Kovács István (Videoton):
Gratulálok a Győr bajnoki címéhez.
Nagyszerű játékost veszített el a Ferencváros és a honi labdarúgás, remélhetőleg minél rövidebb időre csak. Mielőbbi jobbulást LEONARDOnak...
Természetesen nem az én kompetenciám eldönteni, de véleményt alkothatok. Szerintem a labdarúgást (ami a nevében is van "labda" nem pedig "emberrúgás") kellene védeni és azokat a kreatív játékosokat, akik ezt a csodálatos játékot próbálják minél élvezetesebb, magasabb szintre emelni. Kérdem én melyik a rosszabb? Ha más testi épségét veszélyeszteted, mozdulatoddal sérülést okozol. Vagy ha rádragasztják a szimulálós jelzőt, mellyel az adott szituációban saját magadat véded (mert törvényszerű, ha a levegőben vagy és rúgást kapsz kisebb a valószínűsége a sérülésnek), vagy ha szóvá teszed a sportszerűtlen már már "utazó" jellegű belépőket... Az esetek többségében sárga-sárga lap, remélem érzékelhető a különbség!
Várunk vissza LEO!
amúgy nekem nem jött le hogy ekkora spíler lenne Leonardo de igaza van Moniznak és Kókónak is,
de amúgy nem biztos hogy szerencsés hogy klubelnök rohadó hullás mondatai után már az edzőnk is beszólogat az MLSZ-nek a Csányi-Puhl-Nyilasi buzi bagázsnak.