Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Otten, Csukics, Alempijevics bejátszották magukat Lipcsei csapatába az NB3-ba, és vmi nagy nagy extrát kéne alkotniuk, hogy még egyszer valaha az életben az NBI-ben játszanak Fradi mezben. Az új hollandokat gyúrni kell, szerintem õk se bírták a meleget.Tuijp mondjuk nagyon gyenge volt, NB2 szint alatt.... Otten már csak Nerea Pena miatt van a Fradiban és Budapesten, kár hogy játszik. Kassai már eddig is elõl volt a halál listán, de Alempijevics kiállításait és miatta kapott tiziket rohadtul unom.
Nem értem továbbra se hogy Vass Ádám miért csak edz nálunk és készül a digó második vonalra. Mert Csukics jobb? Megbomlana az egység? na ne...
És nagyom nagyon hiányzik Sváb Dani (plusz zsé és itt tartani, porcelán lábú Boönig se tuti) és Martin Klein. Nincs védõnk. Jovanovicsot nem akarom szidni mert több van benne.
Sajnos az ETO ellen nem vagyunk esélyesek, lehet hogy még mi jártunk volna jól ha létre jön a halasztás (Leo és Strestik visszatérése miatt is pikánsabb lett volna).
Kuruczot is ha már pénzért vettük kipróbálhatnánk elmélet ellen szól, hogy nem szerencsés a bajnokság elején kapusokat cserélgetni(Jova-Kunsági-Gyenes-Hermány meg már nem is emlékszem kik még).
Fiola(Paks), Guzmics(Hali) hejj de elférne a csapatba, és tuti lenne rájuk lové.
És Ádámot nagyon várom hogy leigazoljuk már végre valahára.
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
Ilyen parasztvakítós cikk csak arra jó, hogy Monizék legyenek a "hibásak", ha ezután nem igazolják le.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az biztos, hogy egy egészséges, jó formában lévõ Vass beférne bõven a Fradiba...
www.smart-bus.hu
Ettõl függetlenül nagyobb esélyt látok hogy a Realból igazoljunk, mint hogy egy saját nevelésû játékos visszajöjjön. Ez engem elkeserít egy kissé...
Ha edzéseken bizonyít, Moniz lát benne fantáziát, plusz õ is hajlandó idejönni, akkor leigazoljuk. Szerintem! 😊
www.smart-bus.hu
„Ez most nem téma, nem ezért jöttünk. Persze a futballban semmi sem zárható ki… Egyelõre azonban külföldi, fõképp olaszországi, olasz másodosztályú lehetõségekben gondolkodunk, hiszen ott ismerik Vass Ádámot a leginkább, tisztában vannak a képességeivel” – válaszolta ezzel kapcsolatban a játékosügynök."
ne reménykedjetek, esze ágában sincs nemzetközi kupában indulni, csak az olasz 2, mert az fizet... szomorú.
www.smart-bus.hu
Itt írtam, gond van a helyzet kihasználással!
A mai meccset simán nyerhettük volna ha a ziccereket belövi a Tuijp!
Már én sem vagyok olyan derûlátó!
Ma egy taktika és elképzelés nélkül játszó csapatott láttam!
RÁADÁSUL INDOKOLATLANUL FELFORGATOTT ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN!
Ebben most Moniz keze is bent van,bár Õ nem tudja a 100%-os helyzeteket berúgni!
Ugyanaz lesz mint az elmúlt idényben,az élcsapatokkal elleni meccseken!
Ne legyen igazam,de szerintem nem leszünk bajnokok,örülhetünk ha a dobogó legaljára odaérünk!
ItaloDisco4Ever !
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
De mindegy amúgy, magunkat vertük meg. Ebbõl ahogy félidõben írtam egy pontot ki kellett volna hozni minimum. Márpedig amíg a "rangadókon" nem tudunk ilyen meccsekbõl pontokat gyûjteni (és az ellenféltõl elvenni) hát addig bizony mint írtátok lentebb, még a dobogó is nehéz ügy, nem hogy nagyobb cél.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha nem erõsítjük meg a védelmünket, akkor a harmadik hely is bravúr lesz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Arra meg mindig számíthatunk hogy Kassai ha lehet bebax valahol.
www.smart-bus.hu
Ha hátul stabilabbak lennénk, akkor szerintem az elõre játék is jobb lenne.
www.smart-bus.hu
Nem igazán értem, hogy miért nem igazoltunk minõségi védõket... Hidvégi is minek kellett, ha Somalia a balhátvéd? 😞
www.smart-bus.hu
Azért ne temessük még... a múltkor helyzet nélkül is gólt lõtt! 😊
Viszont ezt a felforgatott csapatot nem igazán értem... :S
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu