Joember en is, mint ahogy ismertem Varga Zoltant, Szeiler Jozsefet vagy a volt csapattarsat Vaczi Denest. Az oregebb jatekosokbol a Nyilasi erabol pedig peldaul egyutt fociztam kesobb,kispalyas bajnoksagokban Szokolaival, vagy olyan valogatott jatekosokkal, akik meg 6:0-ra vertek a torokoket Istambulban, mint Budavari.
Telek meg a cipojet se kotheti meg Varga Zoltannak, mert csak a csapategyseg rombolashoz ertett, esze annyi nem volt mint egy poloskanak.
Raadasul nagyon nem szeretem a kamuzos embereket, Varga Zoltan 15 even keresztul volt nemetorszagban edzo, semmi koze nem volt a klubbok aktaihoz, max annyi, hogy mivel kiscsapatoknal volt edzo igy kenytelen volt dolgozni es ezt egy biztositonal tette az edzoskodes mellett.
Varga Zoli egy siros kislanyokbol allo csapatot kapott es vezetett el a 3. helyig ugy, hogy a jatekosok es a szakvezetok egymast martak egesz ev alatt es olyan botranyok derultek ki, hogy a BL penzek eltuntek.
Az oltozokben bekepzelt jatekosok ultek es azt gondoltak ok adhatjak az instrukciokat, hogyan is kell jatszani. Ilyenek koze tartozott Telek. Aztan amikor a Bratislava agyonverte oket, akkor is csak a pofajuk jart.
Aztan amikor edzeni kellett hianyoztak az edzesekrol, vagy annyira ugyetlenek voltak, hogy amit kertek toluk az edzesen nem tudtak elvegezni, aztan utana meg fel voltak haborodva, hogy ilyeneket kernek toluk, aztan amikor Varga Zoli megmutatta nekik, hogyan kell megcsinalni, utana nagy csond volt a palyan es a vegen meg Varga volt a hibas, hogy a bekepzelt jatekosok keptelenek vegrehajtani a feladatot, amit kertek toluk.
Lehet am favorizalni a Telek fele jatekosokat, csak az a gond aki ismeri oket az azt tudja, hogy ok kezdtek a furast.
Emlekszem olyan dolgokra, amikor szabalyosan embereket fogadtak fel Telekek a "szurkolocsoportokbol" (na ezek azok akik a szurkolok legalja), hogy agaljanak Varga ellen es ezert sulyos penzeket is fizettek.