Olvasom ezeket a sorokat és igazából iszonyatosan frusztrált vagyok. Mielőtt megkapnám, nem vagyok zsidó, keresztény vagyok, nem gyakorlom a vallásom de megvannak a nézeteim az élettel kapcsolatban. Szóval ami az MLSZ részéről megy, itt a büntetésekre gondolok az egészen nevetséges. Kizártnak tartom, hogy a régebbi időkben ne lettek volna ilyen rigmusok. A futball rendkívül impulzív sport, egyszer fent, egyszer lent. Sorra történnek az események, elengedhetetlen, hogy az ember kicsit extázis állapotba kerüljön és emiatt elhangozzanak csúnyább szavak, rigmusok. Azt sem ártana figyelembe venni, hogy mennyi lelki roncs és pattanásig feszült ember él jelenleg Magyarországon így még könnyebben jön ki egy kicsit az állat az emberekből ha van ahol elengedheti magát. Ami a zsidózást, cigányozást illeti. A történettől függetlenül. Rendkívül ostoba dolognak tartom, komolyan, nem érdekel, hogy a zsidók uralják-e a világot, nem érdekel, hogy ki kit tart a kezében. Egy kibaszott futball meccsre ez nagyon nem való. Aki rasszista az menjen a putriba és ott kezdjen el cigányozni, aki antiszemita az menjen a zsinagógához és ott zsidózzon. Ha viszont nem igazi gyűlöletről beszélünk vagy csak nem mer balhét csinálni akkor húzza meg magát és ne a meccsen adja ki magából ezt. Igazából ez az egész elkeserít, hogy képesek vagyunk ilyen módon viselkedni más emberrel, nem vagyok én világbéke hívő - olyan soha nem is lesz - de az ostoba emberektől egy életre elmegy a kedvem. (Valószínű, hogy egy kicsit kesze-kusza amit írtam de hirtelen felindulásból történt. Később igyekszem jobban összeszedni.)