Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Furulyás érzi a vesztét, nagyon belehúzott mostanság.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Budapest, május 19., 9.50 Az árvíz sújtotta Mád és Mátrakeresztes kapja az FTC jutalmát.
Tepszics Ignác, a Ferencváros sportigazgatója - az MLSZ Felügyelõ Bizottságának tagjaként, meghívottként - is jelen volt az MLSZ elnökségi ülésén, és ugyancsak elismerte a felelõsségét a díjak átvételének elmulasztása, illetve a kiállított játékosok kispadon maradása kapcsán. László Csabával szemben - kiállítása és az eredményhirdetés bojkottálása miatt - pedig Berzi Sándor, az MLSZ fõtitkárának kezdeményezésére jelenleg is zajlik a fegyelmi eljárás, amelyet elsõ fokon az MLL Fegyelmi Bizottsága folytat le.
Az MLSZ elnöksége tegnap egyébként úgy határozott, hogy a Ferencváros számára az MK-ezüsttel együtt járó egymillió forintot karitatív célra fordítja, és az árvíz sújtotta Mád illetve Mátrakeresztes labdarúgó klubjai javára ajánlja fel.
A szövetség elnökségének néhány tagja egyébként kifejtette: nem értik, hogyan ajánlhatta fel a Ferencváros az egymillió forintot az utánpótlás javára, amikor tulajdonképpen meg sem kapta azt.
nb1.hu!!!!!!!!!!!!!!!!
KIRSNER SZERZÕDÉST HOSSZABBÍTOTT!!!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
A befektetõnek éppen az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen a Fradi, mert neki nem a klub kell, hanem a terület.
Ezért az, hogy sz@r a csapat, az a szurkolóknak rossz, viszont a befektetõnek remek, mert nemzetközi kupaindulás nélkül sokkal kevesebb lóvéért veheti meg az egész kócerájt.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
egyértelmû, hogy most nagyon mélyen van a csapat, én amondó vagyok, amit LCS is tesz, amennyire engedik fenntrõl, hogy most lehet bevállalni nyugodtan a fiatalítást! Kipottyani azért nem fog a Fradi, amig ott a Nyíregyháza,Lombard stb...
Meg persze nem ártana _magyar_ erõsítéseket csináln, a külföldiek egytõl egyik mehetnek a levesbe. Ugyan hiába mondjuk, de a vezetõséget is le kéne váltani, sztem egy fiatalos gazdasági csoport kéne a pénzügyekhez, nem ez a tsz-elnök...
de ezek csak álmok..
football without ultras is nothing
\"Never say never!\" W Churchill
Volt az Újpestnél, volt a Lokinál, most a Fradinál van.
Csak ez sokkal hangosabb, mert mindenki ezen lovagol.
1-2 év, és megint a régi lesz a Fradi - legalábbis az eredményeket tekintve.
\"Never say never!\" W Churchill
Szóval 1-2 évvel ezelõttig szerettem a fradit, de most agresszívak és bénák.
Sokkal több játékost kéne kiállítani minden meccsen, mint amennyit ki szoktak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
No one likes us. 'We don't care'
Amúgy elég várható volt, azért mertem nb1.hu alapján is leírni...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
a többi pedig helyettesíthetõ saját neveléssel is
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
sorry
Kedden délután rendkívüli igazgatósági ülést tartott az FTC Rt., amelyen csapatunk Magyar Kupa döntõjében tanúsított sportszerûtlen viselkedése volt a téma.
Az ülésen döntés született arról, hogy az igazgatóság fegyelmi eljárást indít, melynek során egy kéttagú bizottság - melyet Hermány Csaba, az igazgatóság egyik tagja és Dr. Petró László, a Ferencváros jogásza alkotnak - meghallgatja a szakmai stáb két tagjának, valamint több játékosnak a véleményét a történtekrõl.
László Csaba vezetõedzõ és Keller József pályaedzõ, valamint a kupadöntõn kiállított három labdarúgónk - Rósa Dénes, Szûcs Lajos és Adem Kapic - után több játékost is - köztük Lipcsei Péter csapatkapitányt - meghallgat a bizottság. Az érintettek beszámolója után várhatóan a jövõ hét végén egy újabb igazgatósági ülésen hoz döntést az FTC Rt. vezetése az esetleges szankciókról.
Budapest, május 17., 15.20 Jövõ kedden tárgyalják a kupadöntõn történteket.
A Fegyelmi Bizottságtól kapott tájékoztatás szerint az MLSZ fõtitkára, Berzi Sándor arra kérte az FB-t, hogy indítson vizsgálatot az FTC-Sopron (1-5) Magyar Kupa-döntõn a Ferencváros játékosai és vezetõi részérõl tapasztalt sportszerûtlenségek miatt (pl. az ezüstérem átvételének az elmaradása).
A tárgyalásra jövõ kedden kerül sor.
Valahogy olyan érzésem van, hogy a két Petõ közül lesz valamelyik az egyik hazatérõ. Mindkettõjük szerzõdése lejár a nyáron.
A legkeményebb támadás, amit valaha el tudnék képzelni magyar csapattól, az ez:
90. perc: Molnár Zoltán SZABÁLYOS labdaszerzése után Kriston INDULT MEG a jobb oldalon, PONTOSAN ADOTT KÖZÉPRE, ahol a JÓ ÜTEMBEN ÉRKEZÕ Kovács Péter OKOSAN a hálóba HELYEZETT.
Egyébként korábban Hajnalról lehetett hallani, de neki esze ágában sincs hazajönni.
nemfoghiányozniszerintem!!!!
fiatalokat a helyére!!!!!!!!!!!!!! (fiatalt)