• Grenzjager
    szerintem itt többről van szó.

most felejtsük politikailag, hogy bal vagy jobb, v balközép/jobbközép, libsi...

hogyan zajlott bármilyen privatizáció az elmúlt 21 évben?, s jó pár cégnél az azelőtti évek is...

másra nem tudok gondolni, mert ez csapat verte meg itthon a norvégokat, s az ok hogy gyenge a Fradi, és rohadt nagy mák volt a tavalyi bronz, mert nem mi voltunk jók hanem az ellenfelek még balfaszabbak voltak.

Semmi bajom Kubatovval, csak egy rohadt politikus mint mindegyik. De ígért itt átvizsgálatot, szponzorokat..... reménykedtem mint befolyásos politikus talán ezek mégsem nagy büdös semmi dumák .... de azok voltak. Ténny munkássága megmentett minket az angoloktól (erre más is képes lett volna?), de finoman fogalmazva ...

mór megtette a dolgát, a mór mehet

Az igazolásaink zöme lóf**z.
    Lóriban hatalmasat csalódtam. Oláhról konkrétan tudom h Fradsita zenta csóka, aki zöldfehér lett volna már debreceni kitérője előtt, de egy nagy nulla, vánszorog vagy éppen lesen keresi hogy hol a labda amíg valaki hátba nem rúgja vele. ennél ő is többet tud.
    A brazilokat meg egytől egyig hagyjuk. Félix is azért bátran beugatott Alvesnek az érkezésekor, és eddig lőtt ...... mit lőtt?

gyorsan kéne az új edző, hogy ezt a válogatott miatti szünetet hasznosan töltse együtt a csapat. Beszarás hogy Orosz-Kubi milyen rohadt lassú.