• mukika
    Lényegtelen? Látszik, hogy balhé van? Ugyanazt nézzük, vagy belinkelsz egy harmadik cikket is amiben tényleg látszik? Hol látod te, hogy balhé van? Hangos szóváltás az volt igen, de ütésváltás, ütés, semmi... A képeken sem is látszik, hogy bármi ilyen történt volna.

Ismételni tudom magam, ha bemész a b-középbe, akkor elfogadod az íratlan szabályokat, ez mindig is így volt és mindenhol így van. Van családi szektor, ahova mehetsz gyerekkel, van nyugdíjas rész, van békés "oldallelátó" is... Ha bemész a b-középbe, akkor elfogadod a szabályokat és nem ellenkezel feleslegesen, vagy ha igen, akkor vállalod a következményeket. Apuka bement a b-középbe gyerekével, hullarészegen. Nem fogadta el a szabályokat és nem csak szurkolt, hanem anyázott, hogy miért nincs szurkolás. Ezért lett a szóváltás. Kivitte a kislányát és ki ha én nem ma megmutatom az ultráknak, akik minden meccsen, ott vannak, hogy, hogy kell szurkolni és helyreteszem őket. Ez történt valójában.

A stadionban balhézó (pl. újpest ellen 84. percben betörő) huligánokkal én sem értek egyet. Nem értek egyet a fradimobos provokátorokkal sem, akik 1 perc erejéig horogkeresztes zászlóval pózolnak, majd feltöltik az oldalukra... De ez a cikk sem különb. Lejáratni próbálja a tábort, felesleges feszültséget kelt és hazugságokat ír.