Grenzjager#20499
...volt egy sérülésem anno, kerülnöm kell a meleget, izzadást, szaunát, gőzfürdőt... hát bevágtam magam kórházba a meccs miatt 3 és fél napra, magamnak köszönhetem, s magamra vagyok mérges... szalmakalapban meccsen meg nem az én formám, Surda sapim meg lenyúlták már...
Otten, Csukics, Alempijevics bejátszották magukat Lipcsei csapatába az NB3-ba, és vmi nagy nagy extrát kéne alkotniuk, hogy még egyszer valaha az életben az NBI-ben játszanak Fradi mezben. Az új hollandokat gyúrni kell, szerintem ők se bírták a meleget.Tuijp mondjuk nagyon gyenge volt, NB2 szint alatt.... Otten már csak Nerea Pena miatt van a Fradiban és Budapesten, kár hogy játszik. Kassai már eddig is elől volt a halál listán, de Alempijevics kiállításait és miatta kapott tiziket rohadtul unom.
Nem értem továbbra se hogy Vass Ádám miért csak edz nálunk és készül a digó második vonalra. Mert Csukics jobb? Megbomlana az egység? na ne...
És nagyom nagyon hiányzik Sváb Dani (plusz zsé és itt tartani, porcelán lábú Boönig se tuti) és Martin Klein. Nincs védőnk. Jovanovicsot nem akarom szidni mert több van benne.
Sajnos az ETO ellen nem vagyunk esélyesek, lehet hogy még mi jártunk volna jól ha létre jön a halasztás (Leo és Strestik visszatérése miatt is pikánsabb lett volna).
Kuruczot is ha már pénzért vettük kipróbálhatnánk elmélet ellen szól, hogy nem szerencsés a bajnokság elején kapusokat cserélgetni(Jova-Kunsági-Gyenes-Hermány meg már nem is emlékszem kik még).
Fiola(Paks), Guzmics(Hali) hejj de elférne a csapatba, és tuti lenne rájuk lové.
És Ádámot nagyon várom hogy leigazoljuk már végre valahára.