• Solt
    #23348
    Tehát én a hatalom támogatója vagyok, mert nem értem meg, hogy annak akinek nincs rejtegetni valója, az miért nem képes kompromisszumot kötni szkenner ügyben. A politikai tőke miatti szarkeverés összeesküvés elmélet, de a párt házi csapata, a párt házi bajnoksága a párthoz hű szurkolókkal nem az... Mondjuk, ha ennyi esze van a szkenner ellenzőknek, akkor kezdem érteni, hogy miért nem lett egyezség!

    Zárójelben hozzátenném, engem nem érdekel sem a Kubatov, sem az ultrák, sem a családosok, a pártok pedig főleg nem! Engem kizárólag a FERENCVÁROS érdekel, a klub pedig igenis jó úton halad, azt hiszem ennek elég egyértelmű jelei vannak! Szeretném, hogy újra olyan hangulat legyen mint régen, jó lenne ha az ultrák visszatérnének, de jelenleg ennek az akadályát nem a klub elnökében látom, hanem azokban a hangadókban, akiknek vaj van a fején, és nagyon nem akarnak napfényre állni.

    Zárásképpen pedig, a ferencvárosi kemény mag egy részének politikai célokra való felhasználása nem éppen új keltezésű történet... a TV székháznál is feltűntek páran egy laza gyújtogatás erejéig, majd szépen eltűntek amikor már elszabadultak az indulatok.