Although#17866
Hm Emberek ismertem Teleket. De mindegy. Varga Zoli németből jött vissza ahol irodai aktakukac volt. Itt meg, na mindegy. Volt jó oldala is de a Telek storyt első kézből ismerem. De ez is mindegy. Teleknek százszor több esze volt mint V.Z. -nek valaha is. Én jártam ki amikor V.Z volt az edző az a baj németben megtanulta a beképzeltséget is. Azt is tudom milyen hallgatás volt az öltözőben amikor Telek megkérdezte V.Z-t ez neked taktika...tény V.Z-nek nem volt rossz csapata de nem sok köze volt hozzá.Egyik legsötétebb korszak volt sose felejtem el, Mi Nyilasi pártiak gyűlöltük az öregek szerették, állandóak voltak a lelátón a szóváltások. De mondom felejtős az egész V.Z.-nél százszor rosszabbak voltak ebben a 20 évben. De ha gondoljátok nézzétek meg a gyúró Bodnár házát a hegyen, lehet még ott lakik és akkor úgy nagyjából mindent érteni fogtok. Ahhoz képest a Gyurcsány villa egy kis bódé. Én a saját szememmel láttam, kb egy kastély és ő csak a gyúró volt abban a csapatban. Bár róla voltak hírek miszerint zalatnayval a Tasnádi csapatba volt szóval nem tudom. De érdekes. Ami a csúcs volt számomra az egyértelműen Szeiler, apám is dolgozott neki amikor még kis senki kis kapus volt, és rákos, Nyilasi végig mellette állt. Aztán lett belőle valaki és lett hájas feje is. Nem tudom konkrétan benne volt az ukrán ügybe de úgy gondolom hyposék nem véletlenül verték meg. Gyerekek ez Magyarország egy kicsit távol Európától túl sok értelemben.