Solt#21638
Már nem tudom mit gondoljak... bűzlik ez az egész szarkupac.
Ingyen igazolható játékosokkal nyilván nem lehet csodát tenni, kár volt ezt propagálni, nekünk meg kár volt olyan naivnak lenni, hogy ezt elhiggyük. ( mondjuk a bajnoki címben soha nem hittem, de bronzban szinte biztos voltam )
Amíg nem ismerték ki a játékunkat, addig hatékony volt, de most, hogy már mindenki tudja mit kell ellenünk játszani, mi nem tudunk ehhez alkalmazkodni. A tegnapi meccsen meg jól látszott, hogy kb ennyit tudunk... A Danitól méterekre pattannak el a labdák, a Jenner 10-ből egyszer tudja értelmesen beadni, szinte minden lepattanót az ellenfél gyűjtött be, megint állandóan csak kergettük őket...
Mind tudásban, mind taktikában kiábrándító volt a tegnapi meccs. A csúcs a vége előtt 1 perccel történő csatárt csatárra csere volt... ez ilyen megye kettes szint!
A játékosok, szurkolók mindenhol imádták Moniz-t, itt is ezt nyilatkozzák. Ilyen körülmények közt a Kubatovnak sem érdeke, hogy összevesszen vele. Ha baja is van vele, akkor is kussolna, és várna a megfelelő alkalomra... ( politikus ) De, ha mégis olyan hülye lenne, hogy bajszot akaszt vele, akkor a játékosok tuti Moniz mellé állnának, ezt meg látnunk kéne a pályán, de látszatra viszont pont ellenne játszanak... még azt sem hozzák, amit egyébként tudnak.
Az viszont megint csak tény, hogy az NB1-ből kiemelkedő játékosunk 2 db van, ebből az egyik állandóan sérült... 1 kiemelkedő játékossal nem lehet bajnokságot nyerni.