Mint arról már beszámoltunk, Sorin Botis Zalaegerszegen folytatja pályafutását.
- 100%Fradi -
A védő a ZTE-vel kötött két évre szóló szerződése aláírását követően nyilatkozott a 100%Fradinak.
- Mostanra láttam elérkezettnek az időt, hogy váltsak. Nem volt könnyű meghozni a döntést... - mondta Sorin a színes hetilapnak.
Sokat gondolkodtál,
menj vagy maradj?!
- Igen, sokat, hiszen csaknem három szezont töltöttem a Ferencvárosnál, márpedig ez nem rövid idő egy labdarúgó pályafutásában. Nagyon jól éreztem magam; ugyan főként az utóbbi időben már igen komollyá váltak a klub bennünket, játékosokat is érzékenyen érintő anyagi nehézségei, számos szép élménnyel gazdagodtam az Üllői úton. Bajnoki címet ünnepeltem és a Magyar Kupát is a magasba emelhettem, olyan szakasza volt ez életemnek, amelyre mindig szívesen emlékszem majd.
Mégis váltasz...illetve váltottál.
- Vártam, vártam...sokáig vártam. Azt reméltem, megoldódnak a problémák, de erre a mai napig nem került sor. A ZTE-től már korábban megkerestek, elmondták, hogy szívesen látnának a csapatban, én azonban nem titkoltam az egerszegiek előtt sem, nem szeretnék mindenképpen klubot cserélni. Végül sok-sok gondolkodás után arra jutottam, hogy sajnos nem várhatok, most tovább kell lépnem.