Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Abdi egyébként újra gólt lõtt Portugáliában <#schmoll2>#schmoll2>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Délután játszik a Fradi, hazai pálya, jó az idõ, jó a fû magassága, nem kisebb magyar csapat ellen (bár mondjuk nagyobb mumus hazain a Siófok, de ez mégiscsak "meskóc", Leisztinger által lovéval jól tuningolt csapat), szinte garantált jó hangulat,
Moniznak egy jó felmérõ
Borsodban csak a sör világos!
Détári Lajos: "Hajrá, Fradi!"
szokatlan számomra hogy elsõnek a Népszavának ment az interjú...
ráadásul Hannoverben vendégeskedik majd tanulmányúton...
"a Fradinál töltött egy év felért vagy öttel. Idegileg sokat kivett belõlem" ?????
azt mondom továbbra is megemelem elõtte kalapom, korrekt mintha józan lenne..... lehet csak a stressz miatt iszik...
az õszi-téli forgatókönyv megint és megint beigazolódni látszik, eddig legalább is
idõt kell adni a csapatnak és Ricardo Moniznak.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Állandóan nyávogsz itt is, meg a másik két ( magyar foci, magyar válogatott ) topikban is! Irdatlan lehangoló állandóan ezt a sok negatív kisugárzást olvasni...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
na majd talán a 13/14es idénybe nyerünk vmit
talán bár majd egy év múlva augusztus körül kirúgják monizt aztán jön mint tom én a láászló csaba aztán folytatódik minden majd megint eljön a nyár vége újabb edzõ csere😄😄
állandó középmezõny, szar csapat
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
mindig kiesünk a picsába
rohadt bosszantó
ráadásul megint ez a buzi haladás mint 2008banS:S:S:
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Iuventa Michalovce - FTC-Rail Cargo Hungaria 26-40
nincs reklám az esgén
de azért a hali gólba benne volt (persze nem az õ hibája, hogy 1,80 magas😄D😊
de egy termetesebb kapus fölött nem ment volna át a laszti...
de lényegtelen mert a 3p megvan
Szerencsénk is volt, de szerintem megérdemelten nyertünk...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
nõ a tengerszint?
„Egy rendkívül gyors, energikus csatár, ilyenre minden csapatnak szüksége van. Nagy bizonyítási vágy ég benne, szeretne segíteni a csapatnak. Úgy volt, hogy külföldre szerzõdik, de az nem jött össze. Nagyon örült, hogy ide kerülhetett hozzánk. Azzal nem kell foglalkozni, hogy elõtte hol futballozott, õ most már a mi játékosunk, és a Lokiért fog mindent megtenni" – fogalmazott új csatárával kapcsolatban a szakember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!