23418
  • Csesza
    Együttesünk az alábbi összeállításban kezdi a mérkőzést:
    Kemenes-Bognár, Tímár, Botis, Balog-Lipcsei, Tőzsér, Laczkó, Leandro-Jovánczai, Bajevski

A kispadról beállva Komora, Bartha, Csepregi, Erős, Fitos, Szalai valamint Szálkai kaphat lehetőséget.
  • Csesza
    elkezdődött a meccs
  • skristof
    nem tudom ezen miért lepődtök meg?
  • Csesza
    hát igen, itt magyarországon minden másképp megy, itt nem a televíziós társaságok igazodnak a csapatokhoz hanem a csapatoknak kell igazodni a "televíziós társaságokhoz"
  • fradista91
    Válasz a Ferencváros Szurkolók Szövetségének nyílt levelére:

pfff... RTL
  • mukika
    A Ligához fordulunk a kezdési időpontok miatt
  • fradista91

2006-03-25 22:08:39 - Újabb döntetlen - emberhátrányban
    Kaposvár - Ferencváros 0:0
    Kaposvár, 6000 néző

Közel telt ház előtt, gyönyörű tavaszi időben kezdődött a mérkőzés. A hazaiak óriási elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, negyedórán keresztül a kapunkhoz szögeztek minket. Szerencsére megúsztuk ezt a kritikus időszakot kapott gól nélkül! A félidő felétől fokozatosan átvettük a játék irányítását és három komoly helyzetet is kidolgoztunk. Sajnos az egyik legjobban játszó játékosunkat - Szalai Tomit - sérülés miatt le kellett cserélni, mert az egyik hazai védő stoplija felszakította az arcán a bőrt. A II. félidő elején Lazicot kiállította a játékvezető, szerintem egy olyan szituációért, amelyből legalább egy tucat előfordul egy mérkőzésen. A hazaiak nem tudtak mit kezdeni az emberelőnnyel, mert a védelmünk ezúttal is nagyon magabiztosan állt a lábán. A hajrára furcsamód a Kaposváriak fáradtak el és csak sorozatos szabálytalanságok árán tudták megállítani a támadásainkat. A 70. perc táján kétszer is majdnem sikerült megszereznünk a vezetést, előbb Laczkó Zsolt fejese szállt el néhány centire a kapu fölött, majd Lipcsei Peti lövése csattant a kapufán! Végül maradt a döntetlen. Érzésem szerint, ha két csatárral támadnánk - nem őrlődne egyedül a védők gyűrűjében Jovánczai Zoli - akkor ezeket az X-es meccseket megnyerhetnénk, és jóval előrébb állnánk a tabellán. Végezetül még csak annyit, hogy ezúttal is rengetegen kísértük el a csapatot és a lefújás után vastapssal köszöntünk el a játékosoktól. - Simi(7Side)
  • skristof

Pár kép
  • skristof
    aha volt valami de én nem láttam, csak félidőbe mesélték nekem is, volt egy kis pofozkodás, pontosabban két fradista srác bejött balhét keresni aztán lepofozták őket.

mondjuk egy Monsters sálas gyereket énis láttam még a meccs kezdete előtt a szektorunkban, furcsálltam is, mindenesetre ebből is jól leszűrhető számodra is, hogy milyenek a mi rendezőink
  • mukika
    amúgy az igaz, hogy volt balhé a szektorotokban? (ezt egy-két fórumon olvasgattam...)
  • mukika
    R.I.P
  • fradista91
    Sajna mindkét csapat támadósora gyenge volt.
    A Fradi iránti elkötelezett szeretet, kitartás (is) mondatja velem: ha nem állítják ki Lazicot lett volna mégtöbb lehetőségünk, és találtunk volna még egy gólt is. Csakhogy a "ha" kezdetű mondatoknak nincs sok értelme, így tényleg igazságos az 1-1 pont.

HAJRÁ FERENCVÁROS!
  • fradista91
    Nyugodj békében Béla bá'!
  • Láma!
    elhunyt a kronikás!!
    nyugodjék békében
  • KMeyer
    Ja,éskifelejtettem,hogy Tímár KÉTSZER! is góltól mentette meg a csapatot.Még a végén neki is hasznát vesszük
  • KMeyer
    Gellei megint 1 csatárral kezdett.Ügyeskedett a Jovánczai gyerek,de érdemlegeset egyedül nem tudott,kellene neki egy éktárs.Laczkó és Szalai jól játszott,belőlük lehet valami.Kemenes elég bizonytalan volt.Remélhetüleg fejlődni fog ő is,ma volt több rossz megmozdulása is.

Én kb. azóta nem látogatom gyakran a "hivatalos" honlapot,hogy nyíltan László Csaba ellen volt.Feltűnő volt akkoriban,hogy direkt a csapat ellen,de főleg az edző ellen voltak a közvetítés közben is,meg a cikkeknél is.Aztán jött gellei,és rögtön a csapat mellett kampányolnak.Már azt is megemlítik,ha a bíró egy bedobást rosszul ítél meg,csabánál meg ha szabálytalan gólokkal kaptunk ki,akkor is a felállásban,vagy vmiben találtak hibát.De a többi újság meg médium is visszavett kicsit.Ősszel még írták,hogy a Fradinál nem lehet kétszer egymás után kikapni.De azt sem lehet,hogy a Pápa,Kaposvár,meg mindenféle csapat ellen folyton védekező felállásban megyünk ki.Aztán csoda,hogy folyton ikszelünk.
  • skristof
    a bíró nem volt normális, őt már csak a két partjelzője überelte.. szánalmas!

viszont hozzátenném, hogy az ftc.hu közvetítése illetve beszámolója azért már igencsak túlzás. Persze megértem, hogy nem pártatlan és a Fradi felé húz ez így rendjén is van, de azért amit most írtak, azon jót mosolyogtam...

adom amit mukika mond, bár sztem Lipcsei sem játszott jól, Kemenes viszont rém gyenge volt ma, helyezkedése nulla, ha a csatáraink nem olyanokat lőnek, mint valami serdülős játékos, akkor szerintem csak kereste volna a labdákat.

na mind1, vagyis mégsem, ez az 1-1pont senkinek sem jó.
    továbbiakban is hajrá zöld-fehérek! jóéjt
  • fradista91
    A bíró nem érdemli meg hogy szót ejtsünk róla...
    A CSAPAT végig küzdött, hajtott, és Lipcsei tényleg jól játszott.
    Sajnálom hogy Szalait le kellett cserélni, nagyon gyors játékos.
    Kemenes Szabi még fejlődésben van, remélem felnő a feladatokhoz...

HAJRÁ FRADI! GYŰRJŰK LE A mötökát!
  • mukika
    hát nem azért, de én jobban örülnék neki, ha jobban menne...
  • ramos
    amilyota a tavaszi szezon elkezdödöt 2döntetlen 1gyözelem 2töntetlen ez igy fog viégig menni!!!
  • ramos
    fradi a király
  • mukika
    a téves bírói ítéletek megint szemet szúróak voltak. de igazságos eredmény született a játék alapján úgy gondolom... Lipcseinek voltak megint szép megmozdulásai.

Kemenes nem olyan jó mint amilyen valójában gondoltam. ezek után jön az MTK, Győr, Kispest, Újpest… uhh.
  • Kaplan
    FT Kaposvár 0 - 0 Ferencváros

Hát ez nem a legjobb.
  • djemba-djemba
    melyik tv adja?
  • fradista91
    Sajna mégsem megyek, ugyanis sehogysem tudnák hazajönni.
    Azért a TV-ben SASolok!

HAJRÁ FRADI!
    MINDENT BELE!
  • skristof
    huha srácok tévedtem, mivel kiemelt meccs ezért a vendégbe 1500 (!!!) lesz a beugró.. durva :|
  • fradista91
    Ok!
    HAJRÁ FRADI!
  • Gerimaster
    Hajrá Fradi!!!!!
  • skristof
    hát igen, ez a baj, itt van alattunk ez az Istenverte pécs a fasszopó máv-osokkal és minden vonat arra megy... mi véletlenül mindig kiesünk a szitán, egyetemisták külön tudnak ennek örülni, mikor nincs mivel hazajönni éppen...
    szánalmas máv.. 2006, Magyarország

ha lejutsz megihatunk vmit
  • skristof
    Jovi nehéz meccsre számít - 2006. március 23. 18:11:25

Szombaton 15 órakor Kaposvári Rákóczi FC - Ferencváros mérkõzést rendeznek a Borsodi Liga élvonalbeli labdarúgó bajnokságban. A találkozó érdekessége, hogy 2005. nyarán csapatunkból a Ferencvároshoz igazoló Jovánczai Zoltán elsõ alkalommal játszik nevelõegyesülete ellen Kaposváron.

- Egyre jobban megy a szekér, egyre jobb formában vagyunk, és úgy érzem az önbizalmunkkal sincs probléma - kezdte mérkõzés elõtti esély latolgatását Jovánczai Zoltán. Remélem, ezt Kaposváron is megtudjuk mutatni.
    - Beilleszkedtél már a Ferencvárosba?
    - Igen, most már úgy gondolom, hogy teljesen beilleszkedtem. Természetesen, most már, hogy eredményesek vagyunk a hangulat is egyre jobb a csapatnál. Úgy érzem, hogy a társak is befogadtak, úgy hogy tényleg jól érzem magam.
    - Az Üllõi úton már igen, Kaposváron viszont még nem játszottál nevelõegyesületed ellen. Hogy készülsz a mérkõzésre?
    - Próbálok úgy készülni, mint egy átlagos bajnokira. Nem akarom túl pörgetni magam és túl értékelni sem ezt a meccset, hogy nekem bármit is bizonyítanom kellene.
    - Voltál már idén Rákóczi-meccsen, mit szûrtél le abból a találkozóból?
    - Igen, a Tatabánya elleni mérkõzést láttam. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. A Rákóczi védelme mindenképpen stabilnak mondható és tulajdonképpen a támadó játékkal sem volt gond, csak éppen nem mentek be a helyzeteik, remélem, ellenünk is hibáznak majd a támadók.

www.rakoczifc.hu
  • fradista91
    Én mindenképp szeretnék menni, de ez jelenleg nem rajtam múlik.
    Ugyanis Kaposvárra van busz/vonat délelött, délután viszont haza nincs.
    Ha felmegyek összefuthatnánk...

CSAK A FRADI!
  • skristof
    pestről sokan jöttök?
  • skristof
    nekik nem, ezért másoltam be, h csak _hazai_ részre mehetünk ingyen. már a fehérváriak is azthitték, ezért mondom :)
  • fradista91
    Az ingyen diák belépő Fradistáknak is szól?
  • skristof
    Szombaton a vendégeké lesz az északi lelátó - 2006. március 21. 14:33:30

A Borsodi Liga 20. fordulójában szombaton 15 órakor a Ferencvárost fogadjuk hazai pályán. A nagy érdeklõdésre való tekintettel már holnaptól megvásárolhatóak lesznek a mérkõzésre szóló jegyek. Szerdán, csütörtökön és pénteken 13 órától 17 óráig az 1-es pénztárban lehet megváltani a belépõket. Szombaton 9-tõl folyamatosan nyitva lesz az 1-es pénztár, a többi pedig a szokásoknak megfelelõen két órával a mérkõzés kezdete elõtt nyit majd ki.

Fontos információ, hogy nem csak a vendégszektort, hanem az egész északi lelátót a ferencvárosi szurkolók töltik majd meg. Éppen ezért a diákoknak szóló ingyenes belépés ezúttal "csak" az állóhelyre érvényes.

vendég belépők asszem 1000-1300 körül vannak egységesen!
  • mukika
    törzskocsmánkban hasonló drágaságok vannak a falon. :)
  • mukika
    thx. :)
  • skristof
    köszi
  • fradista91
    Trianonhoz kapcsolódóan ezt a képet érdemes megnézni (nagyon szép munka!)
    FARAGÁS
  • fradista91
    Akkor egy kalappal mindkettőtöknek az érettségihez!