• Grenzjager
    Csalódás számomra az egész
    ez a meccs is, a tavasz is, Moniz is és Kubaszov is.

Moniz még se akkora mester mint hittem... Annyira kiszámítható a Fradi taktikája, olyan egyszerű mint egy darab mackósajt
    Kubaszov mégis csak egy f@sz mint hittem...

Csalódtam a legtöbb Fradistában aki kint volt a meccsen mert nem Pintérnek az anyját kéne szidni, én úgy emlékszem hogy Ő el lett kergetve a Fraditól és nem magától lépett le, na erről ennyi, és undorító ahogy már előre az ETO kárát várja a BL-ben sokak közül akik kint voltak.

Nem hentesezni kéne az ETO-t, mert a Diók ellen mi törtünk lábat és kussolt mindenki mint szar a fűben akkor.

Alempijevics több végezetes hiba után mit keres a csapatban még mindig, és ma egy kegyetlen nulla volt? El kéne zavarni
    Csukics aki 30 évesen a fiatalítás jegyében érkezett mire jó végülis, mert csak annyi a baja a labdával hogy az gurul... Szintén el kéne zavarni
    Józsi egy rohadt láma, de legalább irányítani próbál, ami nem megy neki... de magyar meg már itt van.... pff.ff.....

Junior Fell, Martinus, Ionescu tulajdonképpen azonkívül hogy Kubaszovnak köszönik a fizetést mit csinálnak? mire jók? Minek gizdul Moniz Csillusra ha Ionescut erőlteti? Ionescu szerintem utoljára tavaly a Pécs ellen játszott... na ez Moniz felelőssége hogy miért meg minek

Leonardo? Sajnálom ami történt vele, de nem hentesezni kéne a győrieket, amúgy egy kalap szar mióta itt van, nem véletlenül a KUTYÁNAK SEM KELLETT kb 10 HÓNAPIG ...őt is el kéne zavarni, korrektül miután összeforrt a bokacsontja, és aztán au revoir.

és körbe kéne nézni a szlovák, a lengyel, a cseh, bolgár bajnokságban ha csatárt akarunk és nem munkanélkülieket a beneluc államokból, na meg egy irányítót, mert irányító olyan aki hasonlít arra aki irányít nincs a csapatban. Világos hogy nem jön magyar mert Kenesei, Tököli, Tisza, Rudolf, Bajzát brigádból mégis kit kéne leigazolni? na ugye... Szabics, meg Szalai és Hófehérke.... felejtős reálisan nézve pfpf

Moniz remélem marad mint Jenner -aki tuti h marad, mnt Besic aki jővő nyárig hosszabbított, Aboarh és Somalis is hasznos, Klein és Otten is kell a védelembe de az összes szerbet (Jovanovics, Csukics, Alempijevics)+ Junior FEllel, Leonardoval, Hakolával, Ionescuval és Martinusszal el kell zavarni a 3,14csába...

Kiváncsi vagyok a maradék totál tét nélküli meccsre kapnak e lehetőséget a fiatalok, a mellőzöttek.