• Grenzjager
    ez SZÉGYEN ...

ne a szurkolók legyenek a felelősek ezért a vereségért ...mert a SZÉGYENent ez sem kisebbíti. Azt meg valahogy nem bírom elhinni, hogy a nagy szurkoló nyomás miatt olyan terheltek voltak, hogy nem mertek focizni. Lehet én se vagyok korrekt, mert én a szünetben inkább egy baráti társasággal történt sörözésre váltottam a második félidőt.

Pruknert sem tenném felelőssé mert ez a mostani csapat, finoman fogalmazva nagyon messze van a Ferencvárostól. Átigazolásra pedig nem költhet és költhetett a csapat egy forintot sem.

a bírókat szerintem hagyjuk, mert a SZÉGYEN az SZÉGYEN... Sőt nekem feltűnő már az üllöi129.hu-nak a média PR fogása, hogy mindig megtalálják a bírót egy vereség után.

Vasas ellen? Ferenczi tuti dupla erővel fog küzdeni, mert tőlünk nem korrektül zavarták el. Abban pedig már egyáltalán nem vagyok biztos, hogy játékosállományilag jobbak lennénk a Vasasnál. Inkább már a Győr elleni győzelmünket nem értem.

Sebaj, majd novemberben jön egy vállalkozó aki vesz 20-50%nyi tulajdonrészt a labdarúgócsapatban, jön majd az n-edik stadion makett, kacsák hogy kiket igazolunk ...stbstb.

Az NB2ben amikor sokszor eltolták a feljutást, akkor elhitették Bőccsel, Tököllel, Makóval, hogy bizony lehet pont(okért) jönni az Üllői útra. Kissé hasonlít a szitu az akkorihoz.