23418
-
#21159 egy gondolat nem tudom honnan, nekem is úgy másolták be, de a meccsen a fölöttem álló 50-es korosztály is hasonló véleményen volt:
"A legnagyobb baj, hogy az ultrák eljutottak odáig, hogy önmagukért léteznek. L'art pour l'art. Azért vannak, hogy legyenek, nem pedig azért, hogy a Ferencváros csapatát minden nehézség és akadály ellenére támogassák.
Az egykori B-közép a legaljasabb kommunista diktatúra idején is kiállt és szurkolt. Mert azt semmilyen regisztráció, hatalmi szó nem vehette el tőlük. Akkor is ment a Hajrá Fradi, amikor tilos volt, mikor a hatalom azt mondta, hogy legyünk Budapesti Kinizsi. A maiak nem tudják már a "Hajrá Fradi"-t sem megbecsülni. Nagyapám, ha élne, csak a fejét vakargatná, hogy mi lehet az a fontos ok, amiért egy igazi Fradi-szurkoló befogja a száját, amikor erre még az ÁVÓ-sok sem tudták rákényszeríteni a B-közepet.
Ehhez képest ezek a mai ultrák a jó dolguk közepette azt se tudják, hogy épen mi ellen tüntessenek. Egyszerűen nem érzik magukat eléggé ultrának, ha nem lázadhatnak éppen valami ellen. A Ferencváros, mint olyan, csak sokadik a sorban." -
#21158 Jelenleg a puskásban van egy Albert szektor, meg egy B közép szektor, meg a családi.
Olyan sok választásod nincs, hogy hova mész.
Az üllőin ez oké volt hogy aki a B középbe megy, az betart mindent, de a sarok meg az oldal azt csinál amit akar.
Itt ez nem megvalósítható, nyilván a B középbe járók nagy része nem a klasszikus b közepes szurkoló, pl én sem.
Akkor nekünk mit kéne csinálnunk? -
Solt #21157 Így van! Azért álljon már meg a menet... ha ők egy adott szektorban tüntetnek valami ellen, ám legyen, aki oda megy az meg tartsa ezt be, no de másokat, főleg az átlag szurkolókat ne baszogassák már!
Ugyanez volt a Varga Zoli idején... akkor is Fradista támadt Fradistára, aminél undorítóbbat nem tudok elképzelni. Rengeteg ismerősöm azóta nem jár Fradi meccsre! -
#21156 de remélem akik ott erősködnek azok minden meccsre becsületesen jeggyel/bérlettel mennek be (tudomhogynem) -
#21155 Hát ezaz...a nem szurkolással egyetértek, a módszerekkel kevésbé. -
Grenzjager #21154 Ha a vezér szurkolók ezt adták ki ukáznaK, akkor... ha a tábor mögé megyek akkor betartom az előttem lévő tábor szabályait.
Bár ahogy kiveszem, durván leszólták aki szurkolni akart, ha még gyerekkel is volt. -
#21153 "A kispesi szurkolók nagyobb hangulatot csináltak, mint mi."
Hát a 0-nál nem nehéz jobbat hozni :D
Ha igaz még be is fenyítették, aki szurkolni akart... -
Grenzjager #21152 -
#21151 Nah, tegnap nagyon későn értem már haza, így nem tudtam az "élményt" megosztani :D
Gyalázatos volt a játék, ez való igaz, semmi sem szólhat a mentségükre, 1-0 után simán be kellett volna varrni még legalább 2 gólt, és el is dölt volna a meccs...
A kispesi szurkolók nagyobb hangulatot csináltak, mint mi.
a drapi, amit kiraktak, sokáig nem volt kint, ahogy kikerült, egyböl jöttek a bérencek, és letépték/kitépték mindenki kezéből.
(A csajok BL meccse amúgy jobban fájt, mint ez, nem tom miért...) -
Solt #21150 Korrekt... -
#21149 -
Grenzjager #21148 Azt kell mondanunk, hogy mindkétszer gyengébbek voltunk az ellenfelünknél
ezt -
Solt #21147 Mit mond a legvégén? Mind a kétszer ... ? -
Grenzjager #21146 -
Solt #21145 Nem a gyorsaság hiányzik belőle, hanem az akarat, és ez tűrhetetlen! Bárki hibázhat, de utána szakadjon meg azért, hogy javítani tudjon... főleg Fradi mezben!
Azzal meg egyetértek, hogy Adams volt a legstabilabb hátul. Ami kicsit meglep, hogy a Mateos gyerek sem az igazi... azt hittem ennél azért többet tud. -
Gabe18 #21144 Jó hát Gerson még az első félidőben egyszer a földre került, az ellenfél jött tovább, ő meg úgy állt fel mintha megállt volna a játék aztán van idő tápászkodni. Semmi gyorsaság nincs benne csak maximum felborítja aki lefutná. Még a középpályán jobb volt, ott voltak mögötte így belefért...
Adams nem csak a betegsége miatt hiányzik, hanem azért is mert vele lett aránylag jó a védelem, simán a legstabilabb ember volt hátul. Most hogy kiesett, visszatértünk a kiinduláshoz. -
Grenzjager #21143 + Gyömbér nem védő... -
Solt #21142 Remélem Moniz észreveszi, hogy Gerson milyen kocogósra fogta a 2. gólnál... kilépett, nem lett les, majd szép komótosan elkezd visszakocogni... ha sprintel, akkor bőven visszaérhetett volna és akkor nincs a beadás a hosszúra... Most az ismétlésben lehetett jól látni, hosszú másodpercekig még a képbe sem ér be... ÁÁÁ... na az ilyentől kapok agyfaszt! -
#21141 Azért ha ez 2 hét múlva is folytatódni fog...a végtelenségig úgyse lehet Akeem esetével "takarózni" ideje összeszedniük magukat. -
Solt #21140 Úgy-úgy...
És, hogy őszinte legyek, ez az ívelgetős játék sem a szívem csücske. -
Zenszkij #21139 én is ezt gondolom, Puskás ellen is milyen gólt kaptuk a madridiról, se tűz se hit se akarás nincs a csapatban -
Grenzjager #21138 -
Solt #21137 Egyre inkább úgy érzem, hogy szakmailag is vannak hiányosságok. Akármilyen védőket igazolunk, katasztrófa a védekezésünk... rengeteg gólt kapunk. -
Zenszkij #21136 ennyit tudunk, egy idő után elválik a xar a víztől, a csapat fele kuka, ha a bajnoki háromba hajtunk, ha nem, akkor jó ez a keret, néha majd nyerünk is -
#21135 Na kihúztak valami szöveget, egyből odamentek a majom szekusok -
Solt #21134 Hetek, hónapok óta magunkat verjük meg... megérdemeljük. -
#21133 röhej -
#21132 Megint beáll gondolom Csukics, Ionescu és Somalia a változatosság kedvéért.
Mondjuk ilyen cserék közül nehéz jobbat beállítani (Somaliaval nincs bajom) :) -
Gabe18 #21131 Hát egy valamennyire is komoly csapat nem engedheti meg hogy a kapusa a pontrúgásoknál ennyire nulla legyen.
De az is kérdés 1-0 után mit gondolt az egész csapat? Várták a lefújást? -
Zenszkij #21130 Mondtam én talán egy X-re jók leszünk. Ezt a küzdeni akarást, hajtást amit a fiúkon látok "tanítani" kéne. Jovát meg már rég ki kellett volna baxni. -
Solt #21129 2,5 méterről fejes gólt kapni... A Jova néha kimozdulhatna az alapvonalról ilyenkor... -
Grenzjager #21128 túlzott kispesti gólöröm, félbeszakítanám a meccset
-
Zenszkij #21127 Na végre mi kezdünk góllal! Ez az. -
Solt #21126 Zseniális volt a visszatett labda... :) -
#21125 hű milyen kötény :) -
#21124 de ahhoz képest milyen rossz állapotban van, múlt héten beállt csereként, én azon lepődtem meg :D -
#21123 öööö ööööööööö öööööööö ööööööööööö. -
Grenzjager #21122 megtaláltuk a Nemzeti Tolmács Iroda leendő elnökét áááááááá -
Grenzjager #21121 Azért érdekes, hogy Tujp olyan rossz állapotban van hogy cserepadra se tudott felvánszorogni egy holland edzőnél... a végén Lipcseinél köt ki az NBIII-ban... -
Grenzjager #21120 Ideje....
Jova – Gyömbér, Mateos, Gerson, Bönig – Buzsáky, Józsi – Jenner, Böde, Holman – Diallo. Cs.: Kurucz, Ionescu, Jovanovic, Csukity, Busai, Somalia, Valpoort