Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a vitát a múltkor már lejátszottuk itt, de csak a te kedvedért. A kép a Honvéd ellen készült, amikor nem volt szurkolás legutóbb a Puskásban. Ha járnál meccsre akkor tudnád, hogy a B-középben tájékoztatnak minden meccs elõtt mindenrõl, ha van valami extra, ha nincs szurkolás, ha van koreó, mindenrõl. Meccs elõtt mindenki tájékoztatva lett, hogy nincs ma szurkolás... A "békés" ártatlan apuka, aki hullarészeg volt, kislányával az oldalán, ki ha én nem módon csak azért is szurkolt, provokálta az ultrákat, fasszopózott, hogy miért nincs szurkolás. Ez történt. Nem verték meg, nem ütötték meg, hozzá sem nyúltak, meg lett fenyegetve, ami a képeken is látszik. A kislány sír, az tény, de apuka a kemény, hogy a kislányával az oldalán elkezd kötekedni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
más csapatnál még nem halottam
persze ettõl lehet...
de itt gyakori:/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
" A vandálok nehezményezik, hogy az MTK elleni meccsen a háborús bûnökkel vádolt Csatáry Lászlóról (†99) megemlékezõ molinó felmutatásáért, valamint az Újpest elleni rangadón kifeszített horogkeresztes zászló és a tribün elõtti kerítés bedöntése miatt büntetés járt. Valamint azt is, hogy néhányukat nem engedték be a Puskás Akadémiával vívott idegenbeli meccsre. Ezért nem zúghatott a „Hajrá, Fradi!" a lelátón, s ezért kellett terrorizálni a jelenlévõket." - ÚRISTEN, ne már tényleg, pont ez a baj igen.
Blikk... és még be is másolod.
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
magához tért Adams
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
Drága édesapámmal ugyanezt csinálták, elöbb a bal, majd a jobb lábát vették le..végül életben maradt, de azt az életet senkinek nem kívánom.. 😞
Illetve család és szurkolóbarát idõpont, ismét köszönjük MLSZ!
OKTÓBER 29., Kedd
12.30 UFC Szekszárd (NB III)–Ferencváros
Oké, hamarabb fog sötétedni és nincs világítás és a hosszabbítással is számolni kell, de ez az idõpont akkor is röhejes.
www.smart-bus.hu
A szurkolók vegzálása a hatalom részérõl már tûrhetetlen - és megkerülhetetlen Kubatov és Kocsis politikai felelõssége.
Hogy lehet hatásosan(!) tiltakozni a rendszer ellen a "rendszer elsõ szûrõit"(pl.:reg.) elfogadván a hatályos Btk-t betartván?
Verbálisan kizárt, transzparenssel kizárt....
Bementek, csak nem szurkoltak, ennyi, És ez jobban zavarja már mindenki csõrét mint bármi más tiltakozás.
Viszont, ha egyszercsak elhangzik hátulról a "kussoljmárelbazdmeg", akkor megint más a helyzet.
Engem azért érint ez szarul, mert elég élénken bennem van még a Varga Zolis eset...
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Erre csak megint azt tudom mondani, hogy ez más táborokban sincs máshogy. A csoportok döntenek és azt el kell fogadni. Bizonyos táborokban, ha az ún. b-középben vagy és nem szurkolsz rád szólnak/elzavarnak és még pofán is basznak. Nálunk meg? Józsika feljön a Fradi busszal és "Teddmánleaztakurvazászlót" és társait óbégat, vagy az okos apuka kislányával az oldalán magánakcióba kezd.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Minden tiszteletem az övék, de ettõl még nem kell velük egyet értenem mindenben.
Az van, hogy ha nincs az Adams ügy, még támogatom is õket a kussolásban, de így, hogy szinte csak mi nem "gondoltunk rá" egyik meccsen sem, ez fáj valahol...
Szerintem a lehetõ legrosszabbkor történik ez a "sztrájk". Azok mellett kiállok én is akik a végén bementek, és a klub is kiáll mellettük, különben nem kapnának ingyen ügyvédet, viszont én is elítélem a meccset félbeszakítókat.
Nem a 90-es éveket éljük már, vagy tetszik ez vagy nem, de nem tehetünk ellene semmit sajnos...
Összehasonlítani a kommunizmus alatti szurkolást a maival, meg nevetséges, mert kurvára nem ugyanaz a világ. Akkoriban tilos volt Hajrá Fradizni, de lassan ott tartunk, hogy manapság is az lesz... Szidod az ellenfelet/cigányozol/parasztozol/nem tetszésedet fejezed ki min. 500.000 Ft.- büntetés, mert az MLSZ megteheti. Átadod az öngyújtódat a melletted állónak, aki meggyújt vele egy fáklyát? 2 és fél év felfüggesztett... Bemész a pályára ünnepelni? Körözött bûnözõ vagy az ország legnagyobb ellensége, minden baj forrása.
Ha jól emlékszem te is elég régóta jársz meccsekre, nem értem miért állsz be te is az agymosott fotelek mellé és miért az ultrákat tartod felelõsnek, hibásnak.
erre hadd válaszoljak a saját szavaiddal:
"Ez régen sem volt másképp, sõt az egész világon sehol sincs másképp."
Nem hiszem hogy olaszban, németben, akárhol hímes tojásként bánnának az A.C.A.B-t hirdetõ ultrákkal szemben.
Én voltam már vidéken, igaz nem rendszeresen járok, és nem szervezetten, de még sehol sem aláztak meg, vagy kötöttek belém...
Igenis ha bemész a táborba, akkor fogadd el, hogy az van amit mondanak. Ez régen sem volt másképp, sõt az egész világon sehol sincs másképp. Szerintem érthetõ, hogy az elmúlt hetek eseményei után, nem volt szervezett szurkolás tegnap, én csak azt nem értem minek mentek egyáltalán be az emberek... Másik oldalról pedig az Apukát sem kell félteni, ha kislányával az oldalán elkezd kötözködni.
Ha pedig nem akarsz a táborban menni a Puskásban, simán megoldható. Van ott is "szabad" szektor, vagy tényleg ott az Albert, vagy az árban megegyezõ családi.
Arra pedig, hogy mit kéne csinálotok nem tudom a választ. Egy biztos, az nem normális, hogy ha szurkolni akarsz imádott klubodnak, akkor azt egy másik olyan drukker akadályozza meg, aki elvileg szintén ugyanannak a klubnak a hódolója.
Abnormális, hogy Fradistának Fradistától kelljen tartania, és itt megint csak a Varga Zoli féle esetet tudom felhozni...
www.smart-bus.hu
"A legnagyobb baj, hogy az ultrák eljutottak odáig, hogy önmagukért léteznek. L'art pour l'art. Azért vannak, hogy legyenek, nem pedig azért, hogy a Ferencváros csapatát minden nehézség és akadály ellenére támogassák.
Az egykori B-közép a legaljasabb kommunista diktatúra idején is kiállt és szurkolt. Mert azt semmilyen regisztráció, hatalmi szó nem vehette el tõlük. Akkor is ment a Hajrá Fradi, amikor tilos volt, mikor a hatalom azt mondta, hogy legyünk Budapesti Kinizsi. A maiak nem tudják már a "Hajrá Fradi"-t sem megbecsülni. Nagyapám, ha élne, csak a fejét vakargatná, hogy mi lehet az a fontos ok, amiért egy igazi Fradi-szurkoló befogja a száját, amikor erre még az ÁVÓ-sok sem tudták rákényszeríteni a B-közepet.
Ehhez képest ezek a mai ultrák a jó dolguk közepette azt se tudják, hogy épen mi ellen tüntessenek. Egyszerûen nem érzik magukat eléggé ultrának, ha nem lázadhatnak éppen valami ellen. A Ferencváros, mint olyan, csak sokadik a sorban."
Olyan sok választásod nincs, hogy hova mész.
Az üllõin ez oké volt hogy aki a B középbe megy, az betart mindent, de a sarok meg az oldal azt csinál amit akar.
Itt ez nem megvalósítható, nyilván a B középbe járók nagy része nem a klasszikus b közepes szurkoló, pl én sem.
Akkor nekünk mit kéne csinálnunk?
Ugyanez volt a Varga Zoli idején... akkor is Fradista támadt Fradistára, aminél undorítóbbat nem tudok elképzelni. Rengeteg ismerõsöm azóta nem jár Fradi meccsre!
www.smart-bus.hu
Bár ahogy kiveszem, durván leszólták aki szurkolni akart, ha még gyerekkel is volt.