Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Cukicról szerintem az újpest elleni gólján kívül nem sok jót lehet elmondani, de nekem az épp elég, hogy rosszat ne szóljak róla még egy darabig 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az MLSZ oldalán fent van a meccs statisztikája... Cukic, akit jónak láttál, a párharcainak csupán a 29%-t(!!) nyerte meg, ez 5 labdaszerzés! Ehhez képest az Adams a párharcainak a 88%-t nyerte meg, ezzel 14(!) labdát szerzett... védekezési mutatókban messze a legjobb volt a meccsen! 😊

Érdemes átböngészni... elég sok mutatóban alul maradtunk, pedig a nagy izgalomban ezek fel sem tûntek.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
nem akartam négert, feketét írni...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
És mindez a fradimob írása alapján, szóval alapja 0.
Ott voltam a meccsen, a végén mindenki mindenki szidott a lelátón, látni csak azt lehetett hogy Cukic mutogat Jovának íves mozdulatokkal. Azaz vagy azt nehezményezte, hogy a végén Jova elsietett egy kirúgást, és a mi játékosunkat rúgta hátba, amibõl megin a Vidi jött, vagy azt, hogy erõsen szemmel védte sanyi kapufáját.

Nyilván egy Moniz féle alapozás után, a játékosok majd egymásnak panaszkodnak hogy nem bírják erõvel... 😄

Muki100
Igen érdekes jelenet zajlott le a Ferencváros Videoton elleni találkozója után vasárnap. Jova Levente és Cukic összeverekedtek a pályán.
A két csapattárs még a mérkõzés ideje alatt szólalkozott össze. A zöld-fehérek hálóõre megpróbálta sürgetni a játékot, hisz a csapat vereségre állt, amit Cukic nem igazán fogadott jó szívvel. A középpályás odaordított Jovának, hogy õ nem bírja erõvel annak ellenére, hogy csereként állt be , mire a kapus azt felelte, hogy a Videoton vezet és mindent meg kellene tenni a fordításért.

A kakaskodás végén a Sport24.hu híre szerint Jova visszaküldte játékostársát Kecskemétre tipp-mixelni, majd ezt követõen szétszedték az ingerült focistákat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Láma!
Nem kötekedésképp, de hány afrikai játékosunk is van Diallo-n kívül?😄

Knézy szerinti felállásunk:

És mindig jól esik egy kis elismerés:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zenszkij
Igen, Diallo szerintem nagyon jó lesz. Mekkora õsfejest tolt a felsõ lécre! Látszik, hogy az afrikai játékosaink nem ilyen töltelékek lesznek, hanem remélhetõleg idén kimagasló teljesítmény nyújthatnak majd!

ReszegKoldus
Szerintem Diallo se volt rossz, csak harmatgyenge és ha csak kicsit hozzáértek egybõl felborult 😄

Kivéve a szerencsétlen kapus esetében.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Mikor Jenner fájlalta a karját és úgy volt, hogy lejön, nagyon elkeseredtem, de szerencsére tudta folytatni. Cukic, Jenner volt csapatunk két legjobbja. Szerintem magasabb ligákban is megállnák a helyüket. Cukic agresszív, kemény, hajtós játéka nagyon tetszik. Dani is nagyot küzdött mindentõl függetlenül, ha betalál az lelkiekben is jót fog neki tenni, és hozhatja tavaszi formáját.

És Pintér Ádám! XD

www.smart-bus.hu

és még jön Buzsáky, Vass Ádám, Gerson. bár Jenner zsugáitól így is kifekszik a liba meg a konda, szép õszünk lesz😊

Láma!
Tájp adta azt a leheletfinom passzt a tizigyanus esetnél Bödének, én úgy látom, hogy most igaz statikusak voltak ketten, de ha összeszoknak, és lesz olyan összhang kettejük között mint Jenner és Böde között, akkor beindul a henger.

ReszegKoldus
Játszott, most már figyelt arra, hogy ne hagyjon ki annyi helyzetet, úgyhogy inkább nem is került helyzetbe, legfeljebb talán egyszer még az elején 😄

Zenszkij
Tüjp játszott? 😄 Mellesleg megjegyzem 1-0-nál a Gyõr beállt védekezni és láss csodát 2 távoli bombából gyõztünk. Nagyon kellenek az átlövések az antifoci ellen. Tegnap már sokkal jobban játszottak a fiúk, mint az elsõ két fordulóban. A Gyõr elõtt is le a kalappal, nagyon jó színvonalú meccs volt.

Tájp ügyesen tartalékolja a gólokat a tavaszi idényre...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Amikor fennakadtak rajta jó volt...mi mást kérhetnénk alapból egy védõtõl, fõleg amibõl kevés van nekünk. Nekem egy nap egyet elfogadni is sok😊 az elején féltem h róla rámulnak majd be,de elmúlt az izgulása, esetlen helyezkedése.

Láma!
És a védõ Valpoort? (Adams)

a punk Diallo nem szimpi de nagyon nagyon kapart. Valpoort meg Tuijp talány.

ReszegKoldus
De gratulált, legalábbis közbeszúrta azt is, de azért még meg kell nézni mit mondanak a szabályok a felpattanó lövés utáni lesrõl <#idiota>

ReszegKoldus
Azért nem semmi, hogy tavaly a loki, most meg a gyõr elleni idegenbeli nyeretlenséget sikerült megszakítani... <#worship>

Zenszkij
Ez a Pintér olyan hülye mint a segg. Az nem volt les? És ez egy edzõ, vicc. Nem gratulál, pofázik, gyûlölöm, ezeket kéne takarítani a magyar futballból.

Végem van! 😄DD

www.smart-bus.hu

banok
GYÕZELEM!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Ennyi <#taps>

Jó meccs volt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Zenszkij
MEGNYERTÜK!!!!!!!!!

Góóóól, mekkora!

ReszegKoldus
ezaaaaaaaaaaaaaazzzzz

😊 na, végre egy jó meccs
Hát most már Vaalport és Adams megkülönböztetése az már teljesen reménytelen Knyézinek...

jó lenne már hozni gy rangadót
ReszegKoldus
3. meccs és már a 3. kapus a gyõrnél

Zenszkij
sajnálom, remélem nincs baja azért, ütköztem én már nagyobbat is kispályán

Van, de kár...

Van még a Gyõrnek cseréje?

ReszegKoldus
Na Diallo kinyírta a kapust

Kaplan
Besic a nem semmi, mint kés a vajban, hihetetlen könnyedséggel megy el mindenki mellett. Jó a meccs!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szerintem nagyon meggyõzõ. Elsõ meccsesként nagyon rendben van. Ráadásul fizikailag is igen rendbe van, talán ketten se tudják felborítani...

ReszegKoldus
Böde volt a gólkirály tavaly, még lehet bajnokok is voltunk csak Jenõn kívül senki nem tud róla

ReszegKoldus
Ez az Akeem nem rossz, bár 1 meccs után még Tuijpról is ezt gondoltam 😄

Knézy ezt a telefonálást úgy adja elõ mintha a futballtörténelemben most történne elõször ilyen...

banok
geci nagy gól bazz!

Zenszkij
Mekkora gólt vert!!!!!!!!!!

Hoppá, ez milyen szép volt 😊
Na, mondtam én az elõzõ meccsen hogy ez a Holman még lehet valami... 😊

ReszegKoldus
Jeeeeeeeeeeeee

Zenszkij
És ez a végeredmény is. Gyõr beáll 10 emberrel bekkelni, heló szia. Antifoci rulez. Köszönjük a 11-est. pintérre vérdíjat kell kitûzni

banok
fuck

ReszegKoldus
ez aztán védelem

banok
Szerintem nem volt büntetõ.