Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
voltatok uw-sek, atw-sek... mi van még? 😄
football without ultras is nothing
htx
profizmus szaga van a dolognak, nem? <#bohoc>#bohoc>
Kiváncsi vagyok, hogy hányan lesznek csütörtökön az elsõ edzésen. Legalább már most tudjuk, hogy melyik csapat átlagéletkora lesz a legalacsonyabb a következõ idényben...
Szar Bayern, szar Bayern :)
folytatja."
nb1.hugy.. no comment...
ja hogy volt errõl szó???????????
Tepszics cáfolja Czvitkovics érkezését
Budapest, június 13., 20.50 Több mint egy éve már volt Fradi-mez az MTK labdarúgóján.
Czvitkovics hamarosan újra zöld-fehérben?
Labdarúgó-berkekben elterjedt a híre, hogy a Ferencváros vezetése tárgyalást folytat - illetve folytatott - Czvitkovics Péterrel, az MTK labdarúgójával.
- Czvitkoviccsal valóban tárgyaltunk, de utoljára 2004 januárjában, azóta nem - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezetõ igazgatója -, és bár most valóban felmerült a futballista neve, de csak ötlet szintjén. Fülöp Ferenccel, az MTK ügyvezetõjével nagyon jó viszonyban vagyok, beszélgettünk is vele Czvitkovics Péterrõl, de lényegi tárgyalást nem folytattunk az ügyben.
Mint ismeretes 2004 januárjában az MTK labdarúgója egy felkészülési mérkõzés erejéig már egyszer zöld-fehér mezbe öltözött.
nb1.hu
Budapest, június 14., 9.00 Tizenhatodikáig tisztázódhat: ki megy, ki marad?
A Ferencváros vezetõi június 16-áig szeretnék tisztázni a játékosokkal, hogy ki megy, illetve ki marad a jövõben. Az mindenesetre kétségtelen, hogy még jó néhány kérdõjel adott, és többen úgy vélik: egy-két nap alatt nem tudnak meghozni ilyen fontos döntést.
- Egyik kapusunk, Udvarácz Milán úgy tervezi, hogy visszatér Ausztráliába, ahol már korábban is megfordult - mondta Tepszics Ignác sportigazgató. - Ha õ távozik, már megvannak a pótlására azok a fiatalok, akik a jövõben bevetésre kerülhetnek. Közéjük tartozik az Angliából visszatérõ Kemenes Szabolcs, valamint az U19-es korosztályból kiöregedõ Beke Norbert.
Dragan Vukmirral továbbra is tart az egyezkedés, igaz, a sportigazgató az elmúlt három napban nem tudott kapcsolatba lépni vele. Nem dõlt még el az sem, hogy Rósa Dénes marad-e a csapatnál, õ 16-ára ígért választ, akárcsak Thomas Sowunmi.
A sportigazgató a kaposvári Oláh Lóránttal is folyamatosan tárgyal, de még nem jött létre a megegyezés. Ugyanakkor elõrehaladott megbeszéléseket folytatnak a Kispestrõl menesztett Budovinszky Krisztiánnal. Hétfõ délelõttre a válogatottat is megjárt Balogh Zoltán megkapta a szerzõdéstervezetét, és néhány múlva kell majd választ adnia arra, hogy elhagyja-e a Ferencvárost, vagy esetleg máshol
folytatja.
nb1.hu
Eddig vártak a játékosok, most pedig szépen mindenki elmegy sajnos...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
haggyad má a spanom 😄DD
jellemtelen senkiházi az összes buckalakó divatmajom lokista
Nem is õ írta a 3206-ot... 😛P
És biztos rendben van az "ide Fradi-szurkolók járnak" szöveg 9 hozzászólással?
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
HAJRÁ ZÖLDSASOK!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
tudod mióta bajnok lett a LÁKI azóta elszaporodtak ezek a paraszt álszurkolók fõleg itt a neten.
Inkább írnál normálisan, annak ellenére, hogy ez a 7. hozzászólásod.😊) Akkor elképzelhetõ, hogy szorítanánk nektek a BL-ben.😊) Én mondjuk így is fogok, de akkor is kabbe!!😊))
\"Never say never!\" W Churchill
a ti indulótok a 100-ból 1, azaz 100 évben egyszer<#nyes>#nyes>
<#kocsog>#kocsog>