egy gondolat nem tudom honnan, nekem is úgy másolták be, de a meccsen a fölöttem álló 50-es korosztály is hasonló véleményen volt:
"A legnagyobb baj, hogy az ultrák eljutottak odáig, hogy önmagukért léteznek. L'art pour l'art. Azért vannak, hogy legyenek, nem pedig azért, hogy a Ferencváros csapatát minden nehézség és akadály ellenére támogassák.
Az egykori B-közép a legaljasabb kommunista diktatúra idején is kiállt és szurkolt. Mert azt semmilyen regisztráció, hatalmi szó nem vehette el tőlük. Akkor is ment a Hajrá Fradi, amikor tilos volt, mikor a hatalom azt mondta, hogy legyünk Budapesti Kinizsi. A maiak nem tudják már a "Hajrá Fradi"-t sem megbecsülni. Nagyapám, ha élne, csak a fejét vakargatná, hogy mi lehet az a fontos ok, amiért egy igazi Fradi-szurkoló befogja a száját, amikor erre még az ÁVÓ-sok sem tudták rákényszeríteni a B-közepet.
Ehhez képest ezek a mai ultrák a jó dolguk közepette azt se tudják, hogy épen mi ellen tüntessenek. Egyszerűen nem érzik magukat eléggé ultrának, ha nem lázadhatnak éppen valami ellen. A Ferencváros, mint olyan, csak sokadik a sorban."