Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Vass nagyon kell, ha jó formában van majd segít ebben a gyatra védekezésben.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

...volt egy sérülésem anno, kerülnöm kell a meleget, izzadást, szaunát, gõzfürdõt... hát bevágtam magam kórházba a meccs miatt 3 és fél napra, magamnak köszönhetem, s magamra vagyok mérges... szalmakalapban meccsen meg nem az én formám, Surda sapim meg lenyúlták már...

Otten, Csukics, Alempijevics bejátszották magukat Lipcsei csapatába az NB3-ba, és vmi nagy nagy extrát kéne alkotniuk, hogy még egyszer valaha az életben az NBI-ben játszanak Fradi mezben. Az új hollandokat gyúrni kell, szerintem õk se bírták a meleget.Tuijp mondjuk nagyon gyenge volt, NB2 szint alatt.... Otten már csak Nerea Pena miatt van a Fradiban és Budapesten, kár hogy játszik. Kassai már eddig is elõl volt a halál listán, de Alempijevics kiállításait és miatta kapott tiziket rohadtul unom.

Nem értem továbbra se hogy Vass Ádám miért csak edz nálunk és készül a digó második vonalra. Mert Csukics jobb? Megbomlana az egység? na ne...

És nagyom nagyon hiányzik Sváb Dani (plusz zsé és itt tartani, porcelán lábú Boönig se tuti) és Martin Klein. Nincs védõnk. Jovanovicsot nem akarom szidni mert több van benne.

Sajnos az ETO ellen nem vagyunk esélyesek, lehet hogy még mi jártunk volna jól ha létre jön a halasztás (Leo és Strestik visszatérése miatt is pikánsabb lett volna).

Kuruczot is ha már pénzért vettük kipróbálhatnánk elmélet ellen szól, hogy nem szerencsés a bajnokság elején kapusokat cserélgetni(Jova-Kunsági-Gyenes-Hermány meg már nem is emlékszem kik még).

Fiola(Paks), Guzmics(Hali) hejj de elférne a csapatba, és tuti lenne rájuk lové.
És Ádámot nagyon várom hogy leigazoljuk már végre valahára.

Zenszkij
Mekkora poén lenne, ha idejönne egy Abramovics féle ember. Téli igazolások: Tevez, Drogba, Hummels, Lampard 😄.

😄

www.smart-bus.hu

sb1
Ha nem is a föld alól,de a föld felõl <#hehe> ...meglátjuk

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Ebben is van valami, de azért egy ilyen kaliberû, ferencvárosi kötõdésû magyar játékosra a föld alól is illene pénzt keríteni hacsak ezen múlik...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Pénz van rá? Elküldeni gondolom nem fognak senkit.
Ilyen parasztvakítós cikk csak arra jó, hogy Monizék legyenek a "hibásak", ha ezután nem igazolják le.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jaaaaaj... de jóóóóó lenne! 😊))

www.smart-bus.hu

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Láma!
Úgy értem, hogy itt a célkitûzés, az elvárás az. Tehát ha valakit csábítanak, akkor ezt is biztos hogy elmondják. olasz 2-ben ez tuti nem hangzik el...

banok
Nemzetközi kupában? Azért várjuk már meg ennek a bajnokságnak a végét ami csak most kezdõdöt...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem csak rajtunk múlik szerintem... Ha nagyok az igényei, nem akar az MB1-ben focizni, nem akar több éves szerzõdést aláírni, akkor mi hiába akarjuk, hogy itt játsszon! 😊

Az biztos, hogy egy egészséges, jó formában lévõ Vass beférne bõven a Fradiba...

www.smart-bus.hu

Láma!
A csapatban kétségtelenül elférne egy jó formában lévõ Vass, remélhetõleg hajtana is, ha már itt nevelkedett, és befogná néhány károgó száját is.
Ettõl függetlenül nagyobb esélyt látok hogy a Realból igazoljunk, mint hogy egy saját nevelésû játékos visszajöjjön. Ez engem elkeserít egy kissé...

Ez duma... egy ügynöknek ezt kell mondania... Ez jó kis válasz Moniz félreérthetõ szavaira: "hiszen ott ismerik Vass Ádámot a leginkább, tisztában vannak a képességeivel"

Ha edzéseken bizonyít, Moniz lát benne fantáziát, plusz õ is hajlandó idejönni, akkor leigazoljuk. Szerintem! 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
"Megkerülhetetlen kérdés, hogy mennyi esély van arra, hogy Vass Ádám esetleg marad is a Ferencvárosnál.

„Ez most nem téma, nem ezért jöttünk. Persze a futballban semmi sem zárható ki… Egyelõre azonban külföldi, fõképp olaszországi, olasz másodosztályú lehetõségekben gondolkodunk, hiszen ott ismerik Vass Ádámot a leginkább, tisztában vannak a képességeivel” – válaszolta ezzel kapcsolatban a játékosügynök."

ne reménykedjetek, esze ágában sincs nemzetközi kupában indulni, csak az olasz 2, mert az fizet... szomorú.

Vass Ádám nálunk edz... 😊)

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Gyengén játszottunk és nem láttam a küzdeni akarást, a motivációt, mint tavaly, teszem azt a Pécs ellen 0-2-es hátrányból. Küzdés, akarás nélkül nem lehet meccset nyerni, még egy ilyen gyenge bajnokságban sem. Ez megint egy eltékozolt 3 pont volt, és félek sok ilyen lesz még. Moniz most megtanulta, hogy Ottent el kell felejteni, aki ilyet hibázik azt ki kell tenni a keretbõl. Egy csatárral meg ne kezdjünk, kettõvel se tudunk gólokat rúgni.

reynaud

Itt írtam, gond van a helyzet kihasználással!
A mai meccset simán nyerhettük volna ha a ziccereket belövi a Tuijp!

Már én sem vagyok olyan derûlátó!
Ma egy taktika és elképzelés nélkül játszó csapatott láttam!
RÁADÁSUL INDOKOLATLANUL FELFORGATOTT ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN!

Ebben most Moniz keze is bent van,bár Õ nem tudja a 100%-os helyzeteket berúgni!

Ugyanaz lesz mint az elmúlt idényben,az élcsapatokkal elleni meccseken!

Ne legyen igazam,de szerintem nem leszünk bajnokok,örülhetünk ha a dobogó legaljára odaérünk!

ItaloDisco4Ever !

Zenszkij
Idegenben. Mellesleg remélem Otten a továbbiakban nem fog játszani. Jövõhéten Gyõrben azért már illene villantani. Tulipán Jimmynek is.

Ez a beszéd, Ámen! 😄

www.smart-bus.hu

sb1
A szezon legelején vagyunk, volt egy gyõztes meg most egy vesztes meccs, na bumm, nem kell ezt túldramatizálni, az elsõ 5-6 meccsünk kb nekünk a legerõsebb! Szokjanak a fiúk össze éles tétmeccseken minnél jobban, és tavasszal egy ilyen videotont otthon megcsapunk 2-3 góllal!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Semmi nem volt az nem hogy 11-es. Egymást rángatták, aztán a Fradi védõ becsúszott, de se a labdát se a Juhászt nem érte el. Csak Rolandka sokéves Anderlecht rutinját beszopta Kassai, hát neki meg kellett adni.
De mindegy amúgy, magunkat vertük meg. Ebbõl ahogy félidõben írtam egy pontot ki kellett volna hozni minimum. Márpedig amíg a "rangadókon" nem tudunk ilyen meccsekbõl pontokat gyûjteni (és az ellenféltõl elvenni) hát addig bizony mint írtátok lentebb, még a dobogó is nehéz ügy, nem hogy nagyobb cél.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem bajnokságról nem szabad álmodnunk... az egy dolog, hogy Moniz így áll hozzá, de ettõl még szerintem a Gyõr és a Videoton is elõrébb tart nálunk...

Ha nem erõsítjük meg a védelmünket, akkor a harmadik hely is bravúr lesz.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Sajnos tizenegyes volt. Küzdeni akarásból ez kevés, ráadásul M/2-es hibákat vétettünk. Így nehezen leszünk bajnokok.

Ez is igaz...

www.smart-bus.hu

Ez van. Nem fér bele hogy 4 ziccerbõl képtelenek vagyunk az egy gólos hátrányunkat kiegyenlíteni.
Arra meg mindig számíthatunk hogy Kassai ha lehet bebax valahol.

Zenszkij
Na a hátralévõ idõt le kell alibizni, nem kell hajtani, meleg van.

Errõl beszéltem... gyakorlatilag kétszer jöttek el a kapunkig...

www.smart-bus.hu

Kassai megoldotta.

ReszegKoldus
na viszontlátásra

Valami lesz, csak azt nem tudom még rúgunk vagy kapunk, de ahogy mmost megy a játék, nem marad 0-1.

Zenszkij
Reméljük, kezdhetné azzal, hogy ma betalál 😄.

De ez a Holman gyerek nem rossz, még futballista is lehet belõle...

Igen, õ mindenképpen kéne, de szélsõ védõkkel is bajban vagyunk, plusz egy jó szûrõ sem ártana a középpályára...

Ha hátul stabilabbak lennénk, akkor szerintem az elõre játék is jobb lenne.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Ha jönne az a spanyol gyerek azt hiszem lenne helye a csapatba. Sajnos kevés gólt is rúgunk, ezért nálunk a kapott gól sok nehézséget okoz.

Amíg nem lesz egy stabil, jól összeszokott védõnégyesünk, addig nem lesz jobb...

Nem igazán értem, hogy miért nem igazoltunk minõségi védõket... Hidvégi is minek kellett, ha Somalia a balhátvéd? 😞

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Ez a kommentátor is, a "Vidinél többet volt a labda". Ez hallja is amit mond?

Hát minimum egy x-et össze kell kaparni itt, mert vicc amit lemûvelünk. A Videjó meg a semmibõl lõtt egy gólt, azóta napoznak.

ReszegKoldus
Olyan nagy különbség nincs a tavaszi meccshez képest, csak most nem az elsõ perctõl van hátrányban a csapat.

Zenszkij
DunaTV rulez, egy kapufáról maradtunk le.

ReszegKoldus
Ja, nem kellett volna elpazarolni az összes gólt egyetlen meccsre 😄

Zenszkij
Sokba került nekünk az a libakupa gyõzelem.

Zenszkij
A Videoton semmit nem mutat. Megint egy meccs amit meg kellett volna nyerni. Ezért kár volt kimennie annak a 9 embernek (Otten és Tulipán kivételével) izzadni a 40 fokban. Én mocsok dühös lennék rájuk.

Hát nem tudom. 40 perc alatt 3 kapussal szembeni szituációból egy gólt lõni, az nem hiszem hogy olyan extra kivánság lenne, egy "nem Feyenord" szintû csatártól sem..

😄D

Azért ne temessük még... a múltkor helyzet nélkül is gólt lõtt! 😊

Viszont ezt a felforgatott csapatot nem igazán értem... :S

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Arra kiváló, szerintem most egy védõ se figyel Bödére 😄

Zenszkij
Tulipám most a kaput se....Édesjóistenem! Ezt a komát fogjuk még szidni, nem véletlen, hogy nem a Feyenordba igazolt.

Nem úgy tehermentesíteni! 😄 Az lenne a lényeg, hogy ne csak a Danira figyeljenek a védõk...

www.smart-bus.hu