23418
  • Effe88
    mi ez az új szerelés monizon?
    ez tuti ő?
  • ReszegKoldus
    Ja azt néztem meccs közben, hogy jó hogy mesterhármast lőtt az eger ellen, mert azóta egy gólt se szerzett...
  • Effe88
    kár, hogy böde egyet se lőtt
    hogy lesz így gólkirály?:/
  • ReszegKoldus
    Őket itt kell tartani, a rasszizmus elleni harchoz szükség van rájuk :D
  • Solt
    A Józsi meg közölte, hogy "így van"! :D
  • Kaplan
    Teljesen lényegtelen szerintem, eléggé fos meccs volt. Leonardo, Martinus teljesen biztos, hogy nem kell nekünk a továbbiakban. Jenner, Besic mindenképp maradjon, Bönig még kérdőjeles...
  • ReszegKoldus
    Kár, hogy nem Fazekas Erzsébet volt a bíró, szerinte 3:0-ra nyertünk, úgy látszik ő nem adta meg a büntetőt :D
  • Zenszkij
    szabálytalan büntető, idióta bíró
  • ReszegKoldus
    Még jó, hogy nem a félidőben volt 0:3, az nem jó a paks ellen :D
  • Effe88
    bajnok csapat
    bajnok csapat
  • Solt
    Kivették a féket (Leonardo), rúgjuk a gólokat...
  • banok
    0-3 Klein :)
  • Kaplan
    Meg a lábai.
  • Gabe18
    Ezt a Martinust ebben a foci nevű sportban csak egy dolog zavarja nagyon, a labda.
  • Zenszkij
    nem baj, nagyon szemfüles gól volt, mellesleg a bíró elővehetné a sárga lapot a Paks esetében is, gusztustalan amit művel
  • Gabe18
    Ez a vicces szabadrúgás gólok meccse...
  • banok
    0-2 :)
  • Solt
    Dani nagyon be van feszülve...
  • Zenszkij
    elég tötyögős a meccs, be kéne húzni, vékony előny ez az 1 gól
  • ReszegKoldus
    Jó hosszú az összefoglaló annyi helyzet volt, remélem vége lesz mielőtt kezdődik a második félidő...
  • Zenszkij
    malac gól volt, ha kitámad a Paks verni kell nekik még vagy kettőt, bunkerfocinak vége
  • Láma!
    Innentől nem tudja ölni a focit a Paks, ha pontot/pontokat akar. És ha akar, lesz lehetőségünk rúgni még párat. Jókor jött ez.
  • banok
    Szar meccs, de vezetünk :)
  • Gabe18
    Na de 1-0 ide.
    Megpattanós mákos gól, de lényeg hogy bent van.
  • ReszegKoldus
    óriási mákgól
  • Gabe18
    Hát eddig nem látom a formajavulást. Gyenge meccs, és igazából helyzetünk sincs fél óra alatt.
  • Zenszkij
    valóban, ez a kameranézet igen zavaró
  • Solt
    Eleve szar helyen van a kamera, de az operatőr sincs a helyzet magaslatán... elég idegesítő.
  • ReszegKoldus
    Moniz hol van? Csak valami vékony inges(?) palit látok az oldalvonalnál :D
  • Zenszkij
    ha a Paksot nem ütjük meg, akkor végérvényesen vége, GÓLOKAT kell lőni
  • Gabe18
    Most nézem csak hogy az a 3. hely azért még nem is ment el teljesen. Holnap Video-MTK, ha nyerne a Videoton, mi pedig a Paksot ütnénk, akkor máris csak 3 pont lenne a lemaradás az MTK mögött, akivel még játszunk "hazai" pályán.
    Szóval kis szerencse, és egy jó hajrával még benne lehet.
    De ehhez egyértelműen javulnunk kell az utolsó meccsekre.
  • Grenzjager
    ...de a Ki nem ugrál szar újpesti 100.000 huf(Vidi szurkolói bünti, egy tétel)?
    Basszus most fizessünk még 5misit kápé mert az egy kombinált szezon bérlet extrával.
  • Grenzjager
    igazad van, csak több mint egy évszázad lelátói szidalmairól van szó(spec MTK történelmi zsidózására gondolok), valamint a tömegsport és az azt körülvevő közeg a társadalom hű tükörképe.
  • Kaplan
    Olvasom ezeket a sorokat és igazából iszonyatosan frusztrált vagyok. Mielőtt megkapnám, nem vagyok zsidó, keresztény vagyok, nem gyakorlom a vallásom de megvannak a nézeteim az élettel kapcsolatban. Szóval ami az MLSZ részéről megy, itt a büntetésekre gondolok az egészen nevetséges. Kizártnak tartom, hogy a régebbi időkben ne lettek volna ilyen rigmusok. A futball rendkívül impulzív sport, egyszer fent, egyszer lent. Sorra történnek az események, elengedhetetlen, hogy az ember kicsit extázis állapotba kerüljön és emiatt elhangozzanak csúnyább szavak, rigmusok. Azt sem ártana figyelembe venni, hogy mennyi lelki roncs és pattanásig feszült ember él jelenleg Magyarországon így még könnyebben jön ki egy kicsit az állat az emberekből ha van ahol elengedheti magát. Ami a zsidózást, cigányozást illeti. A történettől függetlenül. Rendkívül ostoba dolognak tartom, komolyan, nem érdekel, hogy a zsidók uralják-e a világot, nem érdekel, hogy ki kit tart a kezében. Egy kibaszott futball meccsre ez nagyon nem való. Aki rasszista az menjen a putriba és ott kezdjen el cigányozni, aki antiszemita az menjen a zsinagógához és ott zsidózzon. Ha viszont nem igazi gyűlöletről beszélünk vagy csak nem mer balhét csinálni akkor húzza meg magát és ne a meccsen adja ki magából ezt. Igazából ez az egész elkeserít, hogy képesek vagyunk ilyen módon viselkedni más emberrel, nem vagyok én világbéke hívő - olyan soha nem is lesz - de az ostoba emberektől egy életre elmegy a kedvem. (Valószínű, hogy egy kicsit kesze-kusza amit írtam de hirtelen felindulásból történt. Később igyekszem jobban összeszedni.)
  • mukika
    Ha most volt először kint. miért éppen a "balhés" részre ült be? Menjen a családi szektorba, menjen a drágább részre, menjen a... Ez egyszerűen csak feszültség gerjesztés és ingyen reklám, semmi több. Az ilyen járjon az MTK pályára kérem szépen ott még le is... Besétálhatok én is Palesztin zászlóval Izraelbe annak sem lenne jó vége.

Ettől már csak a Trutyko volt nevetségesebb a családosok és gyerekek rettegnek a meccsen állításával. Hétvégén a családi szektorban voltunk, mert cimboráim gyerekekkel jöttek. Tényleg akkora sokk érte a gyerekeket és a szülőket hogy azóta is ordítva sírnak a sarokban.
  • Solt
    Ez nem bizalmatlanság kérdése.
  • banok
    Én nem vagyok annyira bizalmatlan mint te...
  • Solt
    Ó igen... a Raul Wallenberg egyesület zsidó elnöke gondol egyet, és egymagában kiballag annak a csapatnak a meccsére, amely csapatról minden média évek óta arról cikkez, hogy a szurkolói mekkora rasszisták, antiszemiták, és, hogy még a karlendítésük is a náci köszöntésre hajaz.

Fogja magát mint tősgyökeres Fradi drukker, kiballag, majd rászól a csúnya gonosz nácikra, akik erre orrba verik, majd másnap az előadásán ezt elő is adja, mintegy alátámasztandó a mélyről gyökerező, naaaaagy magyar antiszemitizmus újabb bizonyítékaként.

Ha neked ez így nem bűzlik minimum, akkor szerintem nem igazán van miről beszélni. Arról nem akarlak meggyőzni, hogy nincsenek gondok, de, ha ilyen átlátszó sztori nem bűzlik, akkor mondhatok neked bármit, nem fogunk előrébb jutni. Ez a történet kb a válogatott körüli sztorival analóg, de még annál is átlátszóbb...
  • Effe88
    sok lesz már ez a sztori szerintem:D
  • ReszegKoldus
    Engem az érdekel Fradista-e illetve hogy egyáltalán a hazai szurkolókkal "balhézott" vagy a vendégekkel.