• Shadowkiller
    Előre is SORRY elírtam vannak a szurk táborban is olyanok akik a legalja és a legműveletlenebb!! Nem mind az vannak azért ott is értelmesek csak kevesen BOCS!!!
    Nem nézem a magyar focit!! És tipikus esete vagy annak hogy az ellenfél tábora csak a bunkó!!! LOL Tudod mindenhez kell 2 oldal hogy összejöjjön ha az egyik nem lenne szitkozódó illetve kötekedő a másikkal akkor a másik se tenné!! De ez NEKTEK életforma! Részegen hőbörögni mer a másikak helyzetet , gólt csinállt!!? Aztán verekedni mert kikaptatok!!! A FRADI meccsek 98,99 százaléka rendbontás mellett telik el a maradékot meg zárt kapuk mögött játszák VICCES!! Akkor ez most milyen életforma is? Hagyjuk! A pályán is csak a színészkedés megy mert focizni nem tudnak!! Meg lehet nézni egy magyar meg egy külföldi meccset és utánna lehet nekem ellent mondani!! Amúgy nem vagyok divatguszti azért mert neked fáj az igazság!! Megértem egyébként hogy véded őket mivel nekik szurkolsz! Nem mondtam hogy ne tedd tehát tiszteletben tartottam a döntésed! De attól hogy van valakinek egy reális véleménye az még nem ostoba!! Az az ostoba aki nem veszi észre magát...! De mind1! Csak ennyit akartam közölni nem hiszem hogy hszelek többet mivel számomra érdektelen a téma, csak nem bírtam már nézni a magyar foci fényezését (főleg a fradiét)! Inkább maradok a saját érdeklődési körömnél! Sry!