• Kaplan
    Rendkívül szimpatikus volt számomra Moniz, már a kezdetektől fogva. Az elején egy kellemes lendületet hozott a posványba. Egyelőre nem tudom, hogy mit gondoljak. Kicsit össze vagyok zavarodva, az utóbbi jó néhány mérkőzés egyszerűen katasztrófa volt.

Nem volt túl sok elképzelés a játékunkban, kiismerhetőek voltunk, gond nélkül megfojtották a csapatot. Egyénileg én nem tudom elképzelni, hogy mennyi minőség rejlik bennünk, papíron van, de én nem látom senkiben a potenciált.

Ettől függetlenül talán azt gondolom, hogy kivártam volna a szezon végét a szerződésbontással. A dobogó elérése (a hihetetlenül szar bajnokságnak köszönhetően) nem lenne elérhetetlen és a kupát meg kell nyerni. Egyelőre még nem hullottunk ki a kupából, megvolt az esély.

Viszont ami az Akeem rétestésztát illeti, nem tudom, orvosokról akkor sem formálunk így véleményt, főképp nem egy elvesztett mérkőzést követően. Mert annak nem ott a helye. (Ettől függetlenül napokkal később lehet interjút adni az újságoknak ezt illetően.)

Sajnálom Monizt, biztató volt, de az eredmények nem jöttek. Talán letett volna még várni de úgy érzem egyszerűen ez nem jött be nekünk.