Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom meddig van szerzõdése, épp azért lehet felbontani gondolom, máskülönben legfeljebb megvárnák, amíg lejár.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mert?
amúgy 2016-ig van szerzõdése
Bármilyen titulusban is, de remélem sokáig nálunk marad...
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hasonlo mentalitasu (sajnos kulfoldi) edzoket kellene hozni az utanpotlasba is.
(de ha arra gondolsz, hogy az lenne a végeredmény kaposváron, azon már nem szórakoznék 😄)
Én a 3. gól elõtt azért passzjátékban meg gondolkodásban fedeztem fel fejlõdést, meglátjuk...
Remélem Mateos húzodása nem súlyos mert ha õ is kiesik a védelembõl akkor biztos bukó...
egy újabb 4-es
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
( Most a bekapott 3. góltól függetlenül. )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Eközben berkinek jól megy <#nyes>#nyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de ugye amikor kiderült, hogy a legtöbbnek igazolványa sincs akkor se történt semmi, csak az "ígéret", hogy többet ilyen nem fordul elõ
hiába okoskodik azzal is hogy kitiltja a horogkeresztes zászlót tartókat, mert azt be is kellett vinni valahogy...és akkor se csináltak semmit, amikor feltartották a zászlót, csak néztek bután
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
És majd a következõ bármelyik meccsen ugyanez megint megtörténhet és meg is fog egyértelmûen, már kódolják elõre a balhét.
"a tizenhárom renitens közül ötnek volt érvényes jegye"
13??? Hát én nagyon jóindulatú voltam ezzel kapcsolatban, de ennél még én is többet láttam 😄
(még biztonsági emberbõl is több volt szerintem)
Ismételni tudom magam, ha bemész a b-középbe, akkor elfogadod az íratlan szabályokat, ez mindig is így volt és mindenhol így van. Van családi szektor, ahova mehetsz gyerekkel, van nyugdíjas rész, van békés "oldallelátó" is... Ha bemész a b-középbe, akkor elfogadod a szabályokat és nem ellenkezel feleslegesen, vagy ha igen, akkor vállalod a következményeket. Apuka bement a b-középbe gyerekével, hullarészegen. Nem fogadta el a szabályokat és nem csak szurkolt, hanem anyázott, hogy miért nincs szurkolás. Ezért lett a szóváltás. Kivitte a kislányát és ki ha én nem ma megmutatom az ultráknak, akik minden meccsen, ott vannak, hogy, hogy kell szurkolni és helyreteszem õket. Ez történt valójában.
A stadionban balhézó (pl. újpest ellen 84. percben betörõ) huligánokkal én sem értek egyet. Nem értek egyet a fradimobos provokátorokkal sem, akik 1 perc erejéig horogkeresztes zászlóval pózolnak, majd feltöltik az oldalukra... De ez a cikk sem különb. Lejáratni próbálja a tábort, felesleges feszültséget kelt és hazugságokat ír.
"A huligánok azért lázadtak fel a klub vezetõi és a Magyar Labdarúgó-szövetség ellen, mert megpróbálnak fellépni a lelátói erõszakkal, az antiszemitizmussal szemben, s ki akarják tiltani a bajkeverõket a stadionokból." - Szóval most már az ultrák = huligánok. Értem. Meg amúgy pont ez a baj, tényleg...
A tüntetések országszerte azért vannak, mert az MLSZ elriasztja azt a kevés szurkolót is a pálya mellõl a lehetetlen szabályaival... De persze, higgyük el a szennylapoknak, hogy az ultrák, elnézést huligánok miatt nincsenek nézõk a meccseken, mert gyerekeket esznek és félidõben emberáldozatokat mutatnak be. Akkor MTK pályán miért nincsenek családok, nézõk? Felcsúton? Mezõkövesden? Pakson? Hiszen ott nincsenek ultrák...
A cikk viszont elérte a célját. Az agy mosott szennylapokat olvasó, tv2 híradókat nézõ, átlagemberek (mind pl. te), most fröcsögve csürhézhetnek és újjal mutogathatnak az ultrákra, mert hiszen õk a hibásak, mert hát a blikk megmondta.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen mélyre fognak menni a dolgok...
www.smart-bus.hu
Csak feltételezés, de szerintem a politikusokat a "szakma" vitte be az erdõbe, és reményeim szerint most fejek fognak hullani.
www.smart-bus.hu
most akkor hogy is vannak a lövészárkok?
Deutsch, Kocsis, Kubatov Vs ??? Csányi? (és a Nagy Vezér?)
És ha zombori vagy hasonló mondaná el ugyanezt, az se változtatna semmit a korábban elmondott baromságain, ugyanúgy tekintenék rá továbbra is 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként van abban valami, hogy ezeket a szurkolóknak már régen ki kellett volna vetniük maguk közül, illetve méginkább a klubvezetésnek a szurkolói kártya segítségével, hiszen erre van kitalálva és mégis látványosan nem csinál senki semmit, pedig az utóbbiaknak illene, ha már ennyit vergõdtek a bevezetésén. (Persze úgy nem egyszerû bármit is kezdeni, hogy valószínûleg ugyanúgy járnak meccsre továbbra is kártya/jegy nélkül és ehhez is asszisztál a klubvezetés)
No meg az 56-s fiúk is végignézték elõtte a padlássöprést, és a többit.
www.smart-bus.hu
Az 56-s nemzedék is elõtte hosszú évekig tûrte a terrort, aztán mégis odabaszott. Egyszerûen rosszul esik amikor állandóan magunkba rúgunk... indokolatlannak érzem.
www.smart-bus.hu
Én is tudnék pár esetet írni, de én ilyen blikken és tv2 híradón informálódott emberek véleményét szerettem volna hallani, nem olyanét aki ki is jár meccsekre. 😊
Nekem inkább ez a mondat nem tetszett,
"innen látszik, hogy a magyarnál birkább nép nincs, és nem is lesz a földön sosem"
Egy ilyen eset miatt, ilyen durva kijelentést tenni arra nemzetre amely pusztakézzel szembeszállt a szovjet páncélosokkal is, nem túl szerencsés dolog szerintem. Sõt, kifejezetten sértõ...
www.smart-bus.hu
még a régi Albertben szezononként legalább 1-2 alkalommal volt B középben pofonosztás
És ugye ott van a pár évvel ezelõtti fradista késelt fradistát eset...