Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Szívembõl beszél ön. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Rudee
Furulyás szerint Demjánnak nincs köze a legesélyesebb befektetõhöz

Furulyás érzi a vesztét, nagyon belehúzott mostanság.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Jótékony lett a kupaezüst

Budapest, május 19., 9.50 Az árvíz sújtotta Mád és Mátrakeresztes kapja az FTC jutalmát.

Tepszics Ignác, a Ferencváros sportigazgatója - az MLSZ Felügyelõ Bizottságának tagjaként, meghívottként - is jelen volt az MLSZ elnökségi ülésén, és ugyancsak elismerte a felelõsségét a díjak átvételének elmulasztása, illetve a kiállított játékosok kispadon maradása kapcsán. László Csabával szemben - kiállítása és az eredményhirdetés bojkottálása miatt - pedig Berzi Sándor, az MLSZ fõtitkárának kezdeményezésére jelenleg is zajlik a fegyelmi eljárás, amelyet elsõ fokon az MLL Fegyelmi Bizottsága folytat le.
Az MLSZ elnöksége tegnap egyébként úgy határozott, hogy a Ferencváros számára az MK-ezüsttel együtt járó egymillió forintot karitatív célra fordítja, és az árvíz sújtotta Mád illetve Mátrakeresztes labdarúgó klubjai javára ajánlja fel.
A szövetség elnökségének néhány tagja egyébként kifejtette: nem értik, hogyan ajánlhatta fel a Ferencváros az egymillió forintot az utánpótlás javára, amikor tulajdonképpen meg sem kapta azt.

nb1.hu!!!!!!!!!!!!!!!!

NK:

KIRSNER SZERZÕDÉST HOSSZABBÍTOTT!!!!

Laffite
Szerintem ez csak részben igaz, mert ha nem indulnak el a nemzetközi kupában, azzal megint bevételtõl esnek el, plusz ha a játékosok is ennyire gyatrán teljesítenek, akkor akiket el akarnak adni, azokon sem tudnak nyerni, hiszen nem kapkodnak értük majd sem a hazai, sem a külföldi klubok... Én értem, hogy aminek nincs értéke, az olcsóbb, de ha valaminek nincs értéke, akkor azt ki akarja majd megvenni és minek...? Jön majd egy politikus vagy téeszelnök arc, megveszi zsebpénzért, aztán jól elcseszi még azt is ami van, mert itthoni mércével mindenki azonnal akar pénz keresni a focival, befektetni meg véletlenül se, se játékosokba, se létesítménybe, semmibe, aztán majd a Fradinál is az lesz mint Békéscsabán... Én ebben az egészben nem hiszek. Még mindíg állítom, hogy egy bajnok és kupagyõztes csapatot sokkal könnyebben lehetne értékesíteni és sokkal többért minden szempontból, csak akkor lehet, hogy az a néhány ember, akinek a keze ebben az esetleges lejáratásban benne van, esetleg nem járna olyan jól mint így...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Rudee

szanics
üldözte a tököm. 30-án engem is üldöztek... 😄DD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jah, akit elüldöztetek? 😄
szanics
Ezzel vitatkoznom kell.
A befektetõnek éppen az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen a Fradi, mert neki nem a klub kell, hanem a terület.
Ezért az, hogy sz@r a csapat, az a szurkolóknak rossz, viszont a befektetõnek remek, mert nemzetközi kupaindulás nélkül sokkal kevesebb lóvéért veheti meg az egész kócerájt.

Laffite
lehet itt sírni, hogy így nincs pénz meg úgy nincs pénz, és nincs pénz nincs foci meg ilyenek, de ha egy csapat ilyen ámokfutásokat produkál mint a kupadöntõ volt, illetve összehoz egy ilyen semmirekellõ tavaszt, akkor nincs a világon az a befektetõ, aki ebben a jövõre nézve kiugró üzleti lehetõséget látna, vagyis éppen most cseszik el a következõ idényt is, mivel pénz nélkül igazolni sem lehet.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

szanics
Ne felejtsük el, hogy volt egy lehetõség a felemelkedésre pár évvel ezelõtt, de errõl inkább hallgatok, mert sokan mindjárt nekem ugranak, mint a múltkor... <#zavart1>

Sajnos bele kell törõdnünk, hogy ha nincs pénz, nincs foci. Õsszel még az UEFA Kupában is helytálltunk, most meg már a pécset sem gyõzzük le. Az is szembetünõ, hogy csak hozzánk nem jöttek játékosok. Remélem a nyáron sikerül úgy megerõsödni (pénzügyileg/játékoskeretileg) hogy meg lesz a 29-edik bajnoki cím, és a 21-edik kupa gõyzelem. Mi legalább helytálltunk a BL-ben, meglátjuk mire lesz képes a Loki!! Amúgy meg ha meglesz a második hely, megyünk az UEFA kupába, és nem kell szenvednünk a BL-ben. Sok sikert a csapatnak, mert én mindig nekik szurkolok! HAJRÁ FRADI

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Fradi volt, Fradi van, Fradi lesz!

egyértelmû, hogy most nagyon mélyen van a csapat, én amondó vagyok, amit LCS is tesz, amennyire engedik fenntrõl, hogy most lehet bevállalni nyugodtan a fiatalítást! Kipottyani azért nem fog a Fradi, amig ott a Nyíregyháza,Lombard stb...

Meg persze nem ártana _magyar_ erõsítéseket csináln, a külföldiek egytõl egyik mehetnek a levesbe. Ugyan hiába mondjuk, de a vezetõséget is le kéne váltani, sztem egy fiatalos gazdasági csoport kéne a pénzügyekhez, nem ez a tsz-elnök...

de ezek csak álmok..

football without ultras is nothing

Rudee
Ha a Fradi 10 éve süllyed, akkor a többi csapat meg a megalapításuk óta.

JackDaniels
Ez a csapat 10 éve süllyed. A mosztanitól lejjebb már nem nagyon lehet. Remélhetõleg valóban elindulnak felfelé.

\"Never say never!\" W Churchill

szanics
Minden csapatnál vannak mélypontok.
Volt az Újpestnél, volt a Lokinál, most a Fradinál van.
Csak ez sokkal hangosabb, mert mindenki ezen lovagol.
1-2 év, és megint a régi lesz a Fradi - legalábbis az eredményeket tekintve.

JackDaniels
Az a nagy baj, hogy ez már csak árnyéka a nagybetûs FRADI-nak.

\"Never say never!\" W Churchill

Taranov
Én csak a véleményemet szeretném elmondani 😊

Szóval 1-2 évvel ezelõttig szerettem a fradit, de most agresszívak és bénák.
Sokkal több játékost kéne kiállítani minden meccsen, mint amennyit ki szoktak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mukika
Csabát csak sajnálni tudom. Nagyon összefogtak ellenünk. Rég volt, hogy ennyien és ennyire utálják a Fradit. Nem baj. Én annál jobban szeretem.

No one likes us. 'We don't care'

szanics
na ugye, hogy nem kamu!
Amúgy elég várható volt, azért mertem nb1.hu alapján is leírni...

Láma!
igen, mostmár énis megkaptam smsben...

Láma!
életemben elöször most felmentem oda. hogy az mekkora szar!!😄D

Láma!
és még én sem kaptam meg smsben....

Láma!
akkor kamu.

sem nso-n, sem origon, sem indexen, sem ftc.hun nincs.
szal....

nb1.hu
Láma!
honnan veszed??
sehol sem irnak rola

gabber_saviola
nah ez kell a Magyaroknak? hihetettlen.....<#shakehead>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
László Csaba lemondott a válogatott pályaedzõi posztjáról.

Buddy
hozzuk vissza Titit 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Atyaisten....ezek közül egy sem kell....kabát egy pénzéhes szemétláda, fülöp pedig tehetségtelen
a többi pedig helyettesíthetõ saját neveléssel is

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

oks
sorry

mukika
plz csak linkeld a híreket...

Fegyelmi vizsgálatot indít az FTC Rt. igazgatósága

Kedden délután rendkívüli igazgatósági ülést tartott az FTC Rt., amelyen csapatunk Magyar Kupa döntõjében tanúsított sportszerûtlen viselkedése volt a téma.
Az ülésen döntés született arról, hogy az igazgatóság fegyelmi eljárást indít, melynek során egy kéttagú bizottság - melyet Hermány Csaba, az igazgatóság egyik tagja és Dr. Petró László, a Ferencváros jogásza alkotnak - meghallgatja a szakmai stáb két tagjának, valamint több játékosnak a véleményét a történtekrõl.
László Csaba vezetõedzõ és Keller József pályaedzõ, valamint a kupadöntõn kiállított három labdarúgónk - Rósa Dénes, Szûcs Lajos és Adem Kapic - után több játékost is - köztük Lipcsei Péter csapatkapitányt - meghallgat a bizottság. Az érintettek beszámolója után várhatóan a jövõ hét végén egy újabb igazgatósági ülésen hoz döntést az FTC Rt. vezetése az esetleges szankciókról.

Fegyelmi a Ferencváros ellen

Budapest, május 17., 15.20 Jövõ kedden tárgyalják a kupadöntõn történteket.

A Fegyelmi Bizottságtól kapott tájékoztatás szerint az MLSZ fõtitkára, Berzi Sándor arra kérte az FB-t, hogy indítson vizsgálatot az FTC-Sopron (1-5) Magyar Kupa-döntõn a Ferencváros játékosai és vezetõi részérõl tapasztalt sportszerûtlenségek miatt (pl. az ezüstérem átvételének az elmaradása).
A tárgyalásra jövõ kedden kerül sor.

Rudee
Megnéztem kiket lehetne nyáron ingyen igazolni. Van is egy adag játékos, de ki jönne haza a Fradi kedvéért? Ha hiányposztra akarunk igazolni, akkor felmerülhet Lõw. Õ ugye tudna a védelem bal oldalán jáccani. Lisztes meg a középpálya jobb oldalán. Sok támadó szellemû játékos fog elmenni, így szóba jöhetne esetleg Kabát vagy Fülöp Zoltán is. Õk meg is felelnek Furulyás szavainak (közeli országban jáccanak). Esetleg Kapic helyére jönne Petõ Zoltán? Legalább azokat a neveket megmondhatnák, akikkel már megegyeztek.

szanics
Lisztes szerintem oké lenne. Nagy erõsítés, mert Lipcseit végre lehetne mellõzni.

Láma!
csak jöjjön!
kell egy jo középpályás!!!!

Rudee
Az lenne még durva, ha Lisztes lenne a másik. A sérülése óta senki se akarta leigazolni, új szerzõdést se kapott. Egy jó idény után újra elmehetne külföldre.

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDD

Rudee
Hajnal nem akkor jött volna, ha egy bizonyos ember lesz a tulaj?

Valahogy olyan érzésem van, hogy a két Petõ közül lesz valamelyik az egyik hazatérõ. Mindkettõjük szerzõdése lejár a nyáron.

szanics
Norvég bajnokság kb. akkora fos, mint a magyar, úgyhogy ebbõl nem érdemes kiindulni. Szerintem az egyik legfogalmatlanabb magyar játékos.
A legkeményebb támadás, amit valaha el tudnék képzelni magyar csapattól, az ez:

90. perc: Molnár Zoltán SZABÁLYOS labdaszerzése után Kriston INDULT MEG a jobb oldalon, PONTOSAN ADOTT KÖZÉPRE, ahol a JÓ ÜTEMBEN ÉRKEZÕ Kovács Péter OKOSAN a hálóba HELYEZETT.

jóvanna, elhiszem én, de csak a válogatott meccseket nézve nagy LOL 😄
szanics
jóvanmárviccvolt, ez volt az elsõ lúzer, aki eszembe jutott.

Egyébként korábban Hajnalról lehetett hallani, de neki esze ágában sincs hazajönni.

Rudee
Idén már lõtt gólt a bajnokságba és az elõzõ meccsn is gólpasszt adott, a Rosenborg ellen nyertek idegenbe. Eddigi 7 bajnokijukon az egyik legjobb játékosuk.

Rudee
Neki 2007ig szóló szerzõdése van a Vikingnél, szerintem egyébként is hamarabb igazolná le egy másik északi csapat.

😄:😄 kell még egy gólimpotens támadó??? <#hehe>
szanics
Kovács Peti láááááááááááááááál lenne 😄DDD

most õszintén.....
nemfoghiányozniszerintem!!!!
fiatalokat a helyére!!!!!!!!!!!!!! (fiatalt)

Adem Kapic a bajnokság hátralévõ két fordulójában már nem tud pályára lépni. Szlovén légiósunk combjában a Pécs elleni meccsünkön beszakadt egy izom.