• ReszegKoldus
    Én biztos, hogy semmilyen kiírást nem rakok ki.
    Egyébként se írtam, hogy ártatlan, a vádlott és az elítélt között tettem különbséget.
    Viszont, ha már "oldalakban" gondolkodsz, egy cigányra emlékező felirat miatt elképzelhető, hogy a cigányok nem háborodnának fel és ők nem értenék, hogy mást miért zavar.

Engem inkább az érdekelne, hogy az mlsz meg a dajcstomi félék ugyanennyit cirkuszolnának-e egy olyan feliraton, vagy mondjuk egy In Memoriam h. gy.-n, mint ezen, vagy ez csak azért lett felkapva, mert lehet rá nácizni egy jót.
    De mondom, a hétvégére esedékes In Memoriam Gyarmati Dezső felirat is ugyanez a kategória az mlsz szerint, hiszen szurkolástól idegen, mivel gyász/megemlékezés és futballhoz nem kapcsolódó, hiszen vizilabdázó volt, úgyhogy ha következetesek ezt is vizsgálniuk kéne, kubatovnak és dajcsnak meg el kell majd határolódniuk ettől a kiírástól is.

Én ahhoz az "oldalhoz" tartozónak vallom magam, akinek a "méltóságát, nemzeti érzését" nem sértette ez a kiírás, lehet hogy a síp, dob, nádi hegedű utca lakóiét igen, de jó lenne már, ha mások sérelmeivel is ekkora erőfeszítésekkel foglalkoznának ebben az országban.