Solt#23058
Ezeket a sztorikat az ember vagy elhiszi, vagy nem... a jó Isten nem tesz igazságot... egy állítás, egy tagadás, és aki nem elfogult az egyik irányba, az nem tudja eldönteni kinek higgyen. Az tény, hogy a szemem láttára nem egy ember bement anno ingyen, de olyat is hallottam már, hogy a biztonságiak még most is bejuttatnak embereket. Patt!
Azt látom, hogy van pár hangadó, aki a vélt vagy a valós sérelmei alapján gerjeszti a feszültséget, a távol maradók jó része meg ahelyett, hogy a CSAPATOT helyezné előtérbe, játssza a sértődöttet. Azzal, hogy távol maradnak, nem a Kubatovot büntetik, hanem a csapatot, azzal pedig, hogy nem regisztrálnak, nem szkennelnek, kifelé is az a kép alakul ki, hogy a beazonosítás a baj.
Nyomást csak akkor tudnának gyakorolni, ha betartanák a szabályokat, meccsre járnának, és ott hoznák a világ tudtára, hogy mi a gondjuk. Sokkal nyomatékosabb lenne egy telt ház néma csöndben, mint a hőbörgés a stadion előtt. Akkor látná a közvélemény, hogy ők hajlandóak normálisan viselkedni, de van amiből nem engednek. Például a foci meccs nem színház szlogennel én is egyetértek, de ennek nyomatékot adni a stadionon kívülről nem lehet.
Azt pedig már leírtam régebben is, és még most is tartom... jelen körülmények között a Kubatov megbuktatása esélytelen, főleg így! Ha a távol maradók nem engednek, akkor szép lassan majd kicserélődnek az ultrák... jönnek majd a fiatalok, és kinevelődik egy új réteg... ahogy ez a liláknál is körvonalazódik.