Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szombat este:
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnõkkel, gondoltam, hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit. Csak nem alakult a beszélgetés. Egész idõ alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam Neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idõ alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV elõtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...Végül is felmentem lefeküdni. Kis idõ múlva követett. Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam. Nem tudom mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa...
A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL
Szombat este:
A Fradi kikapott. De este egy jót dugtam... 😄 😄
Megsüvegelendõ, hogy a Hungária körúton nem a fradisták távoltartása volt a cél. Mint ismert, az MTK által megküldött 1000 jegy gyorsan elfogyott az Üllõi úton. Emellett a helyszínen biztosítottak még belépõket, amik szintén elkeltek, ám ezután is még nagy sorok álltak a vendégpénztáraknál. Ekkor a házigazdák nem bezárták az ablakokat, hogy lehet hazamenni, hanem megoldást kerestek, és találtak. A Videoton elleni bajnokijukról maradt bõven vendégjegy (érthetetlen… – Peti), így azokon az ellenfél nevét áthúzták, majd ráírták, hogy FTC és kiadták. Így mindenki, aki a helyszínen akarta megtekinteni a mérkõzést, bejutott. Köszönjük! (üllõi129)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Jövõ héten lehet javítani, hacsak nem találják ki, hogy lesz egy Ártány nevû kabalaállatuk, mert akkor ellenük sincs esély <#beka3>#beka3>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
A vége lehetne szebb majd <#vigyor>#vigyor>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
G.: Kormos (4' 0-1), Holman (6' 1-1), Koncz (8' 1-2), Beliczky (16' 2-2), Csurka (40' 2-3), Medgyesi (57' 2-4), Gárdos (62' 3-4), Holman (81' 4-4), Batik (92' 5-4)
A csapat: Rigó, Beliczky, Holman, Birtalan, Erdei, Busai, Simita, Grúz, Nyilasi (Nehéz, 56'), Vass (Batik, 76'), Hakola (Gárdos, 35')
Moniz: Az edzõk néha túl fontosnak tartják magukat
2012. november 01, csütörtök 10:10
Budapest – A Fradi jövõje az utánpótlás-szakemberek kezében van.
A Ferencváros holland edzõje, Ricardo Moniz hatalmas szenvedéllyel képes beszélni a labdarúgásról, ezt már több nyilatkozatában is láthattuk tõle. A szurkolók bíznak benne, a szakemberek szerint egyre jobban látszik a szakvezetõ munkája a csapaton, amely egyre meggyõzõbben teljesít a bajnokságban. A 48 esztendõs tréner a Zöld és Fehér magazinnak beszélt a futballról alkotott filozófiájáról.
– Meggyõzõdésem, hogy a tehetség a befektetett idõn múlik, amihez hatalmas szenvedély kell minden egyes nap – az a bizonyos 200 százalék, amirõl már sokszor beszéltem. Ezért nem értem, ha sokan furcsán néznek ránk a napi két edzés miatt. Ha szeretem a focit, nem azon gondolkodom, hogy mennyi edzésem van egy nap, hanem minél több idõ akarok a futballal tölteni – mondta Ricardo Moniz. – Nem teszek semmi különöset. Mindössze arra figyelek, hogy a futballistáim kihozzák magukból a legtöbbet. Az edzõk néha túl fontosnak tartják magukat, pedig a játékosok azok, akik kifutnak a pályára, játsszák a játékot és meghozzák a döntéseket. Én csak egy edzõ vagyok, aki terelgeti õket – folytatta a szakember.
Természetesen az interjú során szóba kerültek a zöld-fehérek szurkolói is. A szakvezetõ kitért a Videoton elleni vihart követõ eseményekre is.
– Hatalmas tisztelet a szurkolóknak! Nem tudom elégszer elmondani: soha életemben nem tapasztaltam még hasonlót, mint Székesfehérváron. Iszonyú vihar csapott le a stadionra, a szurkolóink pedig ott álltak a hatalmas szélben, a zuhogó esõben, és éltették a csapatot. Hihetetlen erõt szabadítottak fel bennem is, és még inkább biztos vagyok benne, hogy nem okozhatok nekik csalódást. Az a remény, amelyet mindennap látok, és az a szenvedély, amely körülvesz itt a Ferencvárosnál, még keményebb munkára ösztönöz.
Moniz szerint az a legfontosabb, hogy a klubnál rendben legyen az utánpótlás, mert azon múlik a Ferencváros jövõje.
– Az utánpótlás-nevelés minõségén múlik, mennyi kivételes tehetség tud felkerülni a felnõtt csapatba, a Fradi jövõje az utánpótlás-szakemberek kezében van – zárta szavait a holland tréner.
H.G. (nb1.hu)
www.smart-bus.hu
Jó úton járunk...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ma meg kéne verni a Gyõrt, hogy közelebb kerüljünk a dobogóhoz.
EEE 1899
Jó lenne ha délutánra elállna az esõ, ahogy én nézem rossz esetben csak erõs szitálás lesz, jó eseten csak felhõs, pedig most minden adva van az idõjárástól függetlenül hogy nagyon fain meccs, sok nézõ és Fradi gyõzelem legyen a vége. Utána megvernénk a libásokat és már dobogón lennénk😊