Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem minõsítelek inkább.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tomigear a sheriff
Ti meddig voltatok ott? 3évig? Te nyomorult szar<#levele>#levele><#lama>#lama>
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
erõs lett idén a loki mi meg a tanár úrral egy helybe totyorgunk
Ha nagyon optimistán nézem egy x-et összekaparunk (nem tudom hogy), akkor lesz 3 meccsbõl 3 pontunk. Gyönyörû...
ranilovicba mindig benne van ahiba ez hihetetelen most is benne volt a gólba nekem ne mondja senki hogy nem pl. a 35 éves szûcs lett volna a kapusunk ezt a meccset lehozzuk és norvégiába se esünk ki
de hogy ne csak a kapust bvasztassam hát józsi gyuri hihettelen hogy ezt a nyomi kap fizetést oylanokat alibizikááááááááááá
Asszem Prukner úr is elgondolkodhat a távozáson. A múlt évben összekapart 3. hely ellenére úgy tûnik nagy feladat ez neki. Kaposváron lehet jók voltak ezek a emberelõnyös döntetlenek, meg ötösök-hatosok a Videotontól, Újpesttõl. Itt egy kicsit kezd elég lenni belõle.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(Ez pedig nem volt kiállítás szvsz.)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
egyébként Marótival kapcsolatban egyetértek, egy favágó fasz (vö. a múltkori interjú vele az adok-kapokkal kapcsolatban)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem értettem ennek a Diósgyõrnek az NB1-be érkezése miért nagy dolog. Most már tudom, hát ezek a hentesek-mészárosok válogatott...
A lerántásért a másikat is ki lehetett volna állítani.
Remélem rugunk még nekik vagy kettõt.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de röhögök már rajta, fõleg a norvégpulcsi a fairplay csapattól... szar de'evvan
lényeg a diók készülnek
itt jobban látszik a miskolci drapi

Érdemes megnézni a 3. gólnál ( video ). Teljesen egyértelmû szituáció, felívelés jön a kapuhoz. Ehhez képest a góllövõ teljesen egyedül, zavartalanul rúghat a labdába, miközben a Fradi játékosok egymásra vigyáznak 3-4 méterrel távolabb. Egyszerûen amatõr szintû védelmi megoldás, nem egy nemzetközi kupacsapat szintje. Mindez ráadásul összesítésben egyenlõ állásnál pár perccel a vége elõtt.
A mi gólunk erõsen les gyanús, az ellenfélnek a hosszabbításban még kapufája is volt. Úgyhogy a szerencsére nem nagyon panaszkodhatunk.
Hajrá Fradi!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hogy a retkes faszba lehet gólt kapni a 120.percbe
Vezetést szereztek a norvégok és ledolgozták hátrányukat. Jobb oldali beadásnál Ranilovic mozdult ki rossz ütemben a kapujából, a labda a hosszú üresen érkezõ csereember, Fuhre elé került, aki 8 m-rõl nem hibázott. (2–1)
faszom már kurva unalmas ez a sok kapu hiba<#boxer>#boxer>3
egyik aalesund gól
Dum spiro, spero.
http://www.powerplaymanager.com/r57633