• mukika
    "A szerdai botrányos játékvezetésről elhíresült Kupa döntő után, nagy egymásra találásnak lehetünk szemtanui. Pintér a soproniak vezető edzője és a média egymásra talált. Magasztalják, az egekig dicsőítik a vidéki kiscsapat trénerét, totális amnéziáról téve tanubizonyságot. Persze az is lehet, hogy csak én emlékszem rosszul, ki tudja, a mai világban minden lehetséges. Pintér és a média egymást túlkiabálva szörnyülködik a Fradi játékosainak állítólagos ámokfutásán. Érdekes, én úgy emlékszem, hogy tavaly tavasszal a média arról cikkezett, hogy Pintér hatására, milyen brutálisan játszik a Fradi és hogy 3(!) hónap alatt több kiállítása volt, mint előtte 30 év alatt! Pintér Európai viselkedésről papol, miközben rendszeresen "lefekázta" a Fradi színesbőrű játékosait, Gera Zolit pedig állandóan cikizte a vallásossága miatt! A média hajbókol a szakmai nagysága előtt, holott én úgy emlékszem, hogy tavasszal több súlyos vereséget szenvedett a csapat az ő irányítása alatt (pl. Fradi-Siófok 0:4) és csak az ellenfelek botlásainak, no meg Garami József őszi munkájának köszönhettük a bajnoki címünket. Pintér a sajtón keresztül kioktatja László Csabát, hogy hogyan illene viselkednie a Fradi edzőjének, miközben a Bajnoki trófeát magához ragadva elfelejtkezett arról, hogy a világ minden pontján a csapatkapitány veszi át először a serleget és illett volna megemlítenie Garami munkáját is. Arról már nem is beszélve, hogy a ku.vaanyád, nála természetes kötőszó. Pintér miközben folyamatosan arról szónokol, hogy a Fradi Tábor többet érdemelne, megfeledkezik arról, hogy edzősködése alatt szóba sem állt velünk és a Kupa döntő alatt többször is félreérthetetlenül mutogatott ki felénk... Ismerve a mai magyar média "színvonalát" igazán örülök, hogy így egymásra találtak - megérdemlik egymást. Mindketten primitívek, képmutatók és hazugok! Pintér és a média képviselői már rég' nem lesznek sehol, amikor a Ferencváros még mindig Magyarország büszkesége lesz!"-7side.

Ebben minden igazság benne van.