Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha holnap egy pont összejönne akkor szerintem a jelenlegi szituban kurva nagy mák lenne

Ja mi 3 évig, az is jogtalan volt. Kis szerencsével a Diósgyõrnek is lehet 3 egybefüggõ éve az NB1-ben, de nem biztos.
Én nem minõsítelek inkább.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nos

tomigear a sheriff

tmp
"egy nyomorult NB2-bõl felkerült ellenfél"

Ti meddig voltatok ott? 3évig? Te nyomorult szar<#levele><#lama>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
hát én el nem tudom képzelni hogy akár 1 pontot elhozunk is
erõs lett idén a loki mi meg a tanár úrral egy helybe totyorgunk

Nem tudom ezek után Kondásék ellen mit lehet várni? Ha öt alatt megússzuk, az már jó?
Ha nagyon optimistán nézem egy x-et összekaparunk (nem tudom hogy), akkor lesz 3 meccsbõl 3 pontunk. Gyönyörû...

Effe88
hát ez nagyon szánalmas produkció volt....bíró szar volt de még i nekünk kedvezett hihetetlen hogy kettõs ember forba nem tudunk nyerni
ranilovicba mindig benne van ahiba ez hihetetelen most is benne volt a gólba nekem ne mondja senki hogy nem pl. a 35 éves szûcs lett volna a kapusunk ezt a meccset lehozzuk és norvégiába se esünk ki
de hogy ne csak a kapust bvasztassam hát józsi gyuri hihettelen hogy ezt a nyomi kap fizetést oylanokat alibizikááááááááááá

Ezt a szégyent. Haza pályán, 70 perc emberelõny, egy nyomorult NB2-bõl felkerült ellenfél, és képesek velük leikszelni. Elmehet az egész banda a ..........-ba.
Asszem Prukner úr is elgondolkodhat a távozáson. A múlt évben összekapart 3. hely ellenére úgy tûnik nagy feladat ez neki. Kaposváron lehet jók voltak ezek a emberelõnyös döntetlenek, meg ötösök-hatosok a Videotontól, Újpesttõl. Itt egy kicsit kezd elég lenni belõle.

Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért a két szélsõ védõ ívelget be??? 10-1 beadás megy emberhez!!! Két belsõ védõ fel fejelgetni, két szélsõ védõ hátra középre, két pengés középpályás meg ívelgessen!! Komolyan nem értem ezt... megye kettes színvonal, hogy az a jó ..... .... . ... meg!

www.smart-bus.hu

Egyáltalán nem volt az... egyetértünk.

www.smart-bus.hu

Ja, õ is észbe kapott.
(Ez pedig nem volt kiállítás szvsz.)
Ez a bíró nem normális...

www.smart-bus.hu

Legalább lekapta a pályáról... ideje volt már.

www.smart-bus.hu

És itt is van... az egész az elõzõ Maróti akcióból... büdös gyökér...

www.smart-bus.hu

na, baszd meg...
egyébként Marótival kapcsolatban egyetértek, egy favágó fasz (vö. a múltkori interjú vele az adok-kapokkal kapcsolatban)
5 percen belül másodszorra veszíti el a labdát, mert megpróbál cselezni, meg ügyeskedni... most az Andrezino kapott miatta sárgát, mivel az elvileg védekezõ középpályásunk cselezget az ellenfél tizenhatosánál, a kontrát meg annak kell megállítani, akinek az lenne a dolga, hogy cselezgessen...

www.smart-bus.hu

Én ezt a Maróti gyereket nem értem.... egyre jobban kezd tele lenni vele a ..szom! Körbe adogatjuk az ellenfél tizenhatosát... nem adja be az Andrezino, nem adja be a Lisztes... járatják a földön a labdát... erre jön a kib@szott ütõ falábú gyökér, majd a bal(!) szélrõl beíveli... persze eladja... ha az elõbbi két technikás játékos tovább adja, akkor ez a ... miért gondolja, hogy neki kell ívelgetnie????? ÁÁÁÁÁ...

www.smart-bus.hu

Oláh lerántásánál már emberelõnybe kellett volna kerülnünk... járt az a piros.

www.smart-bus.hu

Szvsz nem volt durva szabálytalanság, és Otten nagyon rájátszott, de én nem bánom, hogy kiállították Gallardót.
Mért, Otten-nek mit kellett volna csinálni? Megvárni amig a lábára csúszik az a baromállat? Simán sárga, elõtte kapott kezezésért egy másik sárgát, piros.
Nem értettem ennek a Diósgyõrnek az NB1-be érkezése miért nagy dolog. Most már tudom, hát ezek a hentesek-mészárosok válogatott...
A lerántásért a másikat is ki lehetett volna állítani.
Remélem rugunk még nekik vagy kettõt.

Maróti, Lisztes, Fülöp csere...

www.smart-bus.hu

Féltem a meccstõl, de így már azért, remélem, meglesz. Mondjuk Otten sztem magasugrásban is indulhatna az olimpián: )
banok
De vezetünk!

Ez a bíró baszki... <#ijedt>

www.smart-bus.hu

A Derby után, ez lesz a legjobb hazai meccsünk (jó lenne ha a csapat is felpörögne)

öngól,
de röhögök már rajta, fõleg a norvégpulcsi a fairplay csapattól... szar de'evvan

lényeg a diók készülnek

itt jobban látszik a miskolci drapi

Az a baj, ennek köze sincs a szerencséhez.
Érdemes megnézni a 3. gólnál ( video ). Teljesen egyértelmû szituáció, felívelés jön a kapuhoz. Ehhez képest a góllövõ teljesen egyedül, zavartalanul rúghat a labdába, miközben a Fradi játékosok egymásra vigyáznak 3-4 méterrel távolabb. Egyszerûen amatõr szintû védelmi megoldás, nem egy nemzetközi kupacsapat szintje. Mindez ráadásul összesítésben egyenlõ állásnál pár perccel a vége elõtt.
A mi gólunk erõsen les gyanús, az ellenfélnek a hosszabbításban még kapufája is volt. Úgyhogy a szerencsére nem nagyon panaszkodhatunk.

vagy az utolsó pár perc a nagy mumus

sb1
Viszont a Paks-nak nagy respect, jól játszottak,remélem, továbbjutnak a Hearts ellenében is 😊 ....mi meg ne szomorkodjuk, egy éve nem gondoltam, hogy most el selejtezõt fogunk játszani 😊
Hajrá Fradi!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ez nagy pech volt zöld sasok😞 sajnálom...úgy tûnik az Északi csapatok a Fradi nagy mumusai

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😞

Effe88
á fszom már a kibaszott kurva életbe hogy ennek a csapatnak soha nincs szerencséje már........koppenhága,split,sparta prha mostmár ez a buzi aalesund is

hogy a retkes faszba lehet gólt kapni a 120.percbe

ilyen a mesében nincs...<#boxer>

Effe88
86'
Vezetést szereztek a norvégok és ledolgozták hátrányukat. Jobb oldali beadásnál Ranilovic mozdult ki rossz ütemben a kapujából, a labda a hosszú üresen érkezõ csereember, Fuhre elé került, aki 8 m-rõl nem hibázott. (2–1)

faszom már kurva unalmas ez a sok kapu hiba<#boxer>3

Sokan kint vannak szóval a hangulat megvan tovább kell meeeeenniii!!!!

gercse
picsába már...

😞

Effe88
2-1 hogy basznák meg 3 percel a vége elõtt

jön a kritikus uccsó 10p

Effe88
1:1

72.perc 11-esbõl

:S:SS:

Effe88
elfsborg jön és utána ha esetleg sikerülne tovább lépni még jönne egy csapat a csoportkörbe jutásért

gercse
Még az Elfsborgon biztos túl kell jutni

ressy14
Ha túljuttok az Aalesundon akkor még hányon kell túljutnotok, hogy csoportkörbe érezzétek magatokat?

Dum spiro, spero.

Láttom az ftc.hu-n most eddig elérhetetlen volt .szóval 1:0 ide.

közel a tj

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Hogy állunk?

banok
VEZETÜNK!!!!!