mivel eddig senki nem hozta fel, megteszem én, mert nem mehetünk el mellette...
mindenki láthatta hogy a kapu mögött a meccs 2 felében verekedés alakult ki. ezt a rendezők lerendezték, azonban a sajtó csak arról ir hogy a rendőrség meccs után hány szurkolót állított elő, erről azonban elfeledkeznek:
"Akkor tegyük tisztába a dolgokat. Nevekkel.
A második félidőben Vághi Miki átjött (!) és nekiment (szó szerint) Bőrkabinak, hogy "ti nem szidtok senkit". (Ami, természetesen, nem volt igaz.) Ezzel kezdődött az egész. Néhányan odamentünk szétválasztani az embereket. Amikor úgy tűnt, hogy sikerül, Görög Tibi még beugrott közénk és folytatta a verekedést.
A meccs után kifelé menet lerúgtak egy embert mert EEE póló volt rajta.
Majd kint az utcán a csodálatos huligánjaink rámentek az EEE-s brigádra az út túloldalán a mellékutcában. Bőrkabit - aki egyedül ment vissza a kocsijához - leverték a földre és a földön még tovább rugdosták. Többen. Egy embert. A komplett UG.
A mellékutcában még leütöttek a földre egy srácot, akit mentő vitt el.
Nem mi kezdtük. Nem mi folytattuk. Nem mi provokáltunk. Nem mi mentünk oda a másik oldalhoz. Nem is szóltunk senkihez. Nem mi mentünk rá Fradistákra. Nem mi mentünk át a stadion másik végébe. Nem mi ütöttünk le egy mellékutcában egyetlen embert. Nem csináltunk semmit..."
Ezt a Boros Bánk Levente irta. nem tudom mi igaz es mi nem. remelem nem a leirtak miatt. mindenesetre az utolso tiz perc a meccsen, amikor csend volt es csak az ujpesti tabort lehetett hallani, ahogy szidtak minket az eletem egyik legszarabb erzese volt... evek mulva sem lesz beke.."