1; szerinted az a kis szmájli miért van ott? tény, hogy nem szeretem az újpestieket(de pl. a legjobb barátom nekik szurkol minden meccsen), de most még őket is megvédem, mert akkora hülyeséget mondtál.
2; mondom én, hogy azt fújod amit a média mond. verekedés mikor volt utoljára? rendbontás mikor volt utoljára? zártkapus mérkőzés mikor volt utoljára? hagyjad már magad... az pedig, hogy néha van lebeszélt bunyó amiről még a te hőn áhított médiád sem tud, az a nagyfiuk dolga. de ez most másik téma.
3; Meg lehet nézni egy magyar meg egy külföldi meccset és utána lehet nekem ellent mondani!! - miért zavar, hogy én a magyar focit is élvezem? miért zavar hogy az ország 70% szereti még mindig a magyar focit? leszarom a külföldieket (na jó ez nem igaz) ha választanom kell egy Fradi-REAC és mondjuk egy Barca-Real(ez csak egy pl. a sok közül) meccs között tuti az elsőt választom. de miről is beszélünk, ha nem nézel magyar focit?!?!
4; De ez NEKTEK életforma! Részegen hőbörögni mer a másikak helyzetet , gólt csinált!!? - aki iszik az rossz? pffff. kikapcsolódom, és önfeledtem szórakozom hétről-hétre. csal sajnálni tudlak, hogy ez neked fáj. kinek a pap, kinek a papné. de ezek után szerintem is maradj a saját érdeklődési körödnél, mindenkinek jobb lesz így.
5; látom beleszerkesztetted a hozzászólásodba ezt a szép piros betűs részt. gondolom életedben nem voltál foci meccsen… nem tudom még mindig mire alapozod ezt. de ha te ettől jobbat alszol, akkor csak gondold ezt. de hogy fasz vagy annyi szent. kíváncsi lennék rá, hogy magadat mekkora ásznak tartod.