Csak a dátumot és az aktuális szereplőket kell megcserélni évről évre, ez lesz a forgatókönyv majd most is…
201? június: Idén a bajnoki cím a cél, olyan játékosokat igazoltunk, akik mentálisan is erősek, akik tudják mit jelent a Fradiban játszani.
201? július: Az edzőmeccsek eredménye nem számít, a keret nagyon erős minden posztra van két azonos képességű játékosunk. Profi munka folyik, aki kritizálja az edzéseket próbálja meg végigdolgozni mindezt. Hosszú távra tervezünk, amíg én itt vagyok, addig xy marad az edző.
201? augusztus: Elkerülhetetlen a váltás, új szakmai impulzusra, irányvonalra van szükség. A most érkező xy-ra hosszú távon számítunk. A cél továbbra is az első három hely.
201? október vége: A télen kicseréljük a keret nagyrészét, olyan játékosok érkeznek, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól. Az új edző munkáját a tavaszi szezontól lehet majd érezni.
201? március: Sajnos télen kevés a szabad játékos, de akik érkeztek azok komoly erősítést jelentenek majd. Megyünk tovább az úton, ez az év a csapatépítés jegyében telik majd el. A nyáron nem lehet pénzkérdés az erősítés.
201? május: Bár a történetünk legrosszabb szezonját futjuk, de szerződést hosszabbítottunk xy-al, akivel olyan úton indulunk el, mint Alex Ferguson a Manchesterben. Amíg én vagyok az elnök, addig itt nem váltják évente az edzők egymást.