• Grenzjager
    nem!
    csak egyet, a zöld-fehért.

Feleséged is csak egy lehet, de kurvád több is lehet.
    Respektálok nagyon sok magyar szurkolói csoportot is, van köztük lila és és debreceni is, de voltam, vagyok, s leszek továbbra is Fradista.
    Vannak cimboráim is akik abszolúte nem Fradsiták, sőt...

Ami nálad zavar, hogy egy fajta folyamatos Debrecen-Ferencváros párhuzamot keresel, azt hogy ők bezzeg mit értek el, mennyire tutik ...blablabla. Igen sok szinten elöttünk járnak. És? Ehhez a FRADINAK semmi köze!!

Csak ahogy észreveszem ezt már mindenki rohadtul unja tőled.
    Ahogy régi kispestiek kiírták: lakást, nőt cserélhetsz, klubot soha.

mindenesetre az a te dolgot, hogy egyszerre vagy Ferencváros és Debrecen szurkoló, nyilván közben lehetnél Újpest és Videtoton szurkoló is csak ők most nem értek el semmit nemzetközi porondon, így nem vagy az...

Őszintén: hányszor voltál Debrecen meccsen?

És Félre ne érts, attól még hogy valaki Fradsita, lehetnek más szimpatikus csapatok is amelyeknek drukkol. Csak nálad ez már túl mutat egy egyszerű szimpátián.

Mert pl a Győri ETO nekem is szimptaikus, még sem állok elő azzal, hogy bezzeg ott egy igazi Fradsita az edző!! Hogy a Tarsolyék tudatosan építenek be határontúli magyarokat a rendszerbe (Priskin, Sánta, Molnár, Szabó mind felvidéki vagy erdélyi magyarok), stb