Nem változott itt semmi sem a vezetésben :)
Abdi nem érti a kialakult helyzetet, nem tudja, miért tették ezt vele:
- Két hónapja nem kaptunk fizetést, de én nem panaszkodom, játszottam, és úgy voltam vele, ha a Fradi majd ki tud fizetni, megteszik, bíztam bennük. Nem értem a helyzetet. Nem tettem semmi rosszat, most hazudnak rólam, de azt szeretném, hogy mindenki tudja az igazságot. Vasárnap végigjátszottam a mérkőzést, tehát addig nem volt gond velem. Az Oláhval történt incidens nem lehet az oka a kirúgásomnak. Akkor mégis mi a gond? Nem írtam alá öt napon belül a még egy évig tartó szerződésem meghosszabbítását. Le kellene ülnünk és profiként beszélni a szerződésről, és minden rendben lenne. Ezek az emberek pár napja még megöleltek, mosolyogtak rám, most pedig hazudoznak rólam a sajtóban, diszkóba járok, kések az edzésről, nem akarok edzeni. De ez mind hazugság. Ha ez mind igaz lett volna, már eddig sem játszhattam volna.
A Ferencvárosból kitett játékos, akinek felfüggesztéséről Kubatov Gábor is beszélt, elismerte, hogy időnként eljárt éjszakázni, de azt tagadta, hogy ivott is volna (a honlap hozzáteszi, hogy Abdi muzulmán vallású).
"Igen, olykor előfordult, fiatal vagyok és egyedülálló. Ám soha nem a mérkőzések előtt tettem ezt. És még valami: soha életemben nem fogyasztottam alkoholt"