Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnuska665
hajrá Fradi,hajrá Loki

barnuska665
én a magyar játékosok híve vagyok

Gunnersboy
és javarészt eszük ágába sincs hazajönni, ami tulajdonképpen teljesen érthetõ..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

lenne annyi épkézláb magyar játékos, csak a 90%-uk külföldön van
Láma!
ez igy van, a foci szinte sehol nem hazafias érzelmekröl szól, kivételek persze vannak, mint pl katalóniában a bilbao, de alapvetõen a pénz dominál.

amugy nézzétek meg a paksot, csak magyar játszik benne (mert ha jól tudom nem igazolhatnak külföldit az erõmû miatt) biztos hogy ilyen csapat kellene nekünk is?

egyszerûen nincs 15 csapatnyi magyar játékos aki megütné a mostani nagyon gyenge NB1 szintjét.

Gunnersboy
ha 3-4évig semmit sem érünk el a kupasorozatok selejtezõiben, akkor jelentõsen csökken a bajnokság értéke, igy teszem azt a 4év mulvai bajnoknak az elsõ selejtezõ körben kéne indulnia, illetve gyanitom csak az elsõ 2 indulhatna nemzetközi porondon.

amíg egy külföldi huszadrangu légios feleannyi fizetésért jobban teljesit mint egy fiatal "tehetség" akkor csak azért játszon a magyar mert õ saját nevelés?
a futball nem errõl szól, láthatjuk a gyõrnél is hogy külföldiekkel is lehet tudatosan épitkezni, és láthatjuk azt is hogy a videoton eddig hogy fürdött be a nyári erösitéseivel a nemzetközi porondon, pedig ott volt magyar "tehetség" nem is egy...

reálisan nézve, amíg nem tud minden akadémia szezononként 4-5 olyan játékost kinevelni akik megüthetik az nb1 szinvonalát, nincs mirõl beszélnünk.
ott a kaposvár, nincs nagyon pénz, mégis játszik ott nem egy külföldi a környezõ országokból, és miért? mert kisebbek az igényei, és tudja hozni azt a szintet amit a magyar. Sajnos bár nem szivesen ismeri el senki, de a mai futball az üzletrõl szól és nem a hazafias érzelmekrõl.
A realitás pedig azt mutatja, hogy ez nagyon nem fog változni a jövõben.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bontom a pezsgõt

barnuska665
üdv kedves barátom

Láma!
üdv újra köztünk, már azt hittem elfelejtettél minket😄

bakkerman
hiába van ez az u21-es szabály,ha azok is külföldiek...olyan szabály kéne,hogy a 18 fõs meccskeretben maximum 6 külföldi lehet(tök mind1,hogy EU-s vagy nem,ha nem magyar,akkor külföldi,és kész),a 12 magyarból pedig 6-nak 21-éven alulinak kéne lennie! Lehet,hogy kiszopnánk minden kupasorozatban már az elsõ körben,de 3-4 év után TALÁN,TALÁN megindulna valami fejlõdés...az a legszomorúbb,hogy ehhez megvan minden adottsága a magyar focinak,8-9 akadémia van jelenleg az országban :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#zavart2>
barnuska665
hát elég nagy szégyen hogy egyáltalán külföldi játszik a csapatban.
szégyen
szégyen

Csak jó lenne, ha ez országos lenne... így annyi hiányposzt sem lenne a válogatottban...

www.smart-bus.hu

2-3 éven belül lesz normális termése az akadémiáknak országszerte, az MTK-nál mondjuk már évek óta van, náluk nem is nagyon foglalkoznak a külföldiekkel, csak hát a Fradinál ez még most sem igazán fontos
Én akkor látnám ennek értelmét, ha háromnak játszani kéne... vagy például ahány idegenlégiós, annyi u21-s kéne pályán legyen...

Annyira szar már a magyar játékos állomány, hogy ki kell találni valamit...

www.smart-bus.hu

Gunnersboy
az a keretre vonatkozik szerintem, nem a kezdõre

az NB2ben régen ugy volt asszem hogy 3nak játszania is kellett, ezért játszott Pölõ annyit a haliban anno 😄

Hmmm... nem rémlik nekem, hogy minden csapatban pályán lenne három 21év alatti játékos... ( mondjuk nem is nagyon figyeltem )

www.smart-bus.hu

Láma!
aha, talán 3-4 éve kötelezö.

még NB2-ben is
Ez biztos? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

Jaja, valami ilyesmi kéne...

www.smart-bus.hu

3-nak kötelezõ, ha jól emlékszek
pl.: állampolgárságtól függetlenül kikötni, hogy X fõ hazai nevelés legyen a meccsre nevezett keretben, s akkor a nagy eu-nak is kuss van.

Vagy még tovább speckózni, X olyan játékos aki aki olyan klubnak neveltje amely tagja az MLSZnek. Ez mégjobb lenne sztem. Ennyi, csak jogi csûrés csavarás, de jó.

Láma!
ha jol tudom kötelezõ valahány 21 év alatti minden csapatba nb1-es meccsen.

Akkor is kéne valami megkötés ami arra kényszeríti a klubokat, hogy a magyar fiatalok is kapjanak lehetõséget... az itt játszó légiósok jó része kritikán aluli... ezt a szintet fiatalok is megütnék... egészen más lenne a helyzet szerintem, ha 18-19 éves koruktól rendszeresen játszanának az nb1-ben...

www.smart-bus.hu

semmi értelme az EU-n kivülieket korlátozni, mert ez csak a szerb és ukrán, meg a grúz állampolgárokra vonatkozna, minden afrikai amúgy is belga, francia vagy svájci állampolgár.

És van különbség?

Én max három EU-n kívülit engednék, és emellett három 21 év alattit kötelezõ lenne játszatni...

Annyira szarok vagyunk már, hogy drasztikus lépés kell...

www.smart-bus.hu

JimKirk
Igazad van, nincs kiut!
Láma!
mire mentünk volna vele?
igyis sorra kihullunk nemzetközi kupákból 1-2 kör alatt, ugy még az elsõben simán zakoznánk...

az unión kívüliek már szabályozva vannak, max 5 lehet meccskeretben
JimKirk
Mar reg szabalyzoni kellett volna az idegenlegiosok szamat az nb1-ben, max 4 a kezdoben "oszt jonapot"!😊
Gunnersboy
Rakonczay András távozott az utánpotlás élérõl, és leigazoltuk Danquah-t az Ajax akadémiás srácot (21éves, támado)

Láma!
Berkes lemondott!!! link

búcsúzás

Láma!
sokan voltak probajátékon itt, minek aggodni, ugyse marad ha pruknert nem gyözi meg.

Gabber!

jössz e szombaton kecskemétre?

szóval a fradinak 11 magyarból kell állnia a pályán, még akkor is, vagy van pár jobb külföldi játékos?
peteemol
Hát szerintem Bálint annyira nem jó focista, hogy bekerüljön az elsõ csapatba, tudjuk, hogy miért van a Fradinál...úgy gondolom, hogy ö inkább ilyen másodosztályú focista lesz csak...nincs akkora tehetség, mint azt várták töle...úgyanigy vagyok Pölöskei Petivel is, ö is csak protekciós, vannak náluk sokkal jobb focisták, akik még a másodosztály közelébe se kerülnek...szóval úgy gondolom, hogy belölük olyan nagy focista, nem lesz...vegyük például Fülöp Noelt, ö szerintem egy elég jó focista a Fradiba 18évesen már elég sok meccset játszott...de mondjuk egy ilyen Fradiba elég kevés magyar fog bekerülni...Asszem a mostani Fradi kezdõbe is csak 3 vagy 4 magyar játékos volt, a keretbe pedig 6játékos volt, olyan aki magyar...

meg minek van a máltai Schembri ha esélyt se kap.............. nem értem

ja igen, és csatár

vmi svájci-zimbabwei egykori Vanczák csapattárs (Sion), aki gólképtelen van próbajátékon...

... tyûûûûû...
kinyissam az álmoskönyvem, vagy felesleges? ...
😞

gabber_saviola
+1 <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
ligakupa meccsen játszott.
valszeg fog is még, illetve gondolom az NB2-es csapatban lesz helye. az elsõ csapatba azért sajnos még nem fér be.

bakkerman
kis Nyíllal mi a helyzet? Prukner fogja játszatni szerintetek?

Láma!
már rég megvannak😊
enyém is megvan már😊

most sok kategoria van
bérletárak

Fabio Capello
mennyibe fognak fájni a szezonbérletek, errõl van már valami infó?

bakkerman
volt futballista...azigen

sb1
Komolyan mondom, ezeket más mondaná, szívbõl fejbe rugnám..de õt...ímádom mikor nyilatkozik..elõre tudom, az a napom, már nem lehet szar..remélem jó sokáig köztünk lesz még..bár ha így folytatja......mondjuk máj donornak már egy nagy nulla! 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

JimKirk
De legalabb te nem irsz hulyesegeket!😛
Döme az én emberem, ne bántsátok. 😄
Láma!
baaaaaaaaaz😄DDDDDDDD

úristen.... ez a döme...😄D
kész😄