-
Akik bementek a 84. percben az újpest ellen, azok nem huligánok hanem bűnözők voltak. Hatalmi harcok vannak Kubatovék ellen, ők szerették(nék) volna maguknak a Fradi secut és ezért akarják lejáratni a klubbot, Kubatovot. Érdekes, hogy a horogkeresztes zászlós kép először csak a Fradimobon jelent meg... Szarnak ők a Fradira, szarnak ők mindenre. Betörtek jegy nélkül a stadionba, majd 3-1-es vezetésnél feleslegesen berohantak egy kicsit balhézni a pályára is, holott semmi nem indokolta, hogy ezt tegyék. Provokáció. Nem értek velük egyet, akkor és ott sem értettem és én mégis 2-est nyomtam, mert tudtam, ha elkezdődik a kitiltósdi akkor sose lesz vége.
Molinó miatt kitiltottak 7 embert, köztük 2-őt akik életükben először voltak meccsen, és most verik a mellüket? Aki volt már a táborban, az tudja, hogy kurvára nem tudod, hogy mit tartasz fel, hanem ott van a székeden/kezedbe nyomják és tartsd. Ennyi erővel a hétvégén a nagy koreó lehetett volna egy horogkereszt amit kb 14.000 ember tart. Ott tudtad mit tartasz? Nem...
Ha viszont tényleg igaz ez a tegnapi történés, miszerint több 100 embertől elvették a szurkolói kártyát/bérletet, akkor tényleg nagy a baj és azt hiszem kettévágom a saját éves bérletem és kártyám és elküldöm Kubatovnak. Vajon ugyanazok vették el akiknek nincsen érvényes igazolványuk? Ja és ha nincs helye a politikának, akkor Pakson miért nem kaptak büntetést? Kubatov mit keres a Fradinál? Lebuktak Baján a csalással... 72 óra múlva feladja magát?
Tisztelet miatt kitiltani valakit? Ugyan... Azért az már túlzás lenne. Mindenkinek megvan a saját véleménye, elvileg szabad országban élünk. Mindenhol vannak kibaszott buta emberek sajnos, de Ő lenne az első aki csókolgatná egy győztes gól után, megnyert bajnokság után. Én sem szeretem a játékosaink nagy részét, nem is fogom, de igen annyira tisztelem, ha bajban van akkor szorítok érte és igyekszem támogatni.
Ja és még a szurkolói kártya, ha már így mindent kiírok magamból. Olvasom neten mindenhol, hogy mekkora csírák a Fradisták, hogy nem állunk ki a többi tábor mellett és meccsre járunk... Nálunk mikor elsőként bevezették, bárki kiállt mellettünk? Lófaszt, csak kiröhögtek, szó szerint... Aztán jött a Fradi-Újpest és sokan akkor regisztráltak, nehogy már a lilák leszurkoljanak minket a saját stadionunkban. Szánalmas csicska mindegyik és tényleg csak a szájuk jár.
Röviden: Szar az egész.