Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint mikor egy kiscsapat feljut az elsõosztályba, és eleinte önmagához képest szárnyal.
Vágnerrel és Bajevszkivel is ugyanez volt.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
De nem olyan vészes Éger és Sándor T. sem.
És ez még csak a kezdõcsapat.
A Loki pont az a csapat, ahol tudatos csapatépítés folyik, és bátran nyúlnak a fiatalokhoz...
Ha a keretrõl akarsz beszélni, akkor legyen. Erõs a debrecenieké, de van olyan poszt ahol nem olyan jók. Pár év múlva pedig ennek a 22 embernek kb a fele már nem lesz a pályán.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nézd végig, hogy kik ülnek csereként a Debrecen kispadján, és kik a Fradién.
A Loki kerete sokkal bõvebb, több benne a variációs lehetõség.
A Fradi borzasztó tavaszába bizony alaposan belejátszott, hogy Kapicot lezavarták a tarcsiba. Védekezõ középpályás nélkül nem lehet jó támadófocit játszani, most meg, hogy visszakerült, egyszerûen nem találja a játék ritmusát.
Az amúgy is rengeteget elmond egy keret erõsségérõl, hogy a leginkább sárga lap-veszélyes posztra egy embere van egy csapatnak. Vicc.
Arról még akkor nem is beszéltünk, hogy Rósának eleinte ki kellett mennie a jobb oldalra, mert Zava távozása után ott sem maradt ember (most van Takács, aki gyors, de még kevés).
Ami a csatárokat illeti: szerintem Tökölit és Gerát botorság összehasonlítani bármelyik jelenlegi Fradi-csatárral. Elment két óriási egyéniség, akik helyett érkezett:
- egy kiégett vénember, aki az Újpestben is kudarcot vallott 3 éve
- egy önzõ fiatal, akibõl lehet még valaki, de eddig kiscsapatokban sem alkotott maradandót (Gyõr, Balaton)
- és itt volt még Sowunmi, aki szvsz szintén nem Fradi-szintû csatár
UEFA-kupában való részvételhez hozzájárult Tököli, az addig oké. De a Feyenoord és a Hearts ellen, sõt még a Milwall (ezen lehet vitatkozni, de szerintem kevés magyar csapat szorítaná meg õket) ellen se volt "végzetes" a hiányuk.
A téli távozók közül Zavadszky hiánya a leginkább érezhetõ, de Takács pótolhatja. Kiss alig jáccott, Zováth pedig a viszonylag sok játéklehetõség ellenére messze volt attól, hogy maradandót alkosson.
1. azt nem ez a keret harcolta ki, hogy UEFA-résztvevõ lehetett a Fradi
2. akkor volt még Zováth és Zavadszky pl. (bõvebb volt a keret)
Vannak jó emberek (Szûcs, Gyepes, Botis, Rósa, Lipcsei és nálam véget ért a lista), de csatár nélkül ezt a játékot nem lehet játszani.
Hajrá a jövõévi Fradi!!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Kár, hogy a debrecennek még annyi esélye se lesz a BL selejtezõkön, mint a Sparta ellen volt nekünk.
Minden dicséretet megérdemelnek azok a szurkolók akik kint voltak a meccsen és továbbra is kitartanak a csapat mellett, bárhogyan is teljesít most csapatunk. Én speciel ritkán járok meccsre, de továbbra is becsületesen szurkoljunk tovább a csapatért a FRADI-ért és minnél többen menjünk a meccsekre. Legalább ebben segítsük a csapatot mi ennyit tehetünk, a többi rajtuk múlik.
\"Never say never!\" W Churchill
a Debre ellenire meg végképp nem jósolok semmi jót....de sajnos szerintem a lilák ellen is örülhetünk az X-nek...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Erre a tavaszi teljesítményre ugyan mit mondana.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ez már tuti !
- SAJNOS - !
Ez a 7 pont nagyon sok - látva az eddig meccseket. <#nemtudom>#nemtudom>
football without ultras is nothing
Ez a keret játszott döntetlent a Feyenoorddal. Azért vannak itt jó, technikás emberek, csak mostanában lószart sem mutatnak, csinálnak.
Ha józanul belegondol az ember, a Debrecennek kb. kétszer annyira bõ és erõs kerete van most, mint a Fradinak.
A Fradiénál jobb kerete van szerintem a Lokinak, az Újpestnek és a Gyõrnek is jelenleg.
Úgyhogy el kell sajnos felejteni ezt a "Fradinak mindig nyernie kell!" szöveget, mert irreális elvárás ettõl a kerettõl a címvédés.
A Ferencváros lett az ötödik a férfi vízilabda bajnokságban. A Fradi az Újpest otthonában is nyerni tudott 9-8-ra, így a két gyõzelemig tartó párharcban 2-0-s összesítéssel szerezte meg az ötödik helyet.
Na mindegy, szerdán lehet bizonyítani mindenkinek a klubhûségét, mert igaz, hogy hétköznap, de este lesz a meccs!
De abban ugye megegyezhetünk, hogy szerda ide vagy oda, a Fradi-Újpest 5 éve bármikor teltházas lett volna? Hát most nem lesz az, és ez sem a tv hibája...
Kétségtelenül, az utolsó tavaszi-nyári fordulókat célszerûbb este rendezni, mert nem mindegy, hogy 23fokban, vagy 33fokban focizik az ember. Nem véletlenül kezdenek a spanyolok is 21:30 vagy 22:00kor.😊)
A játék színvonalát viszont nem hoznmám ezekkel összefüggésbe, mert akkor angliában minden meccset Éjjfélkor kezdenének.😊) Remélem érted, mire akarok kilyukadni!?!😊)
Ez mondjuk meg a másik nagy baj, hogy a kibaszott RTLKlubhoz kell alkalmazkodni. Ezen pedig csak úgy lehetne segíteni, hogy minél jobb focit kellene produkálni, hogy ne a csapat érdeke legyen a közvetítés, hanem a TV kapaszkodjon, hogy igenis XY csatorna közvetítse a meccseket, mert annyira nagy a nézettségük a meccseknek és ezzel együtt a reklám értéke is!!!
\"Never say never!\" W Churchill
Kis ügyeskedéssel meg lehetne oldani, hogy minden csapat 2 vasárnap reggeli meccset jáccon egy szezonban, ez csak a korábban említett TV társaságnak okozna problémát.
Más idõpontban kezdõdõ meccsre többen mennének ki, itt nem két meccset kell összehasonlítani, hanem megnézni az átlagot (~4200 és ~5100). Így a nagyobb jegybevétel (ha nem is teljesen, de) fedezné a közvetítésekbõl bejövõ pénzt.
A VG elzavarása, a tv cseszegetése mind a csapatok zsebébõl veszi ki a pénzt.
11:30-at kora reggelnek nevezni kicsit erõs. Nem mondtam, hogy jobb a hangulata egy reggeli meccsnek, mint egy estinek, de tény, hogy mindenhol a tv diktál.
Na arról viszont én tudok többet, hogy a Sport1 erre egy fillért sem költ...
Ferencváros - Kaposvár 1-1
Üllõi út, 4000 nézõ
Április 17, vasárnap, 11:30
Ferencváros - Vasas 2-0
Üllõi út, 4000 nézõ
Most nem azért a 20 fillérért, de szerinted mi jobb egy játékosnak? A kora reggeli foci, napsütésben, szenvedésben, vagy éppen egy jó kellemes hangulatu mérkõzés kora este reflektornál?!
A délelõtti mecsek hangulattalanok. Tavaly jobban össze lehetett hasonlítani egy esti, és egy délelõtti mérkõzést. A játék színvonala teljesen más.
És nem csak az RTL költ erre, a Sport 2 is ad mecseket, és milyen érdekes, õk Szombat délelõtt is le tudják adni, és ha éppen Forma-1 van, nem teszik 10:50-re a rangadót. Felõlem lehetnek délelõtti mérkõzések, de akkor NE velünk szúrjanak ki állandóan, és NE nekünk legyen csak minden hétvégi rangadónk vasárnap 11:30-kor...
Angliában nem ritka a 13 órás kezdés.
Szerintem ha ezt az idõkülönbséget átkonvertáljuk a két ország labdarúgásának piaci értékére, akkor a magyar meccseket reggel 5-kor kéne rendezni. A szurkolók életét miben befolyásolja ez a másfél óra? Szerintem csak annyiban, hogy nem korábban, hanem késõbb kell enni a családi kaját.
Ha a Fradi meccseit este rendeznék, akkor sem mennének ki többen a stadionba - sajnos.
Arra meg nem lehet fogni a lélektelen játékot, hogy délelõtt van a meccs. Ez komolytalan.