• mukika
    Tisztelt Netkacsa.hu

Tisztelt Menyhárt Mészáros László!

Megdöbbenéssel kellett tapasztalnom, hogy az Ön által fenntartott ill. szerkesztett www.netkacsa.hu honlapon 2006. május 29-én terjedelmes cikket jelentetett meg ;,A Fradi­elnök szennyese, avagy a kisemmizett villatulajdonos esete" címmel. Ebben a cikkben Ön személyhez fűződő jogaimat súlyosan sértő, megengedhetetlen szóhasználatú, rágalmazó tényállításokat, utalásokat kőzöl. A közöst tényállítások egyrészt teljességgel valótlanok. megalapozatlanok, hamisak, másrészt a valós tényeket hamis színben tüntetik fel, olyan látszatot keltenek, mintha én bűncselekményeket követtem volna el, illetve súlyosan erkölcstelen módon működtem volna közre a cikkben részletezett jogügylet létrejötte során.

Fentiekre tekintettel ezennel felszólítom Önt, hogy a valótlan állításokat tartalmazó, súlyosan becsületsértő, hamisan vádoló cikkét a weboldalról szíveskedjék haladéktalanul (de legkésőbb 3 napon belül) eltávolítani.

Amennyiben ezen felszólításomnak határidőn belül nem tesz eleget, úgy a Ptk. vonatkozó szakaszai alapján haladéktalanul személyiségi jogi és kártérítési keresetet leszek kénytelen Ön ellen az illetékes bíróságon előterjeszteni, valamint az illetékes hatóságok elrítt feljelentést teszek rágalmazás, becsületsértés ill. hamis vád bűncselekmények elkövetése miatt.

Budapest, 2006 május 30

Tisztelettel,

Dr. Ináncsy Miklós
    - és a végén még ő fenyegetőzik is... :CCCCc