• mukika
    Ha ez sincs másképp külföldön, akkor miért lenne jó dolga az ultráknak? Voltam már Ausztriában és Hollandiában meccsen, igaz hazai pályán, nem vidéki szervezett túrán, de ott valahogy nem éreztem, hogy bűnözőként kezelnek. 12 éve járok rendszeresen itthon meccsekre, igaz az utóbbi 3-4 évben már csak Pesten és környékén, de láttam és átéltem furcsa dolgokat és sajnos évről-évre rosszabb az egész.

Összehasonlítani a kommunizmus alatti szurkolást a maival, meg nevetséges, mert kurvára nem ugyanaz a világ. Akkoriban tilos volt Hajrá Fradizni, de lassan ott tartunk, hogy manapság is az lesz... Szidod az ellenfelet/cigányozol/parasztozol/nem tetszésedet fejezed ki min. 500.000 Ft.- büntetés, mert az MLSZ megteheti. Átadod az öngyújtódat a melletted állónak, aki meggyújt vele egy fáklyát? 2 és fél év felfüggesztett... Bemész a pályára ünnepelni? Körözött bűnöző vagy az ország legnagyobb ellensége, minden baj forrása.

Ha jól emlékszem te is elég régóta jársz meccsekre, nem értem miért állsz be te is az agymosott fotelek mellé és miért az ultrákat tartod felelősnek, hibásnak.