23418
  • fradista91
    Leo: Ha együtt maradnánk, nemesebb célokért küzdhetnénk

Pénteken már Leandro de Almeida is a részt vett csapatunk edzésén.
    Leo egy nap késéssel csatlakozott társaihoz.

- Párizsban kisebb fennakadás volt a repülőtéren, így a tervezettnél jóval később, csak csütörtökön délután érkeztem meg Budapestre - mesélte Leo.

Jó hír fogadott az Üllői úton, hiszen meghívást kaptál a válogatott keretébe.
    - Igen, hallottam, és nagyon örültem a hírnek. Jól esik a szövetségi kapitány bizalma, igyekszem majd a jövő heti összetartáson úgy teljesíteni, hogy megháláljam azt.

Ezt a bizalmat a tavasszal nyújtott teljesítményeddel érdemelted ki. Te milyennek értékeled a mögötted lévő hónapokat?
    - Úgy gondolom, nemcsak nekem, az egész csapatnak jól ment a játék, ennek köszönhetően mozdultunk el az alsórégióból, és végeztünk a felsőházban. Bízom benne, hogy a következő szezonban már nem az ötödik-hatodik helyért, hanem éremért, vagy akár a bajnoki címért küzdhetünk.

Küzdhetünk? Ez úgy hangzott, mintha maradnál, holott a sajtó napok óta a távozásodról cikkezik.
    - Megkerestek Magyarországról és külföldről egyaránt, ez azonban nem jelenti azt, hogy biztosan távozom. Egyelőre, társaim nagy részéhez hasonlóan magam is várok. Várom, hogy biztató híreket kapjuk a klub jövőjéről, hogy végre valóban csak a futballra kelljen koncentrálnunk. Ha sikerülne végre anyagilag egyenesbe jönnie a klubnak, megszűnnének a most még felálló tartozások, alighanem együtt maradna a társaság, és akkor valóban a tavalyinál nemesebb célokért küzdhetnénk.

Ez is bíztató nyilatkozatnak hangzik :)
  • fradista91
    Hát gratula.... Pfújjj....
  • Láma!
    bocskai a fujpest edzöje!1
  • fradista91
    A Rimaszombat ellen játsszuk első meccsünket

Elkészült futballcsapatunk következő két heti programja.
    - 100%Fradi - Ez alapján együttesünk a szlovákiai Rimaszombat ellen játssza 2006/07-es szezonbeli első felkészülési mérkőzését. A találkozóra július 5-én, szerdán délután az Üllői úton kerül sor.
    Három nappal később csapatunk újabb felkészülési mérkőzést vív majd, az ellenfél a másodosztályú Soroksár lesz az Üllői úti stadion centerpályáján.
  • Grenzjager
    Lazic ugye nem jön.....ugye nem.......
  • fradista91
    Képek az első edzésről - 2006.06.22. Csütörök

Többi kép megtekintése
  • fradista91
    Gellei optimista és maradna

Bár voltak (és vannak is) máshonnan ajánlatai Gellei Imrének, csapatunk mégis vele kezdte meg a felkészülést. A 100%Fradi a jövőjéről kérdezte a szakvezetőt.

Néhány nap múlva lejár a szerződése az Üllői úton. Mennyi időre tervez?
    - Természetesen hosszabb távra – mondta Gellei a színes hetilapnak. - Úgy gondolom, az embernek mindig ott kell gondolkodnia a jövőjében, ahol éppen dolgozik, persze egészen addig, amíg meg nem köszönik a munkáját. Annak idején a Vasasnál is évről évre szívesen újítottam meg a szerződésemet, mert nem volt okom a váltásra. Nem titok, igazak azok a sajtóban megjelent hírek, melyszerint kaptam ajánlatokat más kluboktól. Van közöttük olyan is, amit már visszautasítottam, amiben közrejátszott az is, hogy a folytatásban is elsősorban a Ferencvárosnál képzelem el a jövőmet. Olyannyira, hogy a fejemben már összeállt a csapat felkészülési programja.

Erről mit lehet tudni?
    - A héten egy edzéssel készülünk, a jövő héten szerdától péntekig napi két edzésünk lesz. Amennyiben tudjuk folytatni a közös munkát, akkor szívesen mennék a csapattal július közepén agy ausztriai edzőtáborba, bízom abban, hogy a klub lehetőségei akkor ezt már lehetővé teszik.

A héten találkozott a HI Grupo képviselőjével. Mi hangzott el a beszélgetésen?
    - Az FTC elnöke jelezte, hogy Pedro Valencia Moro, a spanyol cég ügyvezető igazgatója szeretne velem beszélni – lehetőleg minél előbb. Bár nem voltam Budapesten, de természetesen egyből autóba ültem. Megmondom őszintén, nagyon megnyerő volt számomra, amilyen nyugalommal beszélt a tervekről az igazgató úr, aki ráadásul elég komoly üzletember hírében áll. Természetesen az számomra hízelgő volt, hogy Moro úr jelezte, amennyiben érvényes lesz a pályázat, akkor velem képzelik el a jövőt. Természetesen itt most nem az én személyem a lényeges, hanem a Ferencváros sorsa, úgyhogy nagyon bízom abban, hogy rendeződik a klub helyzete. A Hi Grupo ügyvezetője jelezte azt is, hogy csakis dobogós helyezésben gondolkodnak. Ennek azért is örülök, mert bevallom őszintén, engem is a komoly célok tudnának igazán motiválni a Fradinál.

Azt tudja, hogy jelenleg Ön az egyik legoptimistább ember az Üllői úton.
    - Én megértem mondjuk azokat, akik nem azok. A játékosok is már annyiszor hallották, hogy rendeződik a klub sorsa, és sajnos ez még mindig nem történt meg. Sőt, elismerem, ha nem beszéltem volna Moro úrral, akkor én sem lennék sokkal optimistább náluk. Nem tehetünk mást, mint bizakodunk, hogy egy hét múlva annak örülhetünk majd mindannyian, hogy rendeződött végre e nagy múltú klub sorsa.

forrás: www.ftc.hu

Nem tudom engem valahogy megnyugtat Gelle Imre bá' nyilatkozata, csak legyen már végre pont az ügy végén, azzal hogy érvényes lesz a pályázat! Hajrá Ferencváros!!
  • fradista91
    Lisztes Kriszián 100% Fradinak adott interjújából:

Hol folytatod?
    -Most még nem tudom
    Németország, Magyarország vagy esetleg máshol?
    -Az biztos hogy külföldön, de valószínűleg nem a Bundesligában. A menedzserem dolgozik az ügyön, de egyenlőre tényleg nem tudom melyik csapat játékosa leszek.
    Fradi?
    Egyszer majd igen, de most még nem. 2-3 évig szeretnék külföldön focizni, aztán pedig hazatérek. Az azonban biztos, hogy itthon csakis a Ferencvárosban játszanék.

Tehát annyi biztos Lisztes nem jön. Csak azt nem tudom mit ért focizás alatt, mikor az elmúlt egy-két évben külfödön még a kispadra sem került.
    De én újra bízom abban, fiataljaink helyettesíthetik az ilyen játékosokat. Persze ehhez rendeződni kéne a már lassan két hete húzódó "kiértékelésnek". Hajrá FRADI!
  • fradista91
    Magyar Hírlap: Hat klubvezető a kizárásról
    A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága az Újpest, a Fehérvár, a Ferencváros, a Diósgyőr, a Sopron és a Honvéd nevezését - feltételezhetően a reorganizációs hiteltartozások miatt - nem fogadta el a 2006/2007-es bajnokságra.

Ferencváros - Ináncsy Miklós klubelnök: "Sovány vigasz, hogy nem mi vagyunk az egyedüli csapat, amelynek a nevezését nem fogadták el. Egy évvel ezelőtt is így kezdtük a szezont. Várjuk az írásos határozatot, de optimista vagyok, a sporttelep területére kürt pályázatra beérkezett spanyol befektetői ajánlat bizakodásra ad okot.
  • Csesza
    #7278 :D
  • dardevil
    A Ferencváros nevezését sem fogadták el

Az MLSZ Versenybizottsága hat klub – köztük a Ferencváros - nevezését nem fogadta el a Borsodi Liga következő, azaz 2006-2007-es szezonjára.
    Klubunknak az írásbeli határozat kézhezvétele után nyolc napon belül van lehetősége a fellebbezésre.

Rajtunk kívül az Újpest, Fehérvár, Diósgyőr, Sopron és Honvéd nevezése nem felelt meg.
  • mukika
    Takit a Fehérvár csábítja... szvsz ha nem lesz megoldás 1-2 héten belül, tuti elmegy ő is. :(
  • mukika
    A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága első fokon nem fogadta el a nevezését az élvonal következő szezonjára az Újpestnek, a Ferencvárosnak, a Honvédnak, a Diósgyőrnek, a Sopronnak és a Fehérvárnak.
    A kluboknak az írásbeli határozat kézhezvétele után 8 napon belül van lehetőségük a fellebbezésre.
  • Grenzjager
    én még bízom benne, hogy van egy milliárdos amerikai Joe bácsi, aki most haldoklik, nincs se fia, se lánya, se kutyája, se macskája, se anyja, se apja, se tesója, és a teljes vagyonát a FERENCVÁROS zRT-re hagyja, amit végrendelet szerint olyannak kell vezetnie aki nem volt soha Párttag, és le kell igazolnia Nestát a védelembe, aki szívesen jönne levezetni, hiszen Zambrotta is alá ír addig a REAChoz....

na ha csak ebben bízom, akkor télleg nagy szar van...
  • skristof
  • Grenzjager
    jha csak az ukránok a Szimáékkal mostaják a pénzüket, az albánok nem mossák a pénzüket hanem fegyverre költik a szerbek ellen, a szerbek le vannak szarva, nekünk meg nincs plénzünk, nincs olyanb arcunk aki pénz akarna mosni, mert nincs mit......

• skristof
    vagy leglább lenne nálunk is az h a klubot használják pénzmosásra (lásd keleti országok). így az országban lenne egy kurvagazdag csapat, örökös bajnok(aspiráns) és mindig kinnt lenne a nemzetközi porondon... :)))
  • Grenzjager
    Én csak annyit kérnék Karácsonyra, hogy ne legyen soha többet TSzelnök, vagy volt Tszelbök a Fradi élnén (ez persze minden komcsira vonatkozik), és akkor tán lesz vmi értelmes befektető is....

mert pl én a Tepsziccsel le nem ülnék egy asztalhoz tárgyalni
  • skristof
    igaz

én már őszintén semmit. radikális változások kellenének, de nem csak itt, az egész fociban
  • Grenzjager
    mit vártok a tepszicstől??
  • skristof
    nem értem ezt az egészet...
    nincs pénz, szar az egész, oks. ez van, elkúrták

de akkor miért nem játszatjuk a 19-20 éves fiataljainkat? ki nem esnének ki azért, mert egy reac még mindig szarabb mondjuk. pár év alatt gyönyörű fejlődést mutatnának. most idehoznak ilyen hatodrangú öreg magyar szarokat, meg külföldi zsoldosokat. ennek mi értelme? miért nem merik bevállalni a fiatalítást, ha már a szurkolók többsége is ezen a véleményen van? jönnek ezzel az eredménykényszer dumával.. ugyanmár? idén mi volt? szar foci, szar meccsek, középmezőny. a fiatalok legalább lelkesek lennének, nem alibiznének
  • antijuve
    azért ezt nem kéne
  • Grenzjager
    Schindler követheti Erőst

Pécs, június 19., 14.00 A rutinos védő ingyen távozhatna az Üllői útra.

Egy éve, tavaly nyáron igazolt Pécsről a Ferencvároshoz Erős Gábor, akinek most újabb követője lehet. Schindler Szabolcs azonban nyilván nem Erős ferencvárosi kitérőjét akarja lemásolni - a középpályás alig néhány alkalommal kapott helyet az első csapatban és már távozott is az Üllői útról.
    Információink szerint a Ferencváros szívesen látná a 32 éves védőt, aki a Pécs előtt a Békéscsabában, a Vasasban, a Videotonban és az MTK-ban is szerepelt az élvonalban, eddig összesen 237 alkalommal.
    Schindler szerződése az idény végén mindenesetre lejárt, így ő is az ingyen igazolható játékosok táborát gyarapítja.
    (nb1.hu)
  • Csesza
    jaj, bocs tényleg játszott :D

igen szar a memóriám és még az ftc.hu-n is rajta van :P

tényleg nah ő a másik fiatal kis csatár akit lehetne játszatni!

sry
  • Csesza
    sztem rosszul emléxel... de mint tuggyák páran nekem elég szar a memóriám :P

de sztem nem játszott :D
  • zambrotta
    játszott tavasszal is vagy rosszul emlékszem
  • Csesza
    ezt akartam már én is egyszer kérdezni, hogy mi van vele, mer úgy volt, hogy leigazol(tuk)juk?!

és még az ftc.hu-n a játékosoknál sincs benne!?
  • zambrotta
    Zsivócki?(tudom rosszul írtam a nevét)
  • Csesza
    persze-persze ha lehet én is a fiatalítás mellett szavazok, csak próbáltam védeni Botis-t

de ők 4-en a fiatalok már le is tették a névjegyüket... rájuk lehet számítani

én még Horváth Dávidot játszatnám többször...Baja helyett
  • zambrotta
    vuki és kapic is mondott hasonlókat és ennél cifrábbakat is

botist személy szerint még kedveltem is, de a véleményem tartom: fiatalokat (Buksi, Taki, Kemenes, Csepregi...) és persze 2-3 idősebb
  • Csesza
    valamien színten eggyet lehet ezzel is érteni, de Botis-on látszott amikor szarul állt a klubb ő akkor is visszajött ide "sokat tett értem ez a klub" címszóval, ő nem egészen olyan mint a többi külföldi suttyó...
    ő mehetet volna annak idelyén más klubhoz is de visszajött annak ellenére, hogy akkor mien volt a helyzet
  • zambrotta
    Sokféleképpen fel lehet fogni botis nyilatkozatát, de én egyféleképpen tudom csak: ZSOLDOS!!!!

Úgy mint kapic, vuki meg a többi (tisztelet a kivételnek)!
    Amint lesz pénz már jönne is vissza!

Fiatalokat a csapatba!
  • zambrotta
    Clubbunk
  • gabber_saviola
    csoki , legyen igazad
  • szmulaihu
    Sziasztok!

Mindig, mindenkor HAJRÁ FRADI!!!
    Jövőre kupát nyerünk :)
  • gabber_saviola
    :(
  • Kanál
    baz
  • fradista91
    Hát Botis nem várt tovább, de sztem ő sem tud többet mint mi. Ezt felfoghatjuk pozitívan, mert a remény hal meg utoljára.... Habár mindenkinek tele van a ... ja ezzel az egésszel, ki kell tartanunk a Klubbunk mellett, hiszen ezért vagyunk Fradisták.
  • fradista91
    Botis: Nem volt könnyű meghozni a döntést

Mint arról már beszámoltunk, Sorin Botis Zalaegerszegen folytatja pályafutását.
    - 100%Fradi -

A védő a ZTE-vel kötött két évre szóló szerződése aláírását követően nyilatkozott a 100%Fradinak.
    - Mostanra láttam elérkezettnek az időt, hogy váltsak. Nem volt könnyű meghozni a döntést... - mondta Sorin a színes hetilapnak.

Sokat gondolkodtál,
    menj vagy maradj?!

- Igen, sokat, hiszen csaknem három szezont töltöttem a Ferencvárosnál, márpedig ez nem rövid idő egy labdarúgó pályafutásában. Nagyon jól éreztem magam; ugyan főként az utóbbi időben már igen komollyá váltak a klub bennünket, játékosokat is érzékenyen érintő anyagi nehézségei, számos szép élménnyel gazdagodtam az Üllői úton. Bajnoki címet ünnepeltem és a Magyar Kupát is a magasba emelhettem, olyan szakasza volt ez életemnek, amelyre mindig szívesen emlékszem majd.

Mégis váltasz...illetve váltottál.
    - Vártam, vártam...sokáig vártam. Azt reméltem, megoldódnak a problémák, de erre a mai napig nem került sor. A ZTE-től már korábban megkerestek, elmondták, hogy szívesen látnának a csapatban, én azonban nem titkoltam az egerszegiek előtt sem, nem szeretnék mindenképpen klubot cserélni. Végül sok-sok gondolkodás után arra jutottam, hogy sajnos nem várhatok, most tovább kell lépnem.

forrás: www.ftc.hu
  • Csesza
    hát lehet, mivel Botis eléggé kitartott a Fradi mellett mikor visszajött... és most nem?! akkor lehet hogy valami nagy gáz van! [csaknelegyenigazam]