• Solt
    #23341
    Kicsit szappanopera szaga van már ennek a sztorinak... a szkenner volt a legnagyobb bajuk, adott a lehetőség, hogy töröljék, ehhez csak normálisan (értsd nincs szélsőség ) kell viselkedni 2 évig... Most komolyan azt hiszik, hogy a mostani szponzorokkal, szerződésekkel, büntetési múlttal majd minden úgy lesz mint régen? Egyébként ott van még egy rakás dolog amit kértek, és teljesítik is. Úgy ez nem fog menni, hogy ők diktálnak, és ha nem az van amit akarnak akkor megy a durca... maguk alatt vágják a fát, de ezt már az eleje óta mondom! :)

    Nekem nagyon sok ismerősöm mondta azt, hogy nem a szkenner miatt nem mennek, hanem az egyéb dolgok miatt. ( pl buszoztatás ) Na most, ha ezek után sem lesz egyezség, akkor sokan beadják majd a derekukat... ha van esze a Kubatovnak, a felajánlott dolgokat bevezeti, és ezzel az ügy le is tudva, mert a távol maradók jó része menni fog...

    Szerintem már kilóg a lóláb... ez semmi másnak nem tűnik nekem mint politikának... a Kubatov fejét akarják, erre használják a Fradit, és ez kezd elég ellenszenves lenni.

    Én kifejezetten örülnék neki, ha közel telt ház lenne, pirotechnika, kiváló hangulat, és rend, hogy egy nemzetközi meccs után ne azok kelljen agyalni, vajon eltiltanak-e minket avagy sem. Más világ van mint 10-15 éve, ezt vagy tudomásul vesszük, vagy mehet a szélmalomharc. Amíg a Lazio drukkerek kéztartásával nincs baja "senkinek", nálunk minden szarba belekötnek... ez van sajnos.