masoma#23088
kimegyünk meccsre és veszünk jegyet ha változtatnak a hozzáálláson és lesz párbeszéd. ennek ellenére én sem értek egyet EGYES bojkottáló szurkolóval és nézetével, de tudom, hogy mi akik kint rekedtünk a jó ügy érdekében harcolunk. a nyugati foci sincs meg fanatikus szurkolók nélkül és ha nekünk a cél a nyugat (amivel nincs is gond) és a foci fellendítése a 12. játékos nélkül nem fog sikerülni. nem egy közösséget kell "kitiltani" hanem az oda nem illő egyéneket és ez vénaszkenner nélkül is megoldható. de itt már nem is csak a vénaszkennerről van szó, minden tisztán látó ember tudja. egyébként még mindig ha kimondom, hogy vénaszkenner elmosolyodom, mert a szó hallatáról nem egy mérkőzésre való bejutást megkönnyítendő eszközre gondolok...szerintem ez szánalmas. ha lenne bátorsága kubatovnak, megengedné, hogy egy mérkőzésre személyivel is lehessen jegyet váltani és ha nem válik be, azaz rendbontás lesz (itt nem a buzi mlsz skandálására gondolok), akkor tényleg a kintmaradt szurkolóknak (vagy egyes egyéneknek) kell változtatni a hozzáállásán.