vidéken voltam rokonoknál. a szombat esti mámor után kivánszorogtam, vasárnap reggel 6-kor Békéscsabán a vonatállomásra. menetrend szerint, 10-re ért volna fel kb. a vonat Pestre, de az árvíz miatt előreláthatólag 2-3 órát késtek a vonatok. szóval fel sem szálltam... sírni volt kedvem. ;(
a meccsről pedig:
1; ha mi berúgjuk az utolsó 15 percben egyik ordító nagy helyzetünket is, nem itt tartanánk. hiányzott Jovánczai (úristen soha nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani) mert a többiek még gyengébbek.
2; ha a bíró észre veszi, hogy Rajczi elég les gyanúsan áll, a 2. lila gólnál akkor kifele fúj szabadrúgást(nekünk ugyebár fújtak be megint szépen olyan dolgokat, amik egyáltalán nem voltak lesek). de ha Botis a keze helyett a fejét használja…….
3; olvastam/hallottam egy érdekes dolgot. mégpedig a 4. játékvezető megkérdezte Mészölyt, hogy 4 perc elég lesz? erre ő azt mondta, tegyél még rá 2-őt hátha rúgunk egy gólt... érdekes dolog, az biztos. nem szoktam hinni az efféle mendemondáknak, de az tény, hogy nagyon nyomják a lilákat.
4; az lett volna a legjobb bírói döntés, ha kovács góljánál egyből lefújja a bíró. vagy a 2. után hosszabbít még egy kicsit, mert ennyi erővel akkor ezt kellet volna tenni.
5; a szerencsésebb csapat nyert. de megmutattuk a buzi liláknak, hogy nem vagyunk mi annyira rosszak idén… SŐT simán ütjük őket, ha a fentiek is úgy akarják.. ez van….
lassan pedig megyek és legurítok jó pár sört a legjobb haverommal, aki mellesleg újpest szurkoló, és tegnap is ott anyázott a pályán az biztos. adok neki egy két pofont, ha már tegnap nem tehettem meg. :Dd