"Mindenkinek megvan a maga ára, az enyém szerintem nem megfizethetetlen, ha a Fradi mégis annak tartja, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Jól esik, hogy a korábbi edzőm számítana rám, de így különösen féltem őt. Ha annyi pénz nincs, hogy engem, vagy bárki mást, akinek nem járt le a szerződése, de hasznára lehetne a csapatnak, megvehessen, akkor tartok tőle, az elvárások és a realitás nem lesznek összhangban az Üllői úton. A nyolcadik vagy a hatodik hely nyilván csalódásnak számít majd, így viszont aligha harcolhat a dobogóért."
(Oláh Lóránt, NS, 2010.júm.22)
s mai....
"..a bizonytalanság jellemzi a Fradit, és ha azt nézem, hogy rajtam kívül Dragóner Attilához sem szólt senki, azt mondom itt valami nagyon nem stimmel. Mert Ferencziről le lehet mondani, én csak két éve szolgálom ezt a klubot, de Dragóner Attila élete a Ferencváros, ráadásul a csapat egyik meghatározó játékosa, úgyhogy az egészet nem értem"
(Ferenczi István, NS, 2010.jún.23)
Ferenczinek és Dragónernek lejárt a szerződése, de egyelőre semmi sem történt velük kapcsolatban, valamint annyit még hogy Ferenczi és Rósa fizetés csökkentése decemberben következett be, s ők belementek, mert látták nem megy a szekér, valamint Ferenczi elismeri hogy abban a szerződésben nagyon jól keresett. Ennél azért ő is és Dragó is többet érdemelne, mint ami most történik, konkrétan a semmi...