• skristof
    Jovi nehéz meccsre számít - 2006. március 23. 18:11:25

Szombaton 15 órakor Kaposvári Rákóczi FC - Ferencváros mérkõzést rendeznek a Borsodi Liga élvonalbeli labdarúgó bajnokságban. A találkozó érdekessége, hogy 2005. nyarán csapatunkból a Ferencvároshoz igazoló Jovánczai Zoltán elsõ alkalommal játszik nevelõegyesülete ellen Kaposváron.

- Egyre jobban megy a szekér, egyre jobb formában vagyunk, és úgy érzem az önbizalmunkkal sincs probléma - kezdte mérkõzés elõtti esély latolgatását Jovánczai Zoltán. Remélem, ezt Kaposváron is megtudjuk mutatni.
    - Beilleszkedtél már a Ferencvárosba?
    - Igen, most már úgy gondolom, hogy teljesen beilleszkedtem. Természetesen, most már, hogy eredményesek vagyunk a hangulat is egyre jobb a csapatnál. Úgy érzem, hogy a társak is befogadtak, úgy hogy tényleg jól érzem magam.
    - Az Üllõi úton már igen, Kaposváron viszont még nem játszottál nevelõegyesületed ellen. Hogy készülsz a mérkõzésre?
    - Próbálok úgy készülni, mint egy átlagos bajnokira. Nem akarom túl pörgetni magam és túl értékelni sem ezt a meccset, hogy nekem bármit is bizonyítanom kellene.
    - Voltál már idén Rákóczi-meccsen, mit szûrtél le abból a találkozóból?
    - Igen, a Tatabánya elleni mérkõzést láttam. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. A Rákóczi védelme mindenképpen stabilnak mondható és tulajdonképpen a támadó játékkal sem volt gond, csak éppen nem mentek be a helyzeteik, remélem, ellenünk is hibáznak majd a támadók.

www.rakoczifc.hu