Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Amúgy ez a kopasz félidõben mirõl beszél? Elsõ 6 hely?Eddigi meccseket nézte ez?Reális cél a kiesés elkerülése,nem elsõ 6 hely...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nincs szurkolo van játék😄
és ötlet is végre, nem vagyunk rosszak, igaz a györ se fényes...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Megyeri, Fülöp - Balog - Wolfe - Kulcsár, Adnan - Lipcsei - Morrison - Tóth, Rósa - Ferenczi
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Hogy azt olyan hírek legyenek, hogy ennyi, meg ennyi lehetett a nézettsége a Ferencváros labdarúgócsapatának? Ez a csapat teher... Ezt ordítja mindenhol a vezetõség...Közben meg olyan hazugságokkal butítanak mindenkit, hogy rakétát lõttek a pályára, meg hogy bemásztak a pályára.....
mindenesetre sok sikert kívánok az ETO-nak, hogy egyes emberek észre vegyék, a csapattal vmi nem stimmel.... (csapat? hööö)
Holczer - Vattai, Gold, Horváth, Sváb - Vass, Szabó, Nyilasi, Takács - Papp, Kovács.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a másikat a sport 2 😊
és összeérnek kb negyed órán át😊
foci és médiatörténelmet irunk ma!
Neki soha semmi sem jo, mindig mindent máshogy kéne csinálni....
Okoskodik feleslegesen ahelyett hogy megoldást keresne inkább...
A világ a feje tetejére állt
Annyira idegesítõ ez a szarakodás, ami mostanában a Ferencváros körül megy, hogy az már-már a kabaré mûsorokat is felülmúlja. Valószínûleg az égvilágon senkit nem érdekel majd mindaz, amit leírok, de azért csak megteszem már, most úgyis az a divat, hogy mindenki megmondja a magáét.
Kezdem azzal, akinek a munkája a legjobban idegesít, Terry Robinson. Hihetetlen, hogy egy ilyen ember vezetheti a Ferencvárost, ez részben Kevin McCabe hibája is, hogy egy ilyen embert tett ide. Talán tudnia kéne, hogy mit is csinál itt ez a vénember. Õ felel itt tulajdonképpen a legfontosabb dolgokért, mégis 2 havonta jár ide. Akkor is úgy dönt a különbözõ dolgokról, hogy arról fogalma sincs a körülményekrõl. Fogalma sincs mik a következményei, mik az elõzményei, idejön, elé teszik, hogy errõl dönteni kell és dönt. Hihetetlen. Aztán az este óriási örömök elé néz, majd a sárgaföldig issza magát. Egyrészt ocsmány, hogy ilyen történhet, az pedig egyenesen gerinctelen, hogy ez a vénember beszél az erkölcsösségrõl mostanában a Ferencvárost érintõ dolgokban. Hogy lehet az, hogy ide jöhet egy olyan játékos alibizni, aki Angliában embert ölt, játszhat a Ferencváros mezében, míg egy Fradistát csak úgy kitesz a csapatból, együtt egy olyan emberrel, aki szintén a Fradizmust még magában hordja, csak nem a pályán, hanem a szakmai stábban? Ez hogy fordulhat elõ? Nevetséges, hogy ilyen ember van a Fradi menedzsmentjében.
A másik fele a dolognak a magyar társadalom legújabb celebje. Tanulatlan, de jó az ide… Elvégre egy kurvázó, piás angol mellé pont jó egy érettségi is. Kismillió dolog bántja a szememet vele kapcsolatban is, többek között, hogy gerinctelen és játssza a kiskirály, de hogy tudnak egy olyan embernek hinni a munkatársai, a fõnökei és a média képviselõi, aki olyat állít szinte fõmûsoridõben, hogy a görögtüzeket a felüljáróról dobálják a stadionba? Szemrebbenés nélkül ilyet hazudni… Gondoljuk át, hogy akkor nekünk hányszor hazudhatott és hányszor fog még… Egy idõben még azt gondoltam, hogy lehet ezzel az emberrel kezdeni valamit, de már beláttam, semmit. Arról már ne is beszéljünk, hogy vezérigazgatónk úgy került ide, ahogy az a mesékben le van írva, Õ volt a hõs, a kitartó, az akaratos, akit ha kidobtak az ajtón bemászott az ablakon… és ha már kitartó és akaratos, akkor biztos el tudja vezetni a Ferencvárost. Jó sok vezetõje lehetne a Fradinak, ha csak ennyi kell hozzá… Mert mást nem tud felmutatni. Idõnként voltak még használható ötletei is, de elenyészõ a sok hazugság miatt. Még hogy Te találtad ki a görögtüzekre a megoldást… Ezt Te se gondolod komolyan…
A szakmai stáb… Itt csak azt volna jó tudni, hogy mikor fogunk pénzt költeni? Lecseréljük ezt a félénk, nyuszi Davisont és a helyére tesszük azt a kettõt, aki egyébként is itt volt már… Ez milyen megoldás? Mért nem lehet pénzt költeni a Ferencvárosra? Gondolom azért, mert a szurkolói balhék miatt fizetnünk kell. Azt azért nem biztos, hogy elhiszem, hogy mi ezeket kifizetjük, amikor évek óta minden szarért megtaláltak minket, szurkolókat, hogy ezt ne csináljuk, azt ne csináljuk, mert fizetni kell. Érdekes, most egy rossz szót se kapunk, csak fizetünk, mint a barmok. Nyáron érkeztek új játékosok, csak erõsítések nem. Megint igazoltunk a McCabe-házon belül, vagy ingyen igazolható gyenge játékosokat. Ideje lenne pénzt költeni a Ferencvárosra, és azzal teleírni a sajtót, hogy a Ferencváros komoly erõsítéseket hajtott végre, nem pedig azzal, hogy megint a szurkolók miatt áll a bál és hangos a média. Balhé Kecskeméten, balhé a hazai meccsen, rendõrök a pályán, emberek a kerítésen. Talán ha a csapat nem a kiesés ellen menekülne és a menedzsmentben is korrekt, egyenes, tiszta, Fradi-érzelmû emberek lennének az emberek is elégedettek lennének. Ez akkora kérés? El kellene azon gondolkodni, hogy mi a jobb? Fizetni, pénzt költeni új, szakmailag elismert edzõre, akivel boldogulhatunk, és erõsítésekre, nem pedig csak új játékosokra. Ezzel elkerülve azt, amitõl most zeng a sajtó. Biztosan akkor is lennének elégedetlenek, de ez mindenkinek a saját dolga, de az egy undorító dolog a Fradi vezetésétõl, hogy a jelenlegi halovány teljesítményt eltakarva a szurkolókra köpködnek megint. Kitiltani, elítélni, börtönbe vele… Talán okosabb lenne együtt mûködnének komoly szinten a szurkolókkal, könnyebben menne minden. Csodálkoznak az angolok és a magyar vezetõk, hogy ez van? Mi is csodálkozunk, hogy a csapatunk, hogy lehet egyáltalán a tabellának ezen a felén… Mit kellene csinálni? Szurkolni, mint egy robot, mint egy agyatlan állat, akármilyen szar a csapat? Ez a Ferencvárosnál nem így mûködik. Ezt kellene végre felfogni vagy áttenni a székhelyet pár kerülettel észak fele. Véleményem szerint az egyetlen megoldás hosszú távon, ha itt a vezetõségben is komoly változások lesznek, akiknek tényleg fontos a Ferencváros. Színétõl és a címerétõl elkezdve az eszmeiségén át a jövõjéig minden. Ugyanis itt ez a minimum és ez a maximum is egyben. Rövidtávon egy Kevin McCabe társaságban eltöltött egyeztetést, amiben mindegyik fél a továbbiakban is kapcsolatot tartást sürget. Valamint változásokat!
Ferencvárosi legendák… Nagyon nagy tisztelet a nagy részének, de nem a kiadott nyilatkozat miatt, hanem a múlt miatt, és reméljük a jövõben tesznek is a Ferencvárosért, nem csak alkalmanként nyilatkoznak egyet és annyi, mert ez a sarki fûszeres is meg tudja tenni. Ha itt mindenki akkora Fradista, akkor igenis tevékenyen részt kell venni a Ferencváros életében!
Személyeskedek, mert nagyon zavaró a dolog: Hrutka, Te nem tudom minek írtad ezt alá, miközben Berkivel és Sallóival mutyizul a Fradi játékoskeretét illetõen. Nem véletlenül volt együtt mostanában ez a hármas. Azt meg végképp nem értem, hogy kerülhet a Te neved a Fradival egy asztalra, miközben a Zava árvák alapítványát arra az ügyvédre bíztad, aki Simi gyilkosait védte. Szép ember vagy.
Azt már csak kiegészítés az egészhez, hogy az aláírók közül vannak olyan, akik azt se tudják, hogy került oda a nevük… Jellemzõ.
Amikor Vincze Ottó véleményét kérdezik és elmondja azt, ami nagyvonalakban egyezik azok véleményével, akik hétrõl-hétre kijárnak a lelátóra és bíztatják a csapatot, és szervezett formában tovább viszik a Ferencváros eszmeiségét, a Fradizmust, féltik a Ferencváros értékeit akkor pedig mindenki támadja Õt? Õrület.
A médiával pedig foglalkozni is kár, a lehetõ legtöbb médiumot ki is kellene tiltani a székházból, nyilatkozatstopot kellene elrendelni, mert csak a ferencvárosi csõcselék a téma napok óta mindenhol, erre vevõk, a pozitívumokra nem. Azt továbbra sem tudom felfogni, hogy mit, keresnek olyan újságírók a Ferencváros rendezvényein, akik csak az öltözõbe rohant szurkolókról és a Ferencváros negatívumairól, adóbotrányokról, tudnak írni… Lásd Blikk. Érthetetlen.
Rengeteg dolog zavaró még a Ferencváros életében, és egyben érhetetlen is, hogy ilyenek itt megtörténhetnek…
Védeni nem akarok senkit, sõt még azt is megértem, ha valaki hevesebb vérmérsékletû, mert nem vagyunk ugyanolyanok, mindenki a saját gondolatai szerint cselekszik, de érthetetlen hogy miért zajlik ez évek óta és miért nincs valaki, aki rendet tenne, de fõképp az érthetetlen, hogy miért ülnek egyesek fordítva a lovon. Kabaré, ami itt folyik…
A világ a feje tetejére állt…
(GRINI, fradidrukker.hu)
melyik nem normális????
Boros Bánkot sok nagyon radikális nem szereti, mert úgymond keresi a közös nevezõt a vezetõséggel. S nagyon sok esetben még a tapló vezetõség is tárgyaló partnert lát benne.
Persze igazad van, elképzelhetõ, ha csak és kizárólag a XVI-os szektor vezetné az FSZSZ-t akkor elõbbre tartanánk???
De tudod mi a helyzet Magyarországon?
Vágod mit kapott az Újpest a tavalyi Fehérvár elleni meccs után??
Vagy mit kapott a Diósgyõr amikor kiesetek, s ezért mentek a pályára?? Honvéd?? Szombathelyen amikor kiestek??
Pontlevonást tudod miért szoktak adni? Az eleve kizárt lehetõség volt mint büntetési szankció.
miért nem voltak elhatárolódások????
www.1899.hu
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
az elmult 2 évben egyetlen normális, reális nyilatkozatot nem tett...
😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Boros Bánk Levente (FSZSZ)
sõõõõt...Én megmondom frankón azt se bánom ha az ETO fog nyerni... Erre a tudtaállapotban könnyen el lehet jutni, mert mégis mi miatt verné meg a Fradi hazai pályán ez ETO-t? Erre nem látok semmi racionalitást, semmi realitást.... Azt sem lehet elvárni, hogy pl a Szekszárd megverni a Debrecent.... persze vannak érdekes esetek, csak kevésszer..
nem baj ha látható lesz a sok gyengén látónak is, hogy van még itt rengeteg probléma a szurkolók nélkül is. ..persze ezekrõl nem szabad beszélni.... mint hogy vezetõedzõ taktika értekezlet a Fradinál? azmi? ilyen nem volt mostanában....
Nézd meg csak a közvetítési összegeket, Fradi nélküli NBI, és a NBI Fradival....
Nézd meg hogy Fradi nélkül mennyien járnak nbIes meccsre....Bizony az NBII-ben sem volt ritka, hogy annyian voltunk az Üllõin, mint az egész NBI-ben Újpestül, Debrecenestül összesen egy forduló alatt!
Ironikusan, közvetve viszont van egy apróbb (!!!) szerepe a Fradi vezetésnek a BL szerepléshez jutott Debrecen megerõsítésében.
1, Bodnár a managere elõször az Üllõire hozta, de a Berkiék elzavarták
2, Laczkó is elõször a Fradinál volt, de Berkiék szerint az orvosi papírjai nem voltak rendben és elzavarták õt is. ((érdekes a papírokhoz nem nyúlt senki, s az UEFA rendben talált mindent, különben h játszhatott volna a BL-ben)
Én írtam a cikket? persze.... én gyújtottam fel stadiont hogy lángolt a beton? én kergettem az öltõbe a diókat? 😊
de zárjuk le, ok én is indulatosan reagáltam, ennyi.
2.U20 harmadik,igen! DE mi köze a bronzhoz a fradinak?? Mert a tóth bence játszott összvissz 20 percet a tornán,jah értem!
3.A LOKI A FRADI MIATT VAN A BL-BEN???? MILYEN SZERT SZEDSZ??<#wow2>#wow2>
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
2.Gondolod én nem metaforikusan gondoltam a dolgokat?
Meglátszik,hogy te is olyan csökkent agyú vagy mint a haverjaid akik szétbasszák a stadiont és a meccset.
Remélem mindet lezárják veled együtt vagy 5 évre!!!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Jön az Interpol, meg az FBI és a CIA, a nyomorék magyarországi rendõrség megalakította a Ferencváros összes szenét szurkolójával foglalkozó nyomozócsoportot is, végre megmutatja a hatalom hogy mire képes. Lesz itt rend, és akkor Asshole meg Alacanataraca is pontosan fog labdát beadni! Hogy erre nem jöttünk rá eddig...
okok, sarkítottam!!! mert így volt kedvem.
Dehogy tudjátok! A média, és az ország 2/3-a gyûlöl és megvet minden Fradsitát, legyen az ultra, legyen az hooligan. Kivétel persze az aki szépen fizet, leül, és ül!!!! a meccs után pedig haza megy és tökmindegy legyen neki, hogy az Újpestet verjük meg hazai pályán a bajnoki címért folytatott küzdelemben, vagy a Bõcstõl kapunk ki az NBII-ben, csak fizessen és kussoljon. Errõl szól az ország.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
most pedig népszabadságból idézek "Önálló "Fradi-nyomozócsoport" alakult a BRFK-n. A cél az FTC-DVTK mérkõzés alatt a stadionban, és azt követõen az utcán garázdálkodók elfogása. A BRFK titkosszolgálati eszközöket és módszereket is bevet a tettesek azonosítására, annak tisztázására, hogy kik õk, és mit akarnak elérni." bah
és itt van még egy a fradidrukkerrõl: "Boros Bánk szerint a közelmúltban sokkal durvább esetek történtek a magyar pályákon - példaként a szezonzáró Újpest-Fehérvár mérkõzést említette -, az MLSZ azonban aránytalanul, a többi klubnál súlyosabban bünteti a Fradit, amiért a szurkolók a szövetségen kívül a ferencvárosi vezérkart is hibáztatják.
kevesebb büntetés jár, mint a dózsának ez legyen a mérték"
ráasásként pedig tegnapi adás a duna tv-bõl
http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=589040&pid=349933 6. perctõl 24. percig van szó rólunk... végén szépet röhögnek a 6-8. kitûzött helyen. gratulálok!
MEMENTO
megjegyzem ebben a bajnokságban csak a Paks ellni mérkõzés után nem büntette meg a CashTeleki Szövetség a Fradit. Sok jóra nem számítok. Igaz a Fradi soha sem számíthatott sok jóra, sem az MLSZ-tõl, sem a hatalomtól. Ez így volt a kommunizmus alatt, s így vagy a neokapitalistaliberalista rendszer alatt is.
igen biztos lesz bünti....De ne jöjjön senki azzal a szöveggel, hogy a garázda, elvetemült 4 éves kislányokat megerõszakoló brutálhooliganok miatt kiszabott büntetés miatt fogunk majd zimbabwei menekülteket igazolni a szomáliai menekült mellé (akinek megjegyzem: állampolgársága: norvég... oh behszép... A norvégiai éhínségtõl pont ide menekült. Megható....
az a szó, hogy "metafora" mond valamit neked ???
ha nem sokat akkor meccse helyett te is könyvtárba járj......
2, miért ne én vicceljek?? Én írtam te nagyon hülye??? vagy ott van hogy ki??
szóval a továbbiakban a "szöveg értelmezésre" is fordíts sokkal nagyobb hangsúlyt.
Üdvözletem tanáraidat!!! Jó sulit!