Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Amúgy a csatárok eredményessége az elsõ félévben nem sokat számít egy új csapatban szerintem.
Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint mikor egy kiscsapat feljut az elsõosztályba, és eleinte önmagához képest szárnyal.
Vágnerrel és Bajevszkivel is ugyanez volt.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Csernyánszki, Nikolov, Komlósi, Halmosi, Habi, Böõr azért nem olyan vészesen öregek sztem.
De nem olyan vészes Éger és Sándor T. sem.
És ez még csak a kezdõcsapat.
A Loki pont az a csapat, ahol tudatos csapatépítés folyik, és bátran nyúlnak a fiatalokhoz...

Rudee
A csatársorról írtam, nem a keretrõl. Tökölit és Gerát sem hasonlítottuk össze, én speciel azt írtam amit õsszel az utódjaik produkáltak.

Ha a keretrõl akarsz beszélni, akkor legyen. Erõs a debrecenieké, de van olyan poszt ahol nem olyan jók. Pár év múlva pedig ennek a 22 embernek kb a fele már nem lesz a pályán.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Szívesen vitatkozom errõl.
Nézd végig, hogy kik ülnek csereként a Debrecen kispadján, és kik a Fradién.
A Loki kerete sokkal bõvebb, több benne a variációs lehetõség.
A Fradi borzasztó tavaszába bizony alaposan belejátszott, hogy Kapicot lezavarták a tarcsiba. Védekezõ középpályás nélkül nem lehet jó támadófocit játszani, most meg, hogy visszakerült, egyszerûen nem találja a játék ritmusát.
Az amúgy is rengeteget elmond egy keret erõsségérõl, hogy a leginkább sárga lap-veszélyes posztra egy embere van egy csapatnak. Vicc.
Arról még akkor nem is beszéltünk, hogy Rósának eleinte ki kellett mennie a jobb oldalra, mert Zava távozása után ott sem maradt ember (most van Takács, aki gyors, de még kevés).

Ami a csatárokat illeti: szerintem Tökölit és Gerát botorság összehasonlítani bármelyik jelenlegi Fradi-csatárral. Elment két óriási egyéniség, akik helyett érkezett:

- egy kiégett vénember, aki az Újpestben is kudarcot vallott 3 éve
- egy önzõ fiatal, akibõl lehet még valaki, de eddig kiscsapatokban sem alkotott maradandót (Gyõr, Balaton)
- és itt volt még Sowunmi, aki szvsz szintén nem Fradi-szintû csatár

Rudee
* Tököli és Gera

Rudee
Ez a hozzászólás akkor lenne helytálló, ha télen elment volna egy csatár. Vagner és Bajevski 6-6, Sowunmi 5 gólt lõtt õsszel. Ez volt az NB1 egyik leggólerõsebb csatársora.

UEFA-kupában való részvételhez hozzájárult Tököli, az addig oké. De a Feyenoord és a Hearts ellen, sõt még a Milwall (ezen lehet vitatkozni, de szerintem kevés magyar csapat szorítaná meg õket) ellen se volt "végzetes" a hiányuk.

A téli távozók közül Zavadszky hiánya a leginkább érezhetõ, de Takács pótolhatja. Kiss alig jáccott, Zováth pedig a viszonylag sok játéklehetõség ellenére messze volt attól, hogy maradandót alkosson.

szanics
Ez a keret összesen egy döntetlenre volt képes a Feyenoord ellen, de...

1. azt nem ez a keret harcolta ki, hogy UEFA-résztvevõ lehetett a Fradi
2. akkor volt még Zováth és Zavadszky pl. (bõvebb volt a keret)

Vannak jó emberek (Szûcs, Gyepes, Botis, Rósa, Lipcsei és nálam véget ért a lista), de csatár nélkül ezt a játékot nem lehet játszani.

Rudee
Ekkora formahanyatlás a világon nincs, senki se hiszi el, de ezek a játékosok nem is akarnak jáccani. Lõnek néha 1-2 gólt, de azt is azért hogy ne csak az elmaradt adósságokat kelljen törleszteni feléjük.

Meggymag
Így jár az a csapat aki ahelyett, hogy megtartaná a fiatalokat és szépen lassan évek alatt beépítené õket, inkább eladja és helyettük vesz jó drágán külföldi ill. magyar "sztárokat". Direkt figyelem a közvetítéseket és azt veszem észre, hogy a fél NB1 volt Fradi játékos. Ez iszonyat dúrva fõleg, hogy nem Kriston szintû labdarúgókról van szó. Inkább nézném a fiatalok küzdelmét a középmezõnyben mint egy "bajnokcsapatnak" kikiáltott csapatot szopni az összes csapat ellen. Az a 2. gól... MEGALÁZTÁK ma a fradit!! És persze Bajevszki megint bizonyított... Igazából el se tom képzelni mi lesz az UTE ellen az Üllõin. Sztem inkább meg se nézem majd csak az eredményt.
Hajrá a jövõévi Fradi!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Rudee
Érdekes, hogy õsszel mindenki tudta mit kell csinálni, pénz nélkül meg össze-vissza szaladgálnak. Az újpest ellen elõny lehet Balog eltiltása, a többi viszont nem. A bajnokság elsõ felében elért eredménynek köszönhetõen a kiesés legalább nem fenyeget.

Kár, hogy a debrecennek még annyi esélye se lesz a BL selejtezõkön, mint a Sparta ellen volt nekünk.

dardevil
Sztem a szorkolók jobban szégyenlik magukat minta a ...

Minden dicséretet megérdemelnek azok a szurkolók akik kint voltak a meccsen és továbbra is kitartanak a csapat mellett, bárhogyan is teljesít most csapatunk. Én speciel ritkán járok meccsre, de továbbra is becsületesen szurkoljunk tovább a csapatért a FRADI-ért és minnél többen menjünk a meccsekre. Legalább ebben segítsük a csapatot mi ennyit tehetünk, a többi rajtuk múlik.

JackDaniels
Fradi2 - Fradi1 3-0 Ez csúnya meccs volt a zöldek szemszögébõl.

\"Never say never!\" W Churchill

mukika
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nevetségesen szarok vagyunk.

mukika
erre a mérkõzésre nem is lehet mit mondani. GYALÁZAT!

dardevil
A fiatal volt Fradi játékosok Sopronban ...
hajaj...

Buddy
sajnos örülhetünk, ha a kupa meglesz (akkor is a Sopron jön) és a bajnokságban a dobogóra kerülünk...mögöttünk lévõk jobb formában vannak, nem fognak mindig kikapni...idõ kérdése

a Debre ellenire meg végképp nem jósolok semmi jót....de sajnos szerintem a lilák ellen is örülhetünk az X-nek...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

dardevil
Õsszel még azt mondta Nyilasi az FTC kinõtte ezt a bajnokságot.

Erre a tavaszi teljesítményre ugyan mit mondana.

gabber_saviola
FURULYÁS TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dardevil
Sajnos minden poszton csúcsformában vagyunk !

0 : 2

gabber_saviola
nem gondolta Furulya hogy mikor Gerzson és Töki elment, hogy kevés lesz ez a Fradi ?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem akarom elhinni............ebben a pillanatban kell elzavarni az összes olyan pénzéhes köcsög tuskó fasz játékost aki nem akar NEGSZAKADNI a Ferencvárosért!

dardevil
Sztem is !
Ez már tuti !
- SAJNOS - !

Ez a 7 pont nagyon sok - látva az eddig meccseket. <#nemtudom>

gabber_saviola
na ez a bajnoki arany elszállt ...........

dardevil
Kapic - Basszus !!!

1-0

football without ultras is nothing

mukika
Mert??? Ez a keret volt ott Nemzetközi porondon (igaz Töki és Gera nélkül)
Ez a keret játszott döntetlent a Feyenoorddal. Azért vannak itt jó, technikás emberek, csak mostanában lószart sem mutatnak, csinálnak.

szanics
Na, ez inkább ide való.
Ha józanul belegondol az ember, a Debrecennek kb. kétszer annyira bõ és erõs kerete van most, mint a Fradinak.
A Fradiénál jobb kerete van szerintem a Lokinak, az Újpestnek és a Gyõrnek is jelenleg.
Úgyhogy el kell sajnos felejteni ezt a "Fradinak mindig nyernie kell!" szöveget, mert irreális elvárás ettõl a kerettõl a címvédés.

dardevil
Ötödik az FTC !

A Ferencváros lett az ötödik a férfi vízilabda bajnokságban. A Fradi az Újpest otthonában is nyerni tudott 9-8-ra, így a két gyõzelemig tartó párharcban 2-0-s összesítéssel szerezte meg az ötödik helyet.

dardevil
Aki még nem ismeri, ajánlom mindenkinek !

Bentex TV

dardevil

Következõ meccs - 2005. 04. 29. 18:00

Gyõr - FTC

dardevil
Nõi Kézilabda:

FTC - Dunaferr 24 : 25

szanics
majdnem 😄DD

gabber_saviola
ezt ebbe a topikba akartad? 😄DDDDDDDDDDDDD

szanics
Jó kis assistantot igazoltam, egy kivételével (physio) minden értéke 12, de inkább 14 fölött van!

JackDaniels
Affenesemgondoltavóna!😄DDDDDD

gabber_saviola
tudom én csináltam! 😄

szanics
Én csak beírtam az utolsó két hazai meccset.
Na mindegy, szerdán lehet bizonyítani mindenkinek a klubhûségét, mert igaz, hogy hétköznap, de este lesz a meccs!

De abban ugye megegyezhetünk, hogy szerda ide vagy oda, a Fradi-Újpest 5 éve bármikor teltházas lett volna? Hát most nem lesz az, és ez sem a tv hibája...

JackDaniels
Egyébként király az új banner!😊)<#eljen>

JackDaniels
Nem tudom, hogy a szurkoláson kívül mennyire vagy benne a fociban.Nekem anno volt szerencsém játszani délelõtti 10:30-as meccset és esti 18:00 vagy 19:30-as meccset is. Tény, hogy a villanyfényes meccsnek jobb a hangulata, de ez inkább a szurkolók szempontja. Délelõtt valamivel frisebb az ember.😊
Kétségtelenül, az utolsó tavaszi-nyári fordulókat célszerûbb este rendezni, mert nem mindegy, hogy 23fokban, vagy 33fokban focizik az ember. Nem véletlenül kezdenek a spanyolok is 21:30 vagy 22:00kor.😊)
A játék színvonalát viszont nem hoznmám ezekkel összefüggésbe, mert akkor angliában minden meccset Éjjfélkor kezdenének.😊) Remélem érted, mire akarok kilyukadni!?!😊)
Ez mondjuk meg a másik nagy baj, hogy a kibaszott RTLKlubhoz kell alkalmazkodni. Ezen pedig csak úgy lehetne segíteni, hogy minél jobb focit kellene produkálni, hogy ne a csapat érdeke legyen a közvetítés, hanem a TV kapaszkodjon, hogy igenis XY csatorna közvetítse a meccseket, mert annyira nagy a nézettségük a meccseknek és ezzel együtt a reklám értéke is!!!

Rudee
Azzal szerintem nincs gondja senkinek, hogy van ez a délelõtti idõpont. A baj ott kezdõdik, mikor a 16 csapatból 7-8 jáccik csak ekkor, ráadásul van olyan csapat, aki meccseinek ~60-65 százaléka ilyenkor van.

Kis ügyeskedéssel meg lehetne oldani, hogy minden csapat 2 vasárnap reggeli meccset jáccon egy szezonban, ez csak a korábban említett TV társaságnak okozna problémát.

Más idõpontban kezdõdõ meccsre többen mennének ki, itt nem két meccset kell összehasonlítani, hanem megnézni az átlagot (~4200 és ~5100). Így a nagyobb jegybevétel (ha nem is teljesen, de) fedezné a közvetítésekbõl bejövõ pénzt.

szanics
Ez nálam ugyanolyan dolog, mint a Várszegi elzavarása. Teljesen értelmetlen viselkedés, mert csak rossz származhat belõle.
A VG elzavarása, a tv cseszegetése mind a csapatok zsebébõl veszi ki a pénzt.

szanics
Én se Téged, csak nem értem, hogy miért kell b@szogatni azt a csatornát, amelyik legalább leadja ezt a sz@rt, és még fizet is érte nem is olyan keveset.

szanics
Az ultravilágról valószínûleg többet tudsz, nem is szeretnék én tudni róla többet Nálad (csak azt nem értem, ez hogy jön ide).
11:30-at kora reggelnek nevezni kicsit erõs. Nem mondtam, hogy jobb a hangulata egy reggeli meccsnek, mint egy estinek, de tény, hogy mindenhol a tv diktál.
Na arról viszont én tudok többet, hogy a Sport1 erre egy fillért sem költ...

mukika
Ja és félre ne értsd, egyáltalán nem kostólgatlak.

szanics
Április 9., szombat, 18:00
Ferencváros - Kaposvár 1-1
Üllõi út, 4000 nézõ

Április 17, vasárnap, 11:30
Ferencváros - Vasas 2-0
Üllõi út, 4000 nézõ

mukika
Nem mondod!!! Azta, te mennyi mindent tudsz! Tõled tanulhatna az ember... Meglehet többet tudok az ilyen megmozdulásokról, és az ultra világról mint te.

Most nem azért a 20 fillérért, de szerinted mi jobb egy játékosnak? A kora reggeli foci, napsütésben, szenvedésben, vagy éppen egy jó kellemes hangulatu mérkõzés kora este reflektornál?!

A délelõtti mecsek hangulattalanok. Tavaly jobban össze lehetett hasonlítani egy esti, és egy délelõtti mérkõzést. A játék színvonala teljesen más.

És nem csak az RTL költ erre, a Sport 2 is ad mecseket, és milyen érdekes, õk Szombat délelõtt is le tudják adni, és ha éppen Forma-1 van, nem teszik 10:50-re a rangadót. Felõlem lehetnek délelõtti mérkõzések, de akkor NE velünk szúrjanak ki állandóan, és NE nekünk legyen csak minden hétvégi rangadónk vasárnap 11:30-kor...

Láma!
mtk-ferencváros.
kint voltam, hidd el 10:50kor kezdödött...

szanics
11:20 a legkorábbi magyar kezdés az RTL miatt.
Angliában nem ritka a 13 órás kezdés.

Szerintem ha ezt az idõkülönbséget átkonvertáljuk a két ország labdarúgásának piaci értékére, akkor a magyar meccseket reggel 5-kor kéne rendezni. A szurkolók életét miben befolyásolja ez a másfél óra? Szerintem csak annyiban, hogy nem korábban, hanem késõbb kell enni a családi kaját.
Ha a Fradi meccseit este rendeznék, akkor sem mennének ki többen a stadionba - sajnos.
Arra meg nem lehet fogni a lélektelen játékot, hogy délelõtt van a meccs. Ez komolytalan.

Láma!
és emiatt nem jár annyi drukker, mint amennyi kijárna pl 16:50kor...

Láma!
igen, kora délután rendezik, nem pedig délben, vagy épp 10:50kor!!!!!!!!!!