Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Tény, hogy a Várszegi-korszak alatt - nagyon helyesen - prémiumorientált szerzõdéseket kötöttek a labdarúgókkal, de ne aggódj, 3-4 kilót MINDEN játékos megkap minden hónapban, a mai napig.
Szóval aki nem hajt, az tényleg menjen a pébe!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Nálunk miért nincs ilyen??? <#levele>#levele> A támogatók is az új kis kocsik helyett, a pénzt adhatnák oda inkáb, amikor válság van...(tudom ez hülye felfogás) Az 1-2 hónapos kocsik helyett minek új?
Nincs igazság!!!
Ezért is kellene a sajátnevelésû srácokhoz nyúlni, nem pedig a zsoldosokat erõltetni, mert ha van egy ilyen gond, akkor lehet, hogy õk nem felejtenek el azonnal focizni. Ennek ellenére, tény, hogy a vezetõség egytõl egyig xarember, különösen, ha õk ilyenkor is felveszik a szintén nem 80.000-es fizetésüket.
Lehet, hogy unalmas, de én mindig a címer alján található 3E betû fontosságát hangsúlyozom. A zsoldosokban pedig sosem fog "fradiszív" dobogni, mert azt elnyomja majd a "fradipénztárca". Ez a nagy büdös helyzet velük.
\"Never say never!\" W Churchill
Szar Bayern, szar Bayern :)
nah és ezt befejeztem 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha Te nem kapnál fizetést x hónapig, akkor szivesen dolgoznál nap mint nap?
És ha emiatt egy játékos nem Fradi szintû, akkor az se az, aki nem fizet.
Szerdán az újpestiek sírva mennének haza, ha ki lennének fizetve a játékosok.
Veled még nem volt olyan hogy késöbb kaptad a fizrtésed?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a fradi reméljük megvédi a cimét, a de a debrecen erösebb, bajevszkinek vágnernek nem megy mostanában. NEM szpemtopik.
"Petikém, baz+, ha lenne még EGY ilyen játékosom, mint Te vagy, végigverném az egész országot!......NA DE TIZENEGY VAN, BASSZA MEG!!!"
Na, most pont ez van a Fradinál. Van 11 (na jó, 8) kutyaütõ, és ezt nem tudja elviselni a csapat! HAJTANI KÉNE!!!
Vagnernek nem rossz ajánlólevél a német másodosztály, Bajevski meg a Gyõrben és a Siófokban is lõtt pár gólt ami után várható volt valami hasonló dolog.
- nem találsz 11 ilyan játékost
- amikor nyert a csapat akkor nem volt semmi baj a mostani játékosok nagy részével, most meg mi van
Ha egy játékosról másfél szezon alapján nem tudod megmondani, hogy Fradi-szintû-e szerinted, akkor nem lehetsz túl határozott csákó 😄DD
na szabadrúgásait már nem is említem......ISTENI volt
Lipcsei...Szûcs...Huszti...Gyepes...Vukmir....
Ronaldo hónapokig nem lõtt gólt, ettõl még senki se kérdezte hogy Madridba való játékos vagy nem.
Bár abban igazad van, hogy megszakad a pályán, de hát akkora seggfej!
Amúgy azért legyen már egy kicsit ügyes is ;-)
Fradi szintû játékos:
Megszakad a pályán és csupaszív játékos, olyan mint😛intér Attila vagy Manci volt
Neked mit jelent a Fradi szintû játékos, meccsenként 3 gól?
Mi az, hogy õsszel alkalmas, tavasszal nem? Ez alapján mondhatnánk, hogy Szûcs ma nem volt Fradi-szintû kapus, pedig ha õ nem lenne, már rég a középmezõnyben lenne a csapat.
/me még mindig siratja a téktopikot <#hehe>#hehe>
1.nem
2.loki keret erõsebb
3.nem
Vagnert és Bajevskit mi alapján kell megítélni? Õsz igen, tavasz nem.
A keret a nevek alapján alkalmas lenne sokmindenre, a jelenlegi hozzáállás alapján viszont nem.
Erõsebb a Lokié
Igen, alkalmas
Akkor tessék:
Fradi-szintû csatár Vagner és Bajevski vagy nem?
A Loki kerete erõsebb, mint a Fradié vagy nem?
Alkalmas ez a keret arra, hogy bajnok legyen vagy nem?
Bajevski és Vagner õsszel lõtte a gólokat, most nem megy nekik. Olyat se írtam, hogy Fradi szintûek, olyat se hogy nem.
Egyszerûen különbözik abban a véleményünk, hogy a Fradi kerete alkalmas-e arra, hogy bajnok legyen, vagy sem.
Szerinted igen, szerintem nem.
Na meg abban, hogy Bajevski és Vagner szerintem nem Fradi-szintû játékos, szerinted igen.
Egyszerûen bosszant, hogy máshol tudják ésszel csinálni, a Fradinál ez nem megy.
Szatmári most épült föl. Madar a szintén vén Dombi cseréje általában. Bár kezdek rájönni hogy számodra semmi sem okozhat gondot a debrecennek. U13as csapatuk is bajnok lenne az NB1ben...
Tomic, Szatmári, Madar és Kolakovic nem alapember a Lokinál jelenleg, az õ pótlásuk nem hiszem, hogy gondot okozna.