• sb1
    Azért egy valamire felhívnám a figyelmedet..
    Szögezzük le..nem szeretem sem kubatovot, sem oroszt..valamiért nem szimpi egyik sem.
    DE.
    Mióta Ők itt vannak, van megint csapatnak nevezhető játékosállományunk, nincsenek anyagi problémák, és nem csak a futbalistáknál, hanem a többi szakolytában sem, ami országos szinten is óriási dolog szerintem!
    Épül/szépül egy gyönyörű, európai színvonalu stadionunk.
    Ha az mlsz seggét nem nyalnák néhanapján, akkor olyan retorziókat kaptunk volna a sok gyökér pályaberohangálós miatt, hogy a hazai meccsre nem nagyon tudtunk volna kimenni egy jódarabig mi, akik igenis rajongunk szeretett klubbunkért!

Persze, rengeteg ellenpéldával lehet felállni ő ellenük is, de kérdem én, melyik társaság jobb, ők, vagy a szívós féle férgek, akik mindent lenyúltak annó a bl idején, a torgyán féle bohócok, a külföldi sehonnai jött-ment emberkék, vagy a várszegi féle bipsik, akik inkább romboltak, mint építettek?

Örüljünk neki, ami most van, és remánykedjünk, hogy ez az állapot még hosszú ideig fenntartható, a hibákat/hibáikat ki fogják reméljük idővel küszöbölni, ahogy MI is (mert van nekünk, szurkolóknak is!) , és akkor lehet egy európai középmezőnyhöz tartozó, újra ismerté vált klubbunk pár éven bellül!
    Vagy mehet megint a sárdobálás, a gyűlöletkeltés, a "én kúrva nagy fradista vagyok, bojkottálok ezt meg azt, mert nem tetszik ez meg az", és akkor majd szépen kivonul megint midnenki a csapat mögül, azt majd nézhetünk..

Egy biztos: A fradi sec-et úgy ahogy van, az egész bagázst LE KELL váltani, egyik ismerősöm, akivel régen rengeteget jártam meccsre, most ott tevékenykedik, és mondja, élvezettel szokták ütni az ottani emberkék a saját szurkolókat, és nem kell hozzá "felső" parancs!

Hajrá Fradi