Grenzjager#16830
na igen, erről már volt szó, hogy minden stadionban lesz beléptető rendszer (már mindenhol kéne), minden stadionban lesz idén augusztustól szurkolói kártya, s majd nemsokára mindenhol minden be lesz kamerázva, olyan rendszerrel, hogy arcról azonnal felismerhető legyen az ember. Ez eddig a komoly magyar valóság. De már röhögnöm kell... Mert mi van ha a szektor félig üres, s nem a jegyem szerinti helyre ülök?
Én még a vér,vizelet,széklet, újlenyomat és DNS mintát is csatoltatnám a szurkolói kártyához, amihez erkölcsi bizonyítvány, APEH és bankszövetségi papírok is kellenek, valamint az önkormányzattól engedély hogy járhat az egyén meccsre (ehhez majd 25ezer Ftos illeték bélyeg kell), a a stadionba való belépéshez pedig nem csak az alapos ruha vizsgálat hanem a motozás (jogilag: ez a testüregek vizsgálata) is kellene, amit TCS secu emberei végeznének mindenhol Magyarországon. Klub meccsre semmilyen nemzeti zászlót sem lehetne bevinni. Szurkolni pedig kizárólag a "hajrá", a "hurrá", a "góóóóól" és az "éljen" szavak skandálásával lehetne, mert a többi szószerkezet magában foglalna a csoportosan elkövetett (minimum 3 fő egymás mellett az már az) garázdaság vétségét, mivel skandálásukkal "riadalmat és félelmet keltenek másoknak", s ez BtK-ba ütközik. A stadionban csak és kizárólag ülve lehet tartózkodni. S oda kötelező ülni ahova a jegy szól. Aki nem oda ül azt vasra verve (vasgolyóval együtt) el kell vezetni azonnal a Szegedi Csillag Börtönbe. Lesz itt rend MLSZ és Pintér:))))
Olaszországban a szurkolói kártya miatt elég sok az összetűzés eddig, ultra csoportok amelyek eddig jóban voltak, egymást ütik meccsek előtt, az alapján csoportosulnak, hogy ki váltja ki,s ki nem. Az Intereseket, most ezért Olaszország az állam és a modern foci szolgáinak tartja.
Szeretem a focit....
szeretem a pénzt... ugye Zorbán?