy biztosan távozom. Egyelőre, társaim nagy részéhez hasonlóan magam is várok. Várom, hogy biztató híreket kapjuk a klub jövőjéről, hogy végre valóban csak a futballra kelljen koncentrálnunk. Ha sikerülne végre anyagilag egyenesbe jönnie a klubnak, megszűnnének a most még felálló tartozások, alighanem együtt maradna a társaság, és akkor valóban a tavalyinál nemesebb célokért küzdhetnénk.

Ez is bíztató nyilatkozatnak hangzik :)