Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amugy nézzétek meg a paksot, csak magyar játszik benne (mert ha jól tudom nem igazolhatnak külföldit az erõmû miatt) biztos hogy ilyen csapat kellene nekünk is?
egyszerûen nincs 15 csapatnyi magyar játékos aki megütné a mostani nagyon gyenge NB1 szintjét.
amíg egy külföldi huszadrangu légios feleannyi fizetésért jobban teljesit mint egy fiatal "tehetség" akkor csak azért játszon a magyar mert õ saját nevelés?
a futball nem errõl szól, láthatjuk a gyõrnél is hogy külföldiekkel is lehet tudatosan épitkezni, és láthatjuk azt is hogy a videoton eddig hogy fürdött be a nyári erösitéseivel a nemzetközi porondon, pedig ott volt magyar "tehetség" nem is egy...
reálisan nézve, amíg nem tud minden akadémia szezononként 4-5 olyan játékost kinevelni akik megüthetik az nb1 szinvonalát, nincs mirõl beszélnünk.
ott a kaposvár, nincs nagyon pénz, mégis játszik ott nem egy külföldi a környezõ országokból, és miért? mert kisebbek az igényei, és tudja hozni azt a szintet amit a magyar. Sajnos bár nem szivesen ismeri el senki, de a mai futball az üzletrõl szól és nem a hazafias érzelmekrõl.
A realitás pedig azt mutatja, hogy ez nagyon nem fog változni a jövõben.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
Annyira szar már a magyar játékos állomány, hogy ki kell találni valamit...
www.smart-bus.hu
az NB2ben régen ugy volt asszem hogy 3nak játszania is kellett, ezért játszott Pölõ annyit a haliban anno 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vagy még tovább speckózni, X olyan játékos aki aki olyan klubnak neveltje amely tagja az MLSZnek. Ez mégjobb lenne sztem. Ennyi, csak jogi csûrés csavarás, de jó.
www.smart-bus.hu
Én max három EU-n kívülit engednék, és emellett három 21 év alattit kötelezõ lenne játszatni...
Annyira szarok vagyunk már, hogy drasztikus lépés kell...
www.smart-bus.hu
igyis sorra kihullunk nemzetközi kupákból 1-2 kör alatt, ugy még az elsõben simán zakoznánk...
Gabber!
jössz e szombaton kecskemétre?
... tyûûûûû...
kinyissam az álmoskönyvem, vagy felesleges? ...
😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
valszeg fog is még, illetve gondolom az NB2-es csapatban lesz helye. az elsõ csapatba azért sajnos még nem fér be.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s