Grenzjager#16445
S konkrétan a Ferencváros Paks elleni meccséének elemzése, józanul (:P), megfontoltan, kiemelkedően szakmai szempotból:
Détári Lajos:
"Nehéz indulatok nélkül értékelnem a mérkőzést.
Elöszőr is nem tudom, hogy engethették a csapatokat ilyen mezben játszani, mármár képtelenség volt megállapítani, hogy éppen paksi vagy ferencvárosi játékosnál van-e a labda (igaz én nem TVén néztem, amúgy a Fradi zölddel domináló zöld-fehér csíkos felsőben, zöld nadrágban, zöld sporzszárban, a Paks: Világoskék felsőben, fekete naciban, és fekete-vil'kék csíkos sportszárban tolta ... lehet azonban 10 sör és 5 jager után én is bajban lettem volna :P) Hol voltak a nézők? Korábban azt hangoztatták, hogy A zöld-fehéreké az ország legnépszerűbb klunja, erre az idénynyitó mérkőzésre alig néhány ezren mentek ki (Anyád!!!) Ez bosszantó, amiként azis hogy futballról nemigen beszélhetek. (Aztán paksi öngólról tol egy rizsát) ... A két csapat között nem volt különbség, és továbbra is fenntartom a véleményem hogy a Ferencváros a tizedik-tizenkettedik helyre lehet jó. Emlékezzünk csak: az FTC az elöző szezonban megelőzte a Kaposvárt, azt a Kaposvárt, amelytől nyáron játékosokat szerződtetett. Akkor ez most erősítés vagy sem? (Világos, ha pl az utánunk végzett Haladásban szereplő Halmosit szerezzük meg a Hull-tól, akkor ez sem lett volna erősítés... Détári hülye)Ahogy elnézem Ferenczi Istvánt sem lett volna szabad elengedni (én mondjuk csak korrektebbül váltam volna el tőle, de ennyi, jó neki a 13.kerben) ..Rósa nem vérbeli csatár, és Heinz is hatékonyabb lenne egy sorral hátrébb "(valóban kimagasló szakmai tudás kellett a megállapításhoz, hogy Rósa nem vérbelii csati, s Heinz meg befejező csati, de jön még hozzánk csati!!!!)
Valószínűleg Détári is csak szakmai szempontokból hagyta el a Bundelsigát, s lépett előre a görög élvonalba, Forza Pirosz Termosz :)))